Înlătură RegClean Pro

Ghid de înlăturare RegClean Pro

Ce este RegClean Pro?

Este RegClean Pro un virus?

Nu, RegClean Pro nu este un virus. Este un curăţător de registru legitim de la compania Sysweak. Acest program este proiectat pentru a fixa registrul prin eliminarea erorilor ce au fost detectate în calculator. Totuşi, mulţi utilizatori de pe Internet discutau despre cât este de încredere şi despre posibilitatea ca acesta să aibă o conecţie cu creatorii de malware. Conform acestora, versiunea de probă a acestui program afişează notificări continue despre erorile hard drive-ului. În plus, înlătură doar 50 dintre aceste erori, după cerând să fie cumpărat pentru a le înlătura pe restul. Deci, se pare că RegClean Pro caută să obţină bani de la dumneavoastră. Totuşi, trebuie să menţionăm că efectul curăţării registrului nu este chiar clar, şi toate programele au fost create pentru a obţine anumite credite.

Curăţătorul de registru RegClean Pro este în general distribuit cu ajutorul reclamelor online, oferindu-se să instaleze curăţător de registru gratuit. Odată ce este descărcat, programul efectuează o scanare de registru şi oferă rezultatele despre starea registrului utilizatorului. Partea enervantă este că va face acest lucru de fiecare dată când vă porniţi calculatorul.

După cum puteţi observa din analiza noastră, RegClean Pro este o aplicaţie legitimă, însă nu vă recomandăm utilizarea ei. După ce am testat-o, am observat că lasă unele erori nedetectate şi de asemenea le raportează pe cele care nu ar trebui. Dacă aţi achiziţionat-o deja, proprietarii acesteia oferă garanţia banilor.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi