Elimină virusul “Your page will be unpublished” Facebook (Tutorial)

Ghid de înlăturare a viruşilor “Your page will be unpublished” Facebook

Ce este Virusul Facebook “Your page will be unpublished"?

Virusul Facebook “Your page will be unpublished” colectează detalii de autentificare pentru a vă ataca contul de pe reţeaua de socializare

Virusul “Your page will be unpublished” este un nou tip de escrocherie care circulă acum pe Facebook. Această escrocherie este dificil de identificat deoarece utilizează un mod creativ de a forţa victimele să îşi dea detaliile de autentificare hackerilor. În primul rând, criminalii creează pagini de Facebook false, precum Ads-Info., Team Advert, Ads Department Social, Advert Indo, Advert Solution, şi altele similare. După, utilizează aceste pagini pentru a reposta conţinut împărtăşit de indivizi sau pagini ce aparţin unor afaceri, menţionând că “Pagina ta va fi nepublicată” deoarece „contul tău a fost raportat de către alţii”. Alte versiuni ale virusului pretind că „Pagina ta va fi dezactivată”. Aceste pagini menţionează că proprietarul unei pagini Facebook trebuie să îşi verifice rapid informaţiile contului pentru a evita blocajul. Puteţi vedea mai jos un exemplu de astfel de postări înşelătoare.

Pagina ta va fi nepublicată!
Sistemul nostru a primit următoarele rapoarte.
√ nume fals
√ fraudă pe contul tău
√ utilizarea imaginilor altor oameni şi a imaginilor obscene
√ ai scris conţinut neadecvat
Pentru a preveni frauda, te rugăm să îţi confirmi aici contul, pentru a evita blocarea:
☞ [site de phishing]
Ne rezervăm dreptul de a-ţi închide contul în cazul în care eşti găsit vinovat sau nu îţi verifici contul în perioada menţionată. Iar contul tău va fi dezactivat permanent.
Îţi mulţumim pentru înţelegere,
Administrarea riscului
Facebook

Desigur, aceste mesaje dubioase conduc către website-uri de phishing care cer victimei să introducă detaliile de autentificare pe Facebook. Momentan, se cunoaşte că aceste domenii sunt implicate în campania de escrocherii “Your page will be unpublished”:

  1. hxxp://wk-setting-page.hol.es/,
  2. hxxp://pagerecoverysupport-001.esy.es/,
  3. hxxp://maintenance-adverts-inf02.esy.es/help-info.Htm,
  4. hxxp://support-recoverpage-info.esy.es/reconfirm.htm.

Virusul “Your page will be unpublished"

Există o mulţime de alte website-uri de phishing care pretind că sunt adevărata pagină de autentificare pe Facebook. Nu cădeţi în plasa trucurilor criminalilor! Principalul semn care indică faptul că aţi ajuns pe un website de phishing este URL-ul dubios. Adevărata pagină de Facebook începe cu hxxp://facebook.com, şi nu cu linii dubioase ce par complexe. Dacă aţi introdus detaliile de autentificare pe un astfel de site de phishing şi aţi apăsat pe „Submit”, detaliile dumneavoastră de autenficare au fost trimise direct escrocilor ce caută să vă atace contul. Dacă aţi făcut acest lucru, schimbaţi-vă imediat parola (dacă mai puteţi), raportaţi pagina de Facebook falsă care v-a convins să vizitaţi un astfel de site de phishing şi începeţi procedura de recuperare a contului imediat. Dacă încă vă mai puteţi accesa contul, însă prietenii dumneavoastră se plâng de faptul că le trimiteţi link-uri suspicioase şi mesaje pe care nu le-aţi compus vreodată, vă recomandăm să vă scanaţi dispozitivul cu un program anti-malware/ aplicaţie mobilă. Vă sugerăm să utilizaţi FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes. Între timp, putem spera doar ca autorităţile Facebook să pună capăt acestei campanii maliţioase şi să elimine postările virusului Facebook “Your page will be unpublished” de pe reţelele sociale.

Acţiuni pe care le puteţi efectua pentru a evita frauda

În primul rând, trebuie să fiţi sceptic în ceea ce priveşte astfel de mesaje şi să nu credeţi ceea ce spun până când nu verificaţi dacă chiar vin de la o sursă reputabilă. Dacă săpaţi mai adânc, veţi descoperi că aceste pagini au destul de multe like-uri, şi conţin albume cu poze care mai degrabă aparţin unor utilizatori individuali de Facebook sau pagini de afaceri decât Facebook. Este posibil să daţi peste albume cu poze private, iar un astfel de semn indică clar faptul că nu este posibil ca o astfel de pagină de Facebook să fie controlată de către membrii acestei platforme de reţea socială. Echipa Fără Virus presupune că hackerii de la “Your page will be unpublished” fură conturile pentru a ataca pagini FB legitime pentru a le transforma în pagini false şi pentru a le utiliza pentru a înşela oamenii. Vă rugăm să nu fiţi de acord să oferiţi informaţii personale cuiva, doar în cazul în care sunteţi 100% sigur că este sigur. Înainte de a introduce informaţiile personale pe un site, verificaţi dacă URL-ul este cel real.

Cum să elimin virusul “Your page will be unpublished”?

Pentru a elimina virusul “Your page will be unpublished”, şi pentru a vă proteja contul, ar trebui să raportaţi această pagină falsă lui Facebook, şi dacă mai este posibil, schimbaţi-vă parola de Facebook. Dacă nu mai puteţi schimba parola, începeţi să vă recuperaţi contul cu ajutorul formularului „report compromised account”. După ce finalizaţi eliminarea lui “Your page will be unpublished”, şi sunteţi sigur că contul dumneavoastră este din nou în siguranţă, vedeţi acest articol pentru a afla mai multe despre viruşii Facebook.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi