Înlătură Windows PC Backup Wizard (Ghid de înlăturare)

Ghid de înlăturare Windows PC Backup Wizard

Ce este Windows PC Backup Wizard?

Lucruri pe care ar trebui să le ştiţi despre Windows PC Backup Wizard

Poate că Windows PC Backup Wizard nu este un virus, însă cu siguranţă este un program cu potenţial nedorit (PUP). Promovat ca şi software de backup, de obicei, acesta este instalat împreună cu alte programe freeware descărcate de pe Internet. PC Backup Wizard poate fi un program complet legitim şi la îndemână. Însă, forţarea constantă de a utiliza acest program poate fi enervantă. După ce este instalat, acest program va trimite notificări, clasificate ca şi alerte critice, la fiecare 10 minute, încurajându-vă să: „Activate Windows Backup Now!”. Dacă veţi apăsa pe butonul OK, acesta vă va conduce pe un ecran de înregistrare care apare în faţa altor programe ce pot rula în acelaşi timp. Acest ecran de înregistrare nu poate fi închis decât dacă vă înregistraţi sau terminaţi procesul din Task Manager. Se pare că notificarea de alertă critică şi inabilitatea de a închide cu uşurinţă ecranul de înregistrare forţează utilizatorul să se înscrie. Unii dintre utilizatorii mai puţin experimentaţi se pot înregistra doar datorită faptului că vor să oprească ecranul de înregistrare din a le întrerupe munca. Alţii, deoarece sunt îngrijoraţi în legătură cu siguranţa sistemului lor, iau în considerare această alertă critică. Acestea sunt principalele motive pentru care ar trebui să eliminaţi Windows PC Backup Wizard din calculator fără ezitare.

De fapt, există alte programe ce lucrează pe un principiu similar. De exemplu, un program numit PC Mechanic 2015 de asemenea, este promovat ca şi o unealtă utilă pentru administrarea sistemului calculatorului, dar, de fapt, este o aplicaţie frauduloasă. Va scana calculatorul utilizatorului în căutare de posibile erori, şi după ce termină scanarea, va afişa un număr de probleme, incluzând, numeroase fişiere inutile, regiştri răi, şi altele. După, utilizatorului i se oferă să achiziţioneze versiunea completă PC Mechanic 2015 pentru a repara aceste probleme. După cum puteţi vedea, astfel de programe pot doar manipula informaţia pentru a forţa utilizatorii să descarce sau să cumpere produsele lor. Deci, dacă întâmpinaţi probleme similare, tot timpul trebuie să vă asiguraţi că alertele propuse de către programe dubioase sunt reale. Puteţi utiliza unelte anti-malware alternative pentru a arunca puţină lumină asupra legitimităţii acestor aplicaţii, precum FortectIntego.

Cum este distribuit PC Backup Wizard?

După cum am menţionat deja, PC Backup Wizard, exact ca orice alt software cu potenţial nedorit, este distribuit utilizând o metodă de marketing înşelătoare numită „la pachet”. Acest lucru înseamnă că programele PUP sunt ataşate unor altor software-uri. De obicei, PUP-urile se ataşează unor aplicaţii de răspândire fişiere ce sunt populare, creatori PDF, playere video şi de muzică. Atunci când utilizatorul instalează aceste aplicaţii în sistemul calculatorului, se vor instala simultan şi programele adiţionale. Problema este că acest procese au loc, în majoritatea cazurilor, fără ştirea sau permisiunea utilizatorului. Prin urmare, este esenţial să acordaţi atenţie atunci când descărcaţi şi instalaţi un program nou. Deoarece nimeni nu are timp să se îngrijoreze de eliminarea unor PUP-uri precum Windows PC Backup Wizard, este mai bine să vă protejaţi nelăsându-le să intre în sistemul calculatorului. Tot timpul, asiguraţi-vă că utilizaţi setările de instalare „Personalizate” sau „Avansate”. Acestea vă vor ajuta să dezvăluiţi programele adiţionale nedorite ce aşteaptă să fie instalate.

Pot şterge Windows PC Backup Wizard din calculatorul meu?

Răspunsul este DA, puteţi. Nu este un fişier de sistem sau ceva la fel de important. Virusul Windows PC Backup Wizard este doar o altă aplicaţie inutilă din calculatorul dumneavoastră care ocupă spaţiu şi vă enervează cu alerte nedorite. Dacă doriţi să eliminaţi Windows PC Backup Wizard din calculatorul dumneavoastră, puteţi face acest lucru foarte simplu deoarece opţiunea de dezinstalare a acestui software este disponibilă. Şi, nu uitaţi să vă scanaţi sistemul cu o unealtă antivirus precum FortectIntego sau Malwarebytes pentru a vă asigura că toate componentele Windows PC Backup Wizard sunt eliminate.

  1. Apăsaţi ‘Start’ şi selectaţi ‘Control Panel’.
  2. Apăsaţi ‘Uninstall a Program’ sub ‘Programs’.
  3. Alegeţi ‘Windows PC Backup Wizard’ şi componente similare şi selectaţi opţiunea ‘Uninstall/Change’.
  4. Apăsaţi ‘Yes’ şi ‘OK’ pentru a salva modificările.
Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi