Elimină virusul Ourluckysites.com (iul. 2017 actualizat) - Ghid îmbunătăţit

Ghid de înlăturare a viruşilor Ourluckysites.com

Ce este Virusul Ourluckysites.com?

Redirecţionările de la Ourluckysites.com pot fi periculoase – aici aveţi ce ar trebui să ştiţi despre ele

Virusul Ourluckysites.comCercetătorii arată motorul de căutare oferit de către virusul Ourluckysites.com. Este o unealtă de căutare extrem de suspicioasă, care poate oferi rezultate periculoase ale căutărilor.

Dacă sunteţi în căutarea unui nou motor de căutare, asiguraţi-vă că nu cădeţi în capcanele virusului Ourluckysites.com. Acest program cu potenţial nedorit (PUP) provine din acelaşi grup de spyware care include viruşii initialsite123.com şi initialpage123.com.

Aceşti browser hijackeri dubioşi sunt clasificaţi ca şi programe cu potenţial nedorit (PUP-uri), iar experţii din securitatea cibernetică sfătuiesc tot timpul utilizatorii să stea departe de aceste programe. Odată instalat, hijackerul Ourluckysites.com modifică pagina principală curentă şi setările noii pagini în browserele Chrome şi Firefox.

Ca şi consecinţă, utilizatorul descoperă că se află pe pagina Ourluckysites.com de fiecare dată când deschide browserul web sau o nouă filă. Website-ul în sine are un design simplu şi sugerează utilizarea unui motor de căutare care, să fim sinceri, pare plauzibil la o primă vedere.

Totuşi, dacă şi pentru dumneavoastră pare a fi sigur, nu uitaţi faptul că acesta v-a infectat browserul web fără permisiunea dumneavoastră. Acesta este unul dintre motivele pentru care vă recomandăm să îl eliminaţi pe Ourluckysites.com fără a ezita. Un alt motiv este problema de redirecţionare de la Ourluckysites.com, care cauzează dureri de cap pentru fiecare utilizator de calculatoare care este suficient de „norocos” să o experimenteze.

Problema cu motorul de căutare descris este că nu se concentrează să ofere rezultate calitative deoarece are ca ţel generarea de profituri din rezultate sponsorizate ale căutărilor . Prin urmare, umple paginile cu rezultate cu intrări plătite care conduc către diverse website-uri terţe. Nu vă lăsaţi convins să folosiţi acest motor de căutare chiar dacă spune că oferă rezultate ale căutărilor de la Yahoo – reţineţi, aceste rezultate pot fi modificate şi personalizate (citiţi mai multe despre virusul de redirecţionare Yahoo).

Mai mult, atât timp cât hijackerul stă în sistemul calculatorului, continuă să colecteze date despre navigare, de exemplu, detalii despre istoricul de navigare, termenii de căutare, geolocaţia dispozitivului victimei, adresa de IP şi alte date similare. Toate pot fi transferate serverului OurLuckySites, şi folosite pentru analize de piaţă, şi de asemenea, pot fi împărtăşite unor companii terţe. Dacă intimitatea dumneavoastră contează, este mai bine să îl eliminaţi pe Ourluckysites.com fără ezitare.

Deci, datele colectate pot fi utilizate pentru a vă furniza rezultate ale căutărilor atractive şi reclame de tip pop-up care, odată apăsate, vă pot conduce către pagini periculoase de pe internet, pe care în mod normal le-aţi evita. Pentru a facilita procesul, vă recomandăm să folosiţi instrucţiunile pregătite de către experţii noştri, şi să rulaţi o scanare a sistemului cu unelte demne de încredere, precum FortectIntego sau Malwarebytes.

Explicarea tehnicilor de distribuţie folosite de Ourluckysites.com

Din nefericire, majoritatea programelor cu potenţial nedorit încă sunt considerate ca fiind legitime, deoarece activitatea lor balansează pe linia subţire dintre ce este considerat legitim şi ce nu.

Unul dintre lucrurile care le face legale este metoda lor de distribuţie – tehnic, acestea pot fi instalate doar cu permisiunea utilizatorului. Totuşi, acestea se răspândesc împreună cu alte programe gratuite, şi în mod normal, îşi ascund prezenţa în spatele opţiunilor de instalare Implicit/Standard, pe care utilizatorii au tendinţa de a le selecta fără a citi informaţiile date în fereastra respectivă.

Majoritatea programelor gratuite vin la pachet cu alte articole şi le prezintă ca şi „descărcări recomandate”, cu toate că fac acest lucru doar pentru că sunt plătite. Dacă doriţi să evitaţi instalarea unor programe terţe dubioase, refuzaţi instalarea întregului pachet selectând opţiunile de instalare Personalizată sau Avansată, şi eliminând bifele din căsuţele de lângă sugestiile de a instala programe neaşteptate .

Cele mai bune practici de a rezolva problema de redirecţionare de la Ourluckysites.com

Dacă sunteţi în căutarea unor metode de a elimina virusul Ourluckysites.com, aţi venit la locul potrivit. Aici, vă putem oferi două opţiuni diferite de eliminare a lui Ourluckysites.com – cea manuală şi cea automată.

Dacă nu doriţi să obţineţi un software de securitate, puteţi încerca să ştergeţi browser hijackerul descris pe cont propriu – pur şi simplu utilizaţi instrucţiunile date mai jos. Dacă sunteţi în căutarea unei unelte profesionale pentru protecţia calculatorului, şi dacă doriţi să ştergeţi cât mai repede posibil virusul, bazaţi-vă pe programe automate de eliminare malware. Mai jos, găsiţi o listă cu programe sugerate.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare a virusului Ourluckysites.com

Înlăturaţi Ourluckysites.com din sistemele Windows

Dezinstalaţi toate programele care, în opinia dumneavoastră, pot ajuta Ourluckysites.com să rămână în sistemul PC-ului.

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Ourluckysites.com şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Ourluckysites.com sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi Ourluckysites.com din sistemul Mac OS X

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Ourluckysites.com sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi Ourluckysites.com din Mozilla Firefox (FF)

Vedeţi dacă addon-ul OurLuckySites şi alte componente ale acestuia se găsesc în acest browser.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Ourluckysites.com şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Ourluckysites.com. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi Ourluckysites.com din Google Chrome

Ghidul de mai jos explică precis cum puteţi elimina hijackerul Ourluckysites.com. De asemenea, este posibil să găsiţi această extensie instalată în browserul dumneavoastră – OurLuckySites. Eliminaţi-o imediat.

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Ourluckysites.com şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Ourluckysites.com. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Ourluckysites.com şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi