Înlătură System Healer (Instrucţiuni gratuite) - actualizare aug. 2017

Ghid de înlăturare System Healer

Ce este System Healer?

Ce este System Healer?

System Healer

System Healer NU este malware. Acest program este considerat program cu potenţial nedorit (PUP) care, conform experţilor din securitate de la Faravirus, ar trebui evitat din mai multe motive. Indiferent de faptul că dezvolatorul lui este System Healer Tech Sp. Zo.o., acesta a fost în mod activ promovat prin intermediul website-ului său oficial, însă de asemenea, se poate arăta în calculator fără intenţia dumneavoastră.

În acest caz, trebuie să vă gândiţi la ce software terţ aţi descărcat în calculator în ultimele zile. Este posibil să fi lăsat selectată o căsuţă în care se preciza că sunteţi de acord cu instalarea acestei unelte de optimizare dubioasă ca şi component opţional atunci când aţi instalat programul. În acest caz, ar trebui să vă gândiţi la eliminarea lui System Healer.

Desigur, ar trebui să reţineţi că această aplicaţie este oferită că şi unealtă de optimizare a PC-ului. Indiferent de cât de atractiv pare termenul „System Healer cleanup console” precum şi alţi termeni similari, acest program cu greu poate îmbunătăţi viteza Mac-ului dumneavoastră. Baza de date a acestuia nu este suficient de eficientă pentru a îmbunătăţi performanţa maşinii dumneavoastră, şi tot ce face este să raporteze despre cookies, fişiere din cache, şi alţi componenţi similari.

Mai mult, System Healer nu este corect deoarece cere o plată în schimbul serviciului său, lucru destul de chestionabil. După cum puteţi vedea, este o unealtă de optimizare dubioasă care nu diferă de altele. Chiar dacă pe internet puteţi găsi recenzii diferite despre System Healer, cu păreri diferite, noi credem că ar trebui să evitaţi această unealtă.

Prin urmare, dacă aţi primit o ofertă de a instala acest optimizator de PC escroc, refuzaţi oferta şi căutaţi o unealtă mai sigură. Dacă, totuşi, aveţi această unealtă de optimizare în calculatorul dumneavoastră, ar trebui să eliminaţi virusul System Healer fără a mai sta pe gânduri. Pentru a afla mai multe despre distribuirea acestuia, citiţi restul articolului şi găsiţi mai multe informaţii.

Cum poate System Healer să îmi infecteze calculatorul?

În acest moment, System Healer nu este compatibil cu Mac OS. Suportă toate tipurile de Windows (7, 8, 8.1, XP, Vista, 10), deci dacă utilizaţi vreunul dintre acestea trebuie să aveţi grijă. După cum am punctat deja, System Healer este promovat pe pagina sa oficială şi poate fi descărcat direct de acolo. Totuşi, oamenii îl instalează şi în mod voit.

Majoritatea victimelor au instalat această aplicaţie împreună cu un alt software gratuit (de exemplu, administrator de descărcare, software de arhivare / dezarhivare, media player, etc.) fără a realiza acest lucru. Dacă nu doriţi să treceţi printr-o astfel de experienţă, instalaţi programele gratuite cu mai multă atenţie.

Spunând „mai multă atenţie”, spunem că ar trebui să uitaţi de instalarea rapidă / de bază / expres. În locul acestor setări, ar trebui să vă obişnuiţi să citiţi Termenii de Utilizare, Politica de Confidenţialitate şi alte informaţii importante, precum şi verificarea setărilor personalizate / avansate. În acest mod, veţi avea şansa de a vedea şi de a refuza instalarea „descărcărilor opţionale”, inclusiv versiunea de testare a malware-ului System Healer. System Healer

Ce se întâmplă dacă PUP-ul System Healer este instalat?

Se spune că System Healer are un „mod mai rapid şi mai puternic, mai avansat, de a găsi şi elimina problemele pe care alţi optimizatori de PC nu le pot detecta”. Prin urmare, este natural ca primul lucru pe care îl veţi observa după infiltrarea acestui optimizator reprezintăscanările de sistem programate.

Vrem să vă avertizăm asupra faptului că scanările efectuate de către malware-ul System Healer par profesionale. În plus, rezultatele scanării vă pot informa despre zeci de erori, probleme, infecţii, etc. Din nefericire, ar trebui să ştiţi că aceste scanări pot fi inventate. Pentru a verifica acest lucru, vă recomandăm să utilizaţi o altă unealtă de optimizare a PC-ului.

Este posibil ca această optimizare dubioasă să vă informeze despre probleme false ale sistemului. Prin urmare, NU cumpăraţi cheia de licenţă de la System Healer. Este un software inutil care nu poate îmbunătăţi performanţa PC-ului dumneavoastră. Mai mult, scanările continue de sistem pot diminua performanţa PC-ului, şi puteţi fi deranjat de alertele continue despre probleme / erori.

Deci, dacă nu doriţi să pierdeţi degeaba banii greu câştigaţi şi dacă doriţi să vă menţineţi PC-ul în mod adecvat, rulaţi Malwarebytes (pentru Mac OS X) sau FortectIntego (pentru Windows), şi eliminaţi virusul System Healer din maşina dumneavoastră.

Ca să nu mai menţionăm, conform recenziilor despre System Healer, se pare că această unealtă poate fi implicată şi în escrocheriile online. Odată instalat, poate arăta reclame de tip pop-up ce pretind că PC-ul dumneavoastră are nevoie urgentă de ajutor.

Prin urmare, vi se oferă un număr gratuit a unor tehnicieni profesionişti. Nu cădeţi pradă escrocheriei System Healer deoarece vi se poate trimite o factură telefonică mai mare sau puteţi experimenta alte probleme în viitor. Deci, dacă această aplicaţie este deja instalată în calculator, mergeţi pe Pagina 2 pentru a găsi instrucţiunile de eliminare manuală sau automată.

Cum înlătur System Healer din calculatorul meu?

Eliminarea lui System Healer poate fi efectuată manual accesând lista Add/Remove Programs. Pentru acest scop, ar trebui să:

  • Apăsaţi 'Start' şi alegeţi 'Control Panel'.
  • Apăsaţi 'Uninstall a Program' sub 'Programs'.
  • Apăsaţi 'System Healer' şi selectaţi opţiunea 'Uninstall/Change'.
  • Apăsaţi 'Yes' şi 'OK' pentru a salva schimbările.

Chiar şi aşa, vă recomandăm să rulaţi o scanare completă a sistemului cu FortectIntego, Malwarebytes sau un alt anti-malware cunoscut pentru a şterge alte programe cu potenţial nedorit / maliţios.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi