Elimină virusul NavSmart.info (Instrucţiuni de înlăturare) - actualizare sept. 2017

Ghid de înlăturare a viruşilor NavSmart.info

Ce este Virusul NavSmart.info?

Pot folosi NavSmart.info ca şi pagină de start?

NavSmart.info virus

Virusul NavSmart.info poate părea ca şi o unealtă grozavă pentru căutare pe web. Din nefericire, ar trebui să staţi departe de acest motor de căutare. Conform experţilor din securitate, acest program ar trebui adăugat categoriei de „browser hijacker” din cauză că vă poate arăta rezultate modificate ale căutărilor, după care să vă redirecţioneze către website-uri sponsorizate.

O astfel de activitate este utilizată pentru a câştiga bani, colecţionaţi în schimbul traficului de vizitatori mărit. În cazul în care pagina dumneavoastră de acasă a fost schimbată cu acest website chestionabil, este un semn clar faptul că PC-ul dumneavoastră a fost infectat de către NavSmart.information. În acest caz, ar trebui să aveţi grijă de sistemul PC-ului fără a pierde timp. Cel mai uşor mod de a face acest lucru este prin scanarea acestuia cu un program anti-spyware de încredere.

Puteţi instala acest browser hijacker în calculatorul dumneavoastră fără a realiza deoarece a fost promovat în mod activ ca şi component adiţional al unor administratori de descărcare, creatori PDF, software de redare video şi alte freeware-uri similare. După ce este lăsat în sistem, NavSmart.information începe să modifice pagina de start, motorul de căutare şi o nouă pagină.

Ca şi rezultat, victima devine incapabilă să evite acest hijacker deoarece se va arăta de fiecare dată când va lansa browserul web sau va deschide o nouă pagină. Această pagină web este încărcată cu scurtături ce conduc către diverse locuri de pe internet. Chiar dacă unele dintre aceste site-uri sunt demne de încredere, unele dintre ele nu sunt. Nu este recomandat să apăsaţi pe aceste scurtături deoarece puteţi fi redirecţionat către pagini web total diferite.

Redirecţionarea NavSmart.info şi alte activităţi similare au scopul de a redirecţiona utilizatorii către website-uri anume, şi să conducă trafic către acestea, însă reţineţi că aceste redirecţionări vă pot forţa să vizitaţi şi site-uri de mare risc. Acelaşi lucru se poate întâmpla şi atunci când utilizaţi serviciul motorului de căutare, care este oferit în susul acelei pagini.

NavSmart.info virus

Noi considerăm că acest site nu este demn de încredere, şi că nu ar trebui utilizat în locul lui Google sau al unui alt motor de căutare binecunoscut. Dacă de abia l-aţi descoperit în browserul dumneavoastră, ar trebui să eliminaţi NavSmart.info din calculator fără ezitare. Îl puteţi detecta şi elimina rapid cu ajutorul unui program anti-spyware precum FortectIntego.

Cum se răspândeşte acest program?

Puteţi permite infecţiei NavSmart.info să aibă loc atunci când instalaţi programe fără a acorda atenţie procesului de instalare. Din nefericire, unii utilizatori de calculatoare cred că tot ce trebuie pentru a instala un program este să apese pe butonul „Continuare” din setarea de instalare.

Acest lucru este complet greşit deoarece prin instalarea programelor în acest mod, vă puteţi contamina cu uşurinţă sistemul cu programe inutile şi chiar cu potenţial nedorit. Acum, dorim să vă explicăm care este modul corect de a instala programe în PC.

Atunci când lansaţi instalatorul unui program, nu vă grăbiţi. Este puternic recomandat să vă uitaţi prin documentele pe care le oferă, şi aici vorbim despre Politica de Confidenţialitate şi Termenii de utilizare. Atunci când le terminaţi de citit, gândiţi-vă dacă aţi observat menţionări suspecte care v-au făcut să vă îndoiţi în legătură cu seriozitatea programului selectat.

În continuare, modificaţi setările de instalare pentru a evita infiltrarea lui NavSmart.information în calculatorul dumneavoastră. În loc să lăsaţi opţiunea preselectată (De bază sau Standard), selectaţi setările Avansate sau Personalizate. Atunci veţi vedea o listă de aplicaţii bonus adăugate descărcării dumneavoastre – cel mai probabil sunt programe cu potenţial nedorit. Deselectaţi-le şi continuaţi instalarea.

Cum să eliminaţi NavSmart.info din browser?

Pentru a şterge acest virus de redirecţionare din browserul dumneavoastră, trebuie să îi dezinstalaţi toate componentele din PC. Pentru acest lucru, trebuie să verificaţi mai multe locaţii din calculatorul dumneavoastră, inclusiv setările din browser şi de asemenea, lista de programe recent instalate.

Puteţi găsi mai jos mai multe instrucţiuni detaliate despre cum să eliminaţi acest software cu potenţial nedorit. Pentru a finaliza eliminarea lui NavSmart.information, scanaţi-vă calculatorul cu un software anti-spyware demn de încredere, şi verificaţi dacă aţi şters toate componentele acestuia.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare a virusului NavSmart.info

Înlăturaţi NavSmart.info din sistemele Windows

Atunci când încercaţi să eliminaţi NavSmart din Windows OS şi să îi preveniţi reapariţia în viitor, ar trebui să dezinstalaţi toate programele chestionabile din Add/Remove Programs. Reţineţi că nu veţi elimina această aplicaţie prin eliminarea aplicaţiei care v-a înşelat să instalaţi acest browser hijacker.

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează NavSmart.info şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după NavSmart.info sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi NavSmart.info din sistemul Mac OS X

Trebuie să descoperiţi fiecare component asociat lui NavSmart.information. Acesta este singurul mod prin care puteţi elimina acest browser hijacker, şi aşa vă puteţi asigura că nu se va reîntoarce după repornirea sistemului.

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi NavSmart.info sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi NavSmart.info din Mozilla Firefox (FF)

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi NavSmart.info şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea NavSmart.info. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi NavSmart.info din Google Chrome

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi NavSmart.info şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui NavSmart.info. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi NavSmart.info din Safari

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi NavSmart.info sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a NavSmart.info. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a NavSmart.info şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi