Elimină virusul Zingload.com - actualizare 2016

Ghid de înlăturare a viruşilor Zingload.com

Ce este Virusul Zingload.com?

Ce se ascunde în spatele virusului Zingload.com?

Cel mai probabil, redirecţionările cauzate de către virusul Zingload.com v-au condus către acest website. Înainte să vă spunem cum puteţi termina acest PUP, este util să ştiţi că acesta aparţine categoriei de browser hijacker. Prin urmare, putem ghici cât de periculos poate fi acest hijacker, cum se răspândeşte şi care este cel mai bun mod de a scăpa de el. Probabil deja ştiţi despre tendinţa lui de a redirecţiona către alte website-uri, altele decât cele dorite. În plus, acest browser hijacker arată şi o cantitate mare de reclame enervante. De asemenea, este programat să „atragă” alte tipuri de conţinut nedorit: bare de unelte, plugin-uri pentru browser. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile acestui PUP. Pentru a scăpa de efectele mai enervante ce pot urma, eliminaţi chiar acum Zingload.com.

Acum, trebuie să descoperim cum funcţionează acest hijacker. După cum aţi înţeles deja, Zingload se răspândeşte prin tehnica la pachet pentru a evita refuzul utilizatorului şi pentru a se infiltra silenţios în calculatorul ţintă. Imediat după ce îşi plasează fişierele în sistem, va modifica setările din regiştri introducând codul www.zingload(com)/?type=ll&uid=[uid]. Acest lucru va permite hijackerului să îşi fortifice poziţia. În plus, PUP-ul va angaja fişiere mici sau scripturi care cauzează probleme utilizatorilor care decid să scape de acest hijacker. Cu alte cuvinte, din cauza operaţiunii din fundal, pur şi simplu ştergând adresa URL sau domeniul nu va ajuta la terminarea lui search.zingload.com.

Mai mult, extensiile de browser, adăugate de către acest PUP, vor colecta informaţii tehnice anume, de exemplu, istoricul navigării, descărcările, favoritele, termenii de căutare, click-urile, tipul sistemului de operare şi aşa mai departe. După cum este furnizat în politica de confidenţialitate, aceste date pot fi asociate cu contul utilizatorului. De asemenea, indică faptul că folosesc „identificatori anonimi”. Mai mult, proprietarii acestui hijacker menţionează că pot procesa informaţiile personale în afara regiunii rezindenţei dumneavoastre. Cu toate că un astfel de comportament este pentru scopuri de îmbunătăţire a serviciului, poate avea efecte negative asupra utilizatorilor. Nu este menţionat cine este ultimul recipient al informaţiilor dumneavoastră personale şi non-personale.

Cu toate acestea, colectarea de date nu este cel mai rău lucru. Redirecţionarea Search.zingload.com poate avea rezultate distructive. Pe scurt, datorită acestei caracteristici, vă puteţi găsi pe un domeniu ce prezintă conţinut maliţios. Puteţi sfârşi accidental cu o ameninţare cibernetică. Ca şi concluzie, hijackerul a fost creat cu scopul de a promova companii terţe, şi cauzează redirecţionări către website-urile care aparţin acestora. Fiecare redirecţionare oferă profit dezvoltatorilor acestui parazit cibernetic. De asemenea, vă recomandăm să iniţiaţi eliminarea lui Zingload.com folosind un program anti-spyware sigur, precum FortectIntego.

Transmiterea acestui hijacker

Este posibil ca acest program dubios să fi intrat în calculatorul dumneavoastră atunci când aţi instalat un program gratuit. Programele cu potenţial nedorit (adware, browser hijackeri, add-ons chestionabile, extensii sau plugin-uri) sunt distribuite în general prin intermediul unei tehnici înşelătoare, numite „la pachet”. Această tehnică face posibilă ataşarea mai multor aplicaţii unui pachet software, care va părea ca fiind un singur program. Din acest motiv ar trebui să vă amintiţi acest lucru de fiecare dată când instalaţi un freeware sau shareware de pe Internet. Ar trebui să efectuaţi o verificare de securitate atunci când instalaţi programe gratuite – unele dintre ele pot distribui software-uri terţe dubioase, ce pot fi periculoase sau chiar dăunătoare calculatorului dumneavoastră. Pentru a evita instalarea programelor necunoscute, vă recomandăm să alegeţi modul de instalare „Avansat” sau „Personalizat” şi să deselectaţi toate propunerile de a instala un software adiţional.

Opţiuni de eliminare pentru Zingload.com

Există două moduri principale de a şterge acest PUP. În primul rând, utilitatea de eliminare malware scanează întregul sistem al calculatorului şi detectează ameninţările cibernetice. Metoda de eliminare automată este uşor de aplicat – trebuie doar să iniţiaţi o scanare completă a sistemului şi să selectaţi şi să ştergeţi ameninţările cibernetice detectate. Totuşi, dacă sunteţi un utilizator de calculatoare experimentat, nu ar trebui să fie o problemă eliminarea manuală a ameninţării Zingload.com. Am oferit mai jos instrucţiunile de eliminare. În final, reţineţi că precauţia este de asemenea un contribuitor major la adresa siguranţei generale a sistemului dumneavoastră de operare.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare a virusului Zingload.com

Înlăturaţi Zingload.com din sistemele Windows

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Zingload.com şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Zingload.com sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi Zingload.com din sistemul Mac OS X

Zingload.com ţinteşte şi utilizatorii de Mac OS.

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Zingload.com sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi Zingload.com din Mozilla Firefox (FF)

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Zingload.com şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Zingload.com. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi Zingload.com din Google Chrome

Este foarte important să eliminaţi hijackerul şi toate fişierele acestuia. După ce hijackerul este şters, ştergeţi informaţiile de navigare apăsând pe „Remove this user”

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Zingload.com şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Zingload.com. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi Zingload.com din Safari

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Zingload.com sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Zingload.com. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Zingload.com şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi