Elimină virusul Advanced PC Fixer (Ghid de înlăturare) - feb. 2018 actualizat

Ghid de înlăturare a viruşilor Advanced PC Fixer

Ce este Virusul Advanced PC Fixer?

Ce ar trebui să ştiţi înainte de a utiliza Advanced PC Fixer ?

Primul lucru pe care ar trebui să îl înţelegeţi este că Advanced PC Fixer NU este un virus. Este un program cu potenţial nedorit (PUP) , prezentat de dezvoltatorii de la Pcvark Software Pvt. Ltd. ca şi unealtă de optimizare. Programul vine de la acelaşi dezvoltator ca şi US System Care şi are două versiuni: cea plătită şi cea gratuită.

Utilizatorii pot instala ambele versiuni direct de pe website-ul oficial. Totuşi, după ce această aplicaţie intră în calculator, va începe să utilizeze scanerele agresive pentru a genera banii de la versiunile complete. Vendorii din securitate au început deja să includă această unealtă în baza de date a programelor lor precum MSIL/AdvancedPcCare.C, Win32.Application.PC, vark.AW32.Application.Pcvark!c, Program.Unwanted.1724, etc. Totuşi, această unealtă nu este nici virus, nici maliţioasă. Dezvoltatorii acestui software şi-au folosit website-ul oficial pentru a o promova.

Captură de ecran a virusului Advanced PC Fixer

Cu toate acestea, este posibil să fiţi dezamăgit după instalarea acestei aplicaţii în calculator, deoarece este doar un alt optimizator ce încearcă să câştige bani . Dezvoltatorii acestor tipuri de programe au folosit în mod activ strategia de marketing inteligent pentru a înşela utilizatorii să creadă că PC-urile lor au diverse probleme.

Imediat după ce instalaţi versiunea gratuită a lui Advanced PC Fixer, veţi observa că funcţionează ca un scaner care detectează doar probleme din calculator. Unii utilizatori pot fi interesaţi de achiziţionarea versiunii cu plată a optimizatorului de PC, care pretinde că este capabil să fixeze toate problemele detectate. Totuşi, dacă încă nu aţi cumpărat această unealtă, nu ar trebui să luaţi în considerarea achiziţionarea ei. În schimb, eliminaţi Advanced PC Fixer şi scăpaţi de scanările de sistem nedorite.

Această unealtă ar trebui să îmbunătăţească viteza calculatorului, să optimizeze regiştrii din Windows şi să fixeze diverse alte probleme ; totuşi, cu greu poate îmbunătăţi performanţa calculatorului şi să mai obţină spaţiu liber. Mărimea regiştrilor poate fi redusă cu doar câţiva kilobytes, deci cu greu veţi observa diferenţa. Dacă aveţi nevoie de o unealtă de optimizare a PC-ului, căutaţi alte opţiuni online .

Totuşi, înainte de a instala aplicaţia care pare utilă, ar trebui să eliminaţi Advanced PC Fixer . Pentru acest lucru, puteţi folosi ghidul de dezinstalare oferit sub acest articol. După utilizarea lui, ar trebui să vă scanaţi sistemul calculatorului cu o utilitate anti-virus sau anti-malware pentru a vă asigura că aţi scăpat de viruşi. Vă recomandăm să utilizaţi FortectIntego sau SpyHunter 5Combo Cleaner; desigur, puteţi folosi orice alt program preferaţi.

Este posibil ca PC Optimizer să fi fost instalat cu ştirea mea?

După cum am menţionat deja, Advanced PC Fixer are un website oficial, şi utilizatorii pot instala o versiune gratuită sau pot achiziţiona de acolo versiunea cu plată. Dacă aţi instalat această aplicaţie de acolo, nu trebuie să vă faceţi griji. Conform dezvoltatorilor acestui program, nu folosesc tehnica la pachet pentru a promova această unealtă pe Internet, deci este imposibil să o găsiţi în calculatorul dumneavoastră din senin.

Atacul lui Advanced PC Fixer cu greu poate veni ca şi accident, deoarece această unealtă nu poate fi adăugată ca şi program adiţional unui pachet de software . Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre instalarea adecvată a programelor gratuite, ar trebui să nu mai utilizaţi setările „Recomandate” sau „Standard”.

Pentru a vedea căsuţele cu aplicaţii adiţionale preselectate, trebuie să alegeţi modul „Avansat” sau „Personalizat”. Utilizând aceste setări, trebuie să completaţi fiecare pas din instalare cu atenţie, şi să deselectaţi toate articolele preselectate.

Cum se elimină Advanced PC Fixer?

Virusul Advanced PC Fixer nu este maliţios, deci depinde de dumneavoastră dacă doriţi sau nu să îl lăsaţi în calculator. Nu este un semn bun să fiţi întrerupt de scanările lui de sistem şi de mesaje de avertizare zilnice, deci dacă credeţi că avertismentele lui sunt deranjante, asiguraţi-vă că îl dezinstalaţi.

Dacă nu doriţi să achiziţionaţi versiunea cu plată a acestui program, eliminaţi Advanced PC Fixer fără ezitare. Pentru a-l elimina manual, urmaţi instrucţiunile de mai jos. Asiguraţi-vă că le urmaţi cu atenţie pentru a evita dificultăţi:

  1. Apăsaţi pe butonul “Start”;
  2. Intraţi în “Control Panel”;
  3. Găsiţi “Advanced PC Fixer” şi selectaţi funcţia “Uninstall”;
  4. Finalizaţi procesul apăsând “OK”.

Totuşi, după ce dezinstalaţi manual Advanced PC Fixer , ar trebui să vă gândiţi şi la scanarea calculatorului cu un program anti-malware reputabil, precum FortectIntego sau SpyHunter 5Combo Cleaner. Acest lucru va asigura faptul că PC-ul dumneavoastră nu conţine PUP-uri şi alte componente.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Alice Woods
Alice Woods

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi