Înlătură YAC (Ghid de înlăturare) - actualizare iul. 2017

Ghid de înlăturare YAC

Ce este YAC?

Ce este YAC?

YAC

YAC (de asemenea întâlnit ca şi Yet Another Cleaner) este un software de securitate dubios, ce aparţine lui Elex do Brasil Participações Ltda Technology Inc. Indiferent de cât de inofensiv pare, trebuie să luaţi în calcul că acest software a iniţiat diverse discuţii pe web. În timp ce nu putem spune că acesta este un program maliţios, ce nu este capabil de a detecta viruşi, ar trebui să fiţi foarte atenţi cu el deoarece nu a fost asociat doar activităţilor corecte.

După ce YAC este instalat în calculator, veţi descoperi că este imposibil să îl dezinstalaţi şi este posibil să fiţi nevoiţi să mai instalaţi un alt software de securitate pe lângă acesta. În plus, se pare că acest software călătoreşte la pachet cu alte aplicaţii, deci ar trebuie să îi monitorizaţi neapărat procesul de instalare. Altfel, veţi descoperi că PC-ul dumneavoastră a fost atacat de către MyPC backup, Search.yac.mx, isafe şi alte programe cu potenţial nedorit. Imediat ce aceste programe intră în calculatoarele dumneavoastră, ele pot iniţia diverse setări de sistem după care pot începe să cauzeze diverse activităţi nedorite. De exemplu: redirecţionări, încetiniri, reclame de tip pop-up, etc.

Din neferice, acesta nu este sfârşitul…. După ce am verificat Acordul de utilizare al YAC, am reuşit să descoperim această propoziţie: „Afiliere cu companii anti- spyware şi anti- malware: Malwarebytes (Malwarebytes Antimalware), PC Tools (Spyware Doctor), Enigma Software (SpyHunter 4), SUPERantispyware (Superantispyware), SurfRight B.V. (Hitman Pro).”

Suntem aproape siguri că aceşti dezvoltatori de anti-virus şi anti- spyware nu au nicio idee despre această „afiliere”. Dacă doriţi să staţi în siguranţă şi să evitaţi viruşii, tot ce trebuie să faceţi este să selectaţi unul dintre programele se şi să îl instalaţi în calculatoarele dumneavoastră. În plus, credem că ar trebui să înlăturaţi malware-ul Yet Another Cleaner din calculatoarele dumneavoastră. Cel mai uşor mod de a reuşi acest lucru este cu ajutorul FortectIntego.

YAC

Cum poate să apară YAC în calculatorul meu?

Exact ca orice alt program, ce a fost proiectat pentru îmbunătăţirea protecţiei PC-ului, Yet Another Cleaner poate fi descărcat de pe website-ul său oficial şi alte site-uri precum Softpedia sau Cnet. Indiferent, după cum am menţionat, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie procesului de instalare a acestui program, deoarece poate aduce cu el multe alte componente suspecte.

Fiţi atenţi la faptul că acest program poate de asemenea să descarce motorul de căutare Search.yac.mx, ce poate face în plus să vă modifice setările sistemului şi ca mai târziu să cauzeze redirecţionări către website-uri afiliate, reclame de tip pop-up enervante plus alte probleme în calculator. Mai mult, în timp ce nu putem spune că Yet Another Cleaner este un program maliţios nu putem garanta că este o unealtă de încredere ce chiar poate îmbunătăţi funcţionalitatea PC-ului. Dacă nu doriţi să aveţi viruşi în calculator, ar trebui să vă puneţi încrederea în unelte de securitate cu o reputaţie bună, precum FortectIntego sau SpyHunter 5Combo Cleaner.

Cum înlătur YAC?

În cazul în care consideraţi că reclamele şi notificările YAC sunt inutile nu ar trebui să pierdeţi timpul ca să scăpaţi de acest program. Pentru acest lucru puteţi folosi oricare dintre aceşti paşi:

Windows 7 / Vista / XP

  • Apăsaţi pe Start → Control Panel → Programe şi Funcţii (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Adaugă/ Înlătură Programe).
  • Aici, uitaţi-vă după Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe sau orice alt program suspect instalat recent.
  • Dezinstalaţi-le şi după apăsaţi pe OK pentru a salva schimbările.

Windows 8

  • Dacă sunteţi utilizatori de Windows 8, apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce este afişat Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Dezinstalaţi un Program.
  • Aici, căutaţi Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe sau orice alt program suspect instalat recent.
  • Dezinstalaţi-le şi după apăsaţi pe OK pentru a salva schimbările.
Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi