Elimină virusul Reimage (Ghid de înlăturare) - actualizare oct. 2018

Ghid de înlăturare a viruşilor Reimage

Ce este Virusul Reimage?

Ce este Reimage? Este un virus?

Reimage virus

Reimage NU este un virus. Reimage este un optimizator de PC, distribuit la pachet cu diverse aplicaţii. Unele dintre acestea sunt programe bine cunoscute, altele- nu chiar atât de populare; prin urmare, mulţi utilizatori au fost convinşi de faptul că Reimage PC Repair este o aplicaţie maliţioasă care se poate infiltra în calculatoarele lor precum viruşii. Îl numesc „virusul Reimage”. Dacă faceţi parte dintre acei utilizatori, trebuie să ştiţi că vă înşelaţi. În general, acest program îndeplineşte ceea ce promite – repară sistemul PC-ului şi îi îmbunătăţeşte funcţionalitatea. De asemenea, această aplicaţie a fost incorect clasificată ca şi „scareware” deoarece oamenii au crezut că tot ce face este să îi convingă să achiziţioneze versiunea completă a acestui program.

În acest caz, ar trebui să precizăm că unele dintre reclamele acestuia sunt afişate destul de des. Totuşi, nu este o surpriză faptul că trebuie să plătiţi pentru ceva pe care dumneavoastră nu puteţi să îl faceţi. În cazul în care Reimage s-a „infiltrat” în PC-ul dumneavoastră, ar trebui să vă gândiţi la software-ul gratuit pe care l-aţi instalat în calculator fără a-i monitoriza instalarea. Tehnica „la pachet” este legitimă şi dumneavoastră faceţi parte dintre cei care aţi utilizat-o.

Atunci când aveţi Reimage în calculatorul dumneavoastră, veţi observa scanări de sistem şi reclame de tip pop-up ce menţionează că maşina dumneavoastră este fie în pericol fie în siguranţă. Ţelul este de a vă convinge că trebuie să îi cumpăraţi versiunea licenţiată. Atenţie la faptul că nu este neapărat ca PC-ul dumneavoastră să fie infectat cu viruşi, şi că aceste notificări pot fi afişate pentru a vă face să vă cheltuiţi banii pe acest program. Asta e afacerea, corect?

După ce apăsaţi pe butonul de „Start Repair”, este posibil să vă regăsiţi pe website-uri necunoscute care vă vor îndemna să cumpăraţi asistenţă pe viaţă de la Reimage plus. Aceasta este alegerea dumneavoastră. Dacă deja aţi descărcat acest program, ar trebui să înlăturaţi Reimage PC Repair sau să îl păstraţi ca şi o a doua opţiune de software de securitate. Totuşi, păstrarea acestui program în sistem poate cauza apariţia reclamelor comerciale şi redirecţionarea către website-uri necunoscute.

Cum poate intra în calculatorul meu fără a fi descărcată?

Ar trebui reţinut faptul că Reimage nu poate intra în calculator fără permisiunea dumneavoastră. Acest program trebuie descărcat fie de pe site-ul său oficial, fie de pe un alt website terţ care a fost implicat în distribuirea sa. Indiferent de modalitate, procesul de instalare necesită intervenţia utilizatorului. Cu toate acestea, atunci când instalaţi Reimage în calculatorul dumneavoastră, trebuie să fiţi atent deoarece puteţi instala bara de unelte Babylon sau un alt software terţ.

Dacă v-aţi decis să descărcaţi acest program, ar trebui să vi se ofere opţiunea de instalare „Recomandată”, care include AVG Safeguard Toolbar, şi extensia de browser search.avg.com. Desigur, ar trebui să fiţi de acord cu instalarea acestor programe deoarece sunt unelte de încredere. Totuşi, ar trebui să fiţi pregătit să primiţi reclame de tip pop-up ce vă oferă posibilitatea de a cumpăra Reimage PC Repair deoarece nu este un software de securitate gratuit.

Cum să elimin virusul Reimage din calculatorul meu?

După cum am menţionat, Reimage NU este un virus sau program maliţios. Totuşi, vă recomandăm să fiţi atenţi la reclamele acestuia, deoarece vă pot face să îi achiziţionaţi versiunea licenţiată. Desigur, dacă sunteţi pregătit să faceţi acest lucru, ar trebui să descărcaţi Reimage în calculatorul dumneavoastră.

Reimage virus

Întrebări frecvente Reimage

Întrebare. Recent, am primit foarte multe mesaje ce susţin că maşina mea a fost infectată şi că singurul mod de a o salva de aceste ameninţări este prin achiziţionarea versiunii complete a software-ului online Reimage PC Repair. Totuşi, nu îmi amintesc să fi descărcat această unealtă… Sunt aceste avertizări legitime sau este doar o înşelătorie?

Răspuns. Aveţi de a face cu un optimizator legitim de PC, numit Reimage PC Repair. Acest program a primit diverse comentarii deoarece se credea că el caută să înşele utilizatorii de PC în a-i achiziţiona versiunea cu plată. Totuşi, cu greu putem găsi un program anti-virus sau anti-malware oferit gratuit pe internet. Mai mult, exact ca sute sau alte programe similare ce sunt gratuite, Reimage PC Repair a fost distribuit la pachet cu programe. Deci, dacă aţi instalat recent vreo aplicaţie gratuită şi ştiţi că nu aţi monitorizat instalarea acesteia, vă puteţi învinovăţi pe dumneavoastră.

Întrebare. Am observat că numărul de reclame de pe browserul meu a crescut. Majoritatea reclamelor susţin că trebuie să descarc o versiune completă a unui program numit Reimage Repair pentru a-mi proteja calculatorul. Mai mult, acum este Babylon Toolbar ce stă pe browserul meu, pe care îl găsesc complet inutil. Cine este de vină pentru apariţia acestor reclame enervante şi a barei de unelte, şi de asemenea, cum le pot elimina?

Răspuns. Tocmai aţi descris fenomenul numit „la pachet”. Tehnica „la pachet” este o tehnică legitimă de distribuţie utilizată pentru a răspândi mai multe programe odată. În majoritatea cazurilor, această metodă este folosită pentru a distribui programe cu potenţial nedorit precum browser hijackeri şi programe de tip adware. Totuşi, unele unelte precum Reimage pot de asemenea fi instalate la pachet cu un software gratuit. Dacă doriţi să scăpaţi de reclamele Reimage PC Repair, ar trebui să dezinstalaţi acest program.

Întrebare. Poate cineva să îmi explice ce este Reimage PC Repair? Este sau nu este un virus? Mă deranjează de o vreme atenţionându-mă să îi cumpăr versiunea completă şi redirecţionându-mă către diverse website-uri dubioase. Cum îl pot elimina?

Răspuns. Reimage PC Repair NU este un virus. Este un optimizator de PC care caută să îşi promoveze versiunea completă. Apariţia acestuia în calculatorul dumneavoastră ar trebui să vă facă să vă gândiţi la freeware-ul pe care de abia l-aţi instalat în calculator deoarece reclamele Reimage sunt în principal cauzate după instalarea acestui program. Pentru a scăpa de el, trebuie să dezinstalaţi Reimage. Totuşi, dacă vă faceţi griji precum că maşina dumneavoastră nu este în siguranţă, ar trebui să efectuaţi şi o scanare completă a sistemului cu Reimage şi să fixaţi problemele cu ajutorul acestui program.

Întrebare. Am văzut o reclamă online ce îmi oferea să descarc Reimage PC Repaor care pare a fi un scaner de sistem demn de încredere. Cu toate acestea, văd că sugerează instalarea unor programe adiţionale precum bara de unelte AVG Safeguard sau motorul de căutare search.avg.com lucru care mi se pare dubios. Care este poziţia acestei unelte? Este de încredere sau ar trebui să şterg fişierul de setare şi să găsesc o altă unealtă pentru a-mi scana sistemul?

Răspuns. Reimage PC Repair este de încredere şi o puteţi descărca dacă doriţi să vă verificaţi calculatorul. Cu toate acestea, vă poate oferi opţiunea de a-i achiziţiona versiunea completă. Dacă doriţi să evitaţi apariţia reclamelor acesteia, ar trebui să staţi departe de această unealtă.

Întrebare. Vă rog, ajutaţi-mă! Am de a face cu foarte multe reclame ce mă redirecţionează către website-uri dubioase şi care mă avertizează despre infectarea sistemului. Tot timpul văd un mesaj ce spune că acest lucru poate fi oprit prin descărcarea lui Reimage PC Repair. Este o unealtă legitimă sau sursa acestor reclame? Cum o pot înlătura?

Răspuns. Reimage Repair încearcă să vă convingă de faptul că trebuie să achiziţionaţi versiunea completă a acesteia. Puteţi avea încredere în acest program, indiferent de faptul că a fost promovat utilizând metode publicitare mai agresive. Mai mult, este o unealtă legitimă pe care o puteţi utiliza pentru a vă verifica PC-ul de probleme.

Eliminare Reimage:

Dacă nu sunteţi satisfăcut de această unealtă, puteţi elimina manual Reimage efectuând aceşti paşi:

  • Apăsaţi pe Start menuControl PanelUninstall a Program sau Add/Remove Programs.
  • Găsiţi Reimage sau Reimage Express, click dreapta pe el şi selectaţi Uninstall.

Cu toate acestea, vă recomandăm să vă gândiţi de două ori înainte să faceţi acest lucru, deoarece Reimage este o aplicaţie legitimă capabilă să îmbunătăţească funcţionalitatea PC-ului dumneavoastră.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Reimage Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Reimage, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage are un scaner gratuit, limitat. Reimage oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Reimage, încercați să rulați Combo Cleaner.
Intego
Despre autor
Alice Woods
Alice Woods

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi