Elimină redirecţionarea Plusnetwork.com (Instrucţiuni de înlăturare) - aug. 2017 actualizat

Ghid de înlăturare prin redirecţionare Plusnetwork.com

Ce este Redirecţionarea Plusnetwork.com?

Pot utiliza Plusnetwork.com pentru a căuta pe web?

Plusnetwork.com redirect

Virusul Plusnetwork.com poate părea ca fiind un motor de căutare demn de încredere. Puteţi începe să vizitaţi această pagină după instalarea unui program gratuit, precum CrossBrowser, Messenger Plus! Community Smartbar şi altele. Totuşi, din cauza abilităţii sale de a redirecţiona utilizatorii către domenii comerciale, a fost clasificat ca şi browser hijacker. La fel ca majoritatea acestor PUP-uri, acesta pretinde că poate îmbunătăţi experienţa de navigare a oamenilor afişând „cele mai bune rezultate ale căutărilor”.

Cu toate acestea, nu ar trebui să uitaţi faptul că Plusnetwork.com este un website comercial lansat doar în scopuri monetare. S-a descoperit că dezvoltatorii acestuia au folosit în mod activ schema pay-per-click pentru a câştiga bani colectaţi de la diferite terţe fără a le verifica în prealabil. Dacă nu doriţi să intraţi pe website-uri suspicioase care caută să vă infecteze calculatorul cu malware, asiguraţi-vă că eliminaţi acest hijacker din calculatorul dumneavoastră.

În plus, reţineţi că acest domeniu poate să împărtăşească informaţiile dumneavoastră personale cu alte terţe. Dezvăluirea online a informaţiilor personale a fost o problemă ocazională care nu îngrijorează doar specialiştii din IT ci şi utilizatorii normali . Din acest motiv, vă recomandăm să folosiţi FortectIntego pentru eliminarea lui Plusnetwork.com.

Virusul Plusnetwork.comExpert în securitate prezintă cum arată virusul Plusnetwork.com

Acest motor de căutare înşelător se răspândeşte doar cu bara de unelte Messenger Plus! Community, care poate fi găsită în lista de „componente opţionale” atunci când instalaţi Skype, administratori de descărcare, şi alte programe similare. Tot timpul este setată ca şi implicită; prin urmare, dacă nu acordaţi atenţie prea multă procesului de instalare a barei de unelte, Plus Network se poate infiltra pe furiş în calculatorul dumneavoastră.

Imediat după ce face acest lucru, poate încerca să înlocuiască pagina de start, motorul de căutare implicit, şi noua pagină. Acest lucru se poate întâmpla pe toate browserele dumneavoastră, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer sau chiar Safari, deoarece atât bara de unelte cât şi site-ul de căutare suportă toate browserele web populare.

Mai mult, acest motor de căutare poate spiona utilizatorii acumulând informaţii despre browser şi transmiţându-le terţelor dubioase. Vorbind în termeni de marketing online, datele utilizatorului au devenit cele mai dorite articole . Împărtăşirea acestora unor diverse terţe poate conduce la probleme de violare a intimităţii .

Acest lucru nu ar trebui tolerat deoarece terţele pot utiliza termenii dumneavoastră de căutare, website-urile vizitate, datele introduse pe acestea, click-urile, adresa de IP a PC-ului, locaţia, adresa de email şi alte informaţii personale non-identificabile în scopuri dubioase, precum campanii de email tip spam, sau crearea unor reclame înşelătoare . Deci, dacă nu doriţi să fiţi redirecţionat şi să ajungeţi pe website-uri cu potenţial nedorit, vă recomandăm să eliminaţi Plusnetwork.com împreună cu bare de unelte şi alte componente.

Cum pot fi infectat cu acest hijacker?

Am menţionat deja cum are loc atacul Plusnetwork.com. Are tendinţa de a veni la pachet cu bara de unelte Messenger Plus! Community. Ultima călătoreşte ca şi ataşament a unor diverse freeware-uri şi shareware-uri ca şi „component opţional” recomandat. Deci, înseamnă că dacă aţi descărcat un administrator de descărcare, media player sau un alt software gratuit fără a acorda prea multă atenţie, puteţi fi înşelat cu uşurinţă în a instala întregul pachet de aplicaţii.

Pentru a preveni acest lucru, tot timpul trebuie să selectaţi setările „Avansate” sau „Personalizate” deoarece este singurul mod de a vedea toate componentele freeware-ului. Urmaţi fiecare pas din instalare şi deselectaţi toate componentele nefamiliare, mai ales cele setate ca şi implicit. De asemenea, puteţi analiza setările pentru blocarea reclamelor. Aruncarea unei priviri asupra politicii de confidenţialitate a website-ului vă poate încuraja să vă trataţi cu mai multă atenţie informaţiile personale .

Eliminarea lui Quick Plusnetwork.com

Problema de redirecţionare de la Plusnetwork.com poate să înceapă să vă întrerupă din senin. În acest caz, înseamnă că nu aţi reuşit să monitorizaţi instalarea freeware-ului implicat în distribuirea acestui hijacker. Se cunoaşte că a fost răspândit de către CrossBrowser, Messenger Plus! şi alte PUP-uri similare, deci asiguraţi-vă că staţi departe şi de acestea.

Cu toate acestea, dacă deja aţi fost infectat cu acest hijacker, nu vă îngrijoraţi deoarece vă puteţi fixa calculatorul manual sau automat. Vă recomandăm să utilizaţi paşii de eliminare automată pentru a scăpa de virusul Plusnetwork.com, deoarece aveţi de a face cu un program care se bazează pe o distribuire nedreaptă şi modificarea neautorizată a setărilor browserului.

Mai mult, după cum am punctat deja, eliminarea lui Plusnetwork.com este necesară deoarece acest motor de căutare caută să promoveze website-uri afiliate care pot fi nesigure.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual Plusnetwork.com redirect Removal Guide

Înlăturaţi Plusnetwork.com din sistemele Windows

Atunci când încercaţi să vă fixaţi calculatorul şi să eliminaţi virusul Plusnetwork.com, trebuie să îi dezinstalaţi toate componentele. Vă recomandăm să eliminaţi bara de unelte Messenger Plus! Community, CrossBrowse, PlusNetwork şi alte intrări similare din Task Manager.

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Plusnetwork.com şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Plusnetwork.com sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi Plusnetwork.com din sistemul Mac OS X

Pentru a dezinstala complet virusul Plusnetwork.com, trebuie să scăpaţi de CrossBrowse, PlusNetwork, bara de unelte Messenger Plus! Community  şi alte componente similare care sunt asociate acestui hijacker. Asiguraţi-vă că le dezinstalaţi pe toate din Mac OS X.

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Plusnetwork.com sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi Plusnetwork.com din Mozilla Firefox (FF)

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Plusnetwork.com şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Plusnetwork.com. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi Plusnetwork.com din Google Chrome

Pentru a repara Google Chrome după atacul lui Plusnetwork.com, trebuie să resetaţi browserul sau să eliminaţi fiecare add-on care pare nesigur sau suspicios. Dacă nu vă amintiţi instalându-le în calculator, trebuie să le eliminaţi.

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Plusnetwork.com şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Plusnetwork.com. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi Plusnetwork.com din Safari

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Plusnetwork.com sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Plusnetwork.com. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Plusnetwork.com şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Cercetător web pasionat

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Gabriel E. Hall
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi