Înlătură Trojan.Cryptolocker

Ghid de înlăturare Trojan.Cryptolocker

Ce este Trojan.Cryptolocker?

Ce este Trojan.Cryptolocker?

Trojan.Cryptolocker este un troian maliţios care a fost în mod activ utilizat pentru a răspândi viruşi de tip ransomware pe Internet. S-a descoperit că această ameninţare poate avea legătură cu ameninţări precum Cryptolocker, CTB Locker, Locker şi multe alte ransomware-uri ce sunt capabile de a cripta fiecare fişier al victimei odată ce intră în sistemul PC-ului ţintit. După ce reuşesc acest lucru, aceştia cer în schimb o plată în schimbul cheii de decriptare ce este necesară pentru a decripta fişierele şi pentru a recupera conexiunea la acestea. Deci, nu este nicio îndoială faptul că ar trebui să staţi cât mai departe de Trojan.Cryptolocker şi de fiecare ransomware asociat cu acesta. În mod contrar, acestea pot duce cu uşurinţă la pierderea banilor şi a fişierelor dumneavoastră.

Odată ce Trojan.Cryptolocker este instalat în sistem, va descărca un virus necesar şi se va ascunde adânc în acesta. De ce face acest lucru? În majoritatea cazurilor, astfel de troieni aşteaptă comenzi adiţionale de la proprietarii lor. Hackerii pot cu uşurinţă să le utilizeze pentru a descărca alte programe maliţioase în sistemul PC-ului infectat, blocând anumite website-uri, colectând informaţii personale identificabile despre victime şi aşa mai departe. În plus, astfel de ameninţări pot cauza încetiniri ale sistemului, redirecţionări şi alte probleme similare ce nu ar trebui ignorate. În acest caz, ar trebui să vă scanaţi calculatorul imediat cu un anti-spyware de încredere şi să înlăturaţi fişierele maliţioase din el. Pentru acest lucru, vă recomandăm să utilizaţi FortectIntego sau un alt software de securitate sigur.

Cum poate Trojan.Cryptolocker să îmi infecteze calculatorul?

Trojan.Cryptolocker se poate infiltra în calculatorul dumneavoastră ca şi un ataşament „important” al unui email ce pretinde că este un avertisment al poliţiei, departamentul de taxe, un furnizor important şi orice altă terţă cu reputaţie bună. În mod normal, se ascunde în ataşamentul email-ului, după care este descărcat în sistem, ajută Trojan.Cryptolocker să descarce fişiere adiţionale în el. Totuşi, acest troian ajunge în sistemul ţintit odată ce victima este înşelată în a apăsa pe link-ul înşelător ce de asemenea, poate fi încorporat în email. Deci, asiguraţi-vă că staţi departe şi de orice link dubios!!!

Cum să înlătur virusul Trojan.Cryptolocker?

În cazul în care credeţi că PC-ul dumneavoastră a fost infectat de către acest troian sau un alt program periculos, primul şi principalul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să rulaţi o scanare completă a sistemului cu un anti-spyware actualizat. Pentru acest lucru ar trebui să utilizaţi FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner,Malwarebytes. Dacă această ameninţare v-a afectat Mac OS X, atunci ar trebui să folosiţi Webroot SecureAnywhere AntiVirus care este compatibil atât cu Windows cât şi cu Mac OS X.

În final, trebuie să adăugăm că ar trebui să luaţi în considerare să faceţi copii extra ale fişierelor importante deoarece, după cum v-am avertizat, Trojan.Cryptolocker a fost în mod activ utilizat pentru a răspândi crypto-ransomware-uri. Pentru a mări imunitatea fişierelor dumneavoastră, ar trebui să vă bazaţi pe hard-diskuri externe, CD-uri, DVD-uri sau pur şi simplu să vă bazaţi pe backup online precum Google Drive, Dropbox, Flickr, şi alte soluţii. Mai multe informaţii despre backup puteţi găsi în acest articol: De ce am nevoie de backup şi ce soluţii am pentru acest lucru?

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare Trojan.Cryptolocker

Înlăturaţi Trojan.Cryptolocker utilizând Safe Mode with Networking

 • Pasul 1: Reporniţi calculatorul pentru a Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Apăsaţi Start Shutdown Restart OK.
  2. Atunci când calculatorul dumneavoastră devine activ, începeţi apăsând de mai multe ori pe F8 până când observaţi fereastra Advanced Boot Options
  3. Select Safe Mode with Networking from the list Selectaţi 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Apăsaţi butonul Power de pe ecranul de autentificare Windows. Acum ţineţi apăsat pe Shift, care se află pe tastatura dumneavoastră, şi apăsaţi pe Restart..
  2. Acum selectaţi Troubleshoot Advanced options Startup Settings şi în final apăsaţi pe Restart.
  3. Imediat după ce calculatorul dumneavoastră devine activ, selectaţi Enable Safe Mode with Networking din fereastra Startup Settings. Selectaţi 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Pasul 2: Înlătură Trojan.Cryptolocker

  Autentificaţi-vă în contul infectat şi porniţi browserul. Descărcaţi FortectIntego sau un alt program anti-spyware sigur. Actualizaţi-l după care efectuaţi o scanare completă a sistemului şi înlăturaţi fişierele maliţioase care aparţin ransomware-ului şi finalizaţi înlăturarea lui Trojan.Cryptolocker.

În cazul în care ransomware-ul blockează Safe Mode with Networking, încercaţi următoarea metodă.

Înlăturaţi Trojan.Cryptolocker utilizând System Restore

 • Pasul 1: Reporniţi calculatorul pentru a Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Apăsaţi Start Shutdown Restart OK.
  2. Atunci când calculatorul dumneavoastră devine activ, începeţi apăsând de mai multe ori pe F8 până când observaţi fereastra Advanced Boot Options
  3. Select Command Prompt from the list Selectaţi 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Apăsaţi butonul Power de pe ecranul de autentificare Windows. Acum ţineţi apăsat pe Shift, care se află pe tastatura dumneavoastră, şi apăsaţi pe Restart..
  2. Acum selectaţi Troubleshoot Advanced options Startup Settings şi în final apăsaţi pe Restart.
  3. Imediat după ce calculatorul dumneavoastră devine activ, selectaţi Enable Safe Mode with Command Prompt din fereastra Startup Settings. Selectaţi 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Pasul 2: Resetaţi fişierele şi setările sistemului
  1. Imediat ce apare fereastra Command Prompt, introduceţi cd restore şi apăsaţi pe Enter. Introduceţi 'cd restore' fără ghilimele şi apăsaţi pe 'Enter'
  2. Acum tastaţi rstrui.exe şi apăsaţi din nou pe Enter.. Introduceţi 'rstrui.exe' fără ghilimele şi apăsaţi pe 'Enter'
  3. Când apare o fereastră nouă, apăsaţi pe Next şi selectaţi punctul de restaurare care este înaintea infiltrării lui Trojan.Cryptolocker. După ce veţi face acest lucru, apăsaţi Next. Atunci când apare fereastra 'System Restore', selectaţi 'Next' Selectaţi punctul de restaurare şi apăsaţi pe 'Next'
  4. Acum apăsaţi pe Yes pentru a începe restaurarea sistemului. Apăsaţi 'Yes' şi începeţi restaurarea sistemului
  După ce setezi sistemul pe o dată anterioară, descarcă şi scanează calculatorul cu FortectIntego şi asigură-te că Trojan.Cryptolocker a fost eliminat cu succes

În final, ar trebui să luaţi în considerare tot timpul protecţia împotriva cripto-ransomware-urilor. Pentru a vă proteja calculatorul de Trojan.Cryptolocker precum şi de alte ransomware-uri, utilizaţi un anti-spyware bun, precum FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi