Înlătură TuneUp Pro

Ghid de înlăturare TuneUp Pro

Ce este TuneUp Pro?

Ce este Tuneup Pro?

Tuneup Pro este o unealtă de optimizare pentru PC ce poate cauza diverse activităţi în calculator căutând să vă convingă în a-i cumpăra licenţa. După cum pretind dezvoltatorii lui, acest program a fost proiectat pentru a mări viteza sistemului, a îmbunătăţi stabilitatea calculatorului, şi pentru a-l menţine liber de erori. De fapt, este cu adevărat capabil de a înlătura unele dintre fişierele inutile ale oamenilor, însă puteţi fi siguri că nu vă va îmbunătăţi sistemul în vreun fel. Cu toate că poate fi descărcat de pe website-ul său oficial, în majoritatea cazurilor vine la pachet cu programe gratuite şi este instalat fără acordul utilizatorului. Odată instalat, îşi poate încărca scanerii şi aparent va căuta fişierele, regiştrii maliţioşi şi erorile. Mai târziu, va afişa rezultatele scanării ce vor include o listă lungă de programe ce trebuie înlăturate. În timp ce noi nu putem declara că aceste rezultate sunt false, ar trebui să le verificaţi cu atenţie deoarece acestea pot fi încărcate cu programe legitime ce nu afectează viteza calculatorului. Prin urmare, să nu aveţi NICIODATĂ încredere şi să NU apăsaţi pe butoanele „Reparaţi acum” sau „Înlăturaţi” şi orice alte butoane. Dacă le veţi apăsa, să nu fiţi surprinşi atunci când veţi fi redirecţionaţi către un website de achiziţie a Tuneup Pro şi înşelat în a cumpăra versiunea licenţiată a acestuia. Dacă veţi face acest lucru, nu doar că veţi pierde banii pe un program inutil. De asemenea, veţi divulga unei companii suspecte informaţii personale, precum detalii despre cardul de credit, cont bancar, parole. Prin urmare, nu lăsaţi Tuneup Pro în calculatorul dumneavoastră! Dacă deja s-a strecurat în sistem, luaţi măsurile necesare şi înlăturaţi-l fără ezitare.

Cum poate Tuneup Pro să se infiltreze în calculatorul meu?

După cum am menţionat deja, utilizatorii ce au fost convinşi de faptul că aceasta este o unealtă utilă, sunt capabili de a o descărca de pe site-ul său oficial. Cu toate că se întâmplă destul de des, există foarte multe cazuri când acest optimizator de PC a apărut în sistem după descărcarea unor diverse freeware-uri şi shareware-uri. Acest lucru este deoarece a fost integrat în diverse programe gratuite, precum administratori sau software-uri de redare video. Prin acest mod ei pot să răspândească Tuneup Pro mai mult şi să înşele oamenii în a cumpăra acest program dubios. Dacă nu doriţi să experimentaţi încetiniri ale sistemului şi să fiţi întrerupt de scanări şi reclame de tip pop-up constante, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie pe parcursul instalării programelor gratuite. Tot timpul selectaţi modul de instalare Avansat sau Personalizat, citiţi cu atenţie tot şi debifaţi propunerile de a instala programe adiţionale. Dacă acest optimizator de PC grosolan s-a infiltrat deja în calculatorul dumneavoastră fără să vă daţi seama, este posibil să fie puţin mai dificilă înlăturarea sa deoarece se auto protejează de înlăturare şi este posibil să nu îi găsiţi dezinstalatorul. Mai mult, se cunoaşte faptul că Tuneup Pro deseori mai instalează şi Reimage Plus, deci va trebui să le dezinstalaţi pe amândouă. Vă recomandăm să utilizaţi un anti- spyware sigur ce va detecta toate programele cu potenţial nedorit şi le va înlătura automat.

Cum să înlătur virusul Tuneup Pro din calculatorul meu?

Este recomandată utilizarea unui anti-spyware sigur atunci când încercaţi să înlăturaţi Tuneup Pro din sistem, deoarece acesta se poate ascunde de dumneavoastră în diverse locuri. În plus, acesta nu vă va ajuta doar să înlăturaţi acest program, dar de asemenea vă va ajuta să scăpaţi de orice alte programe cu potenţial nedorit ce se pot ascunde în sistemul calculatorului dumneavoastră. Încercaţi să utilizaţi FortectIntego sau SpyHunter 5Combo Cleaner pentru a elimina toate programele cu potenţial nedorit din sistemul dumneavoastră. Desigur, puteţi să utilizaţi aceşti paşi de înlăturare manuală pentru a elimina Tuneup Pro din calculatorul dumneavoastră:

•Apăsaţi pe Start→ Control Panel →Programe şi Funcţii (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Adaugă/ Înlătură Programe).

•Aici, căutaţi Tuneup Pro.

•Dezinstalaţi-l plus alte programe dubioase.

•Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări.

Dacă sunteţi utilizator de Windows 8, apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Accesare Rapidă a Meniului (Quick Access Menu), selectaţi Control Panel şi Dezinstalaţi un Program.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi