Elimină reclamele Liveadexchanger.com (Ghid de înlăturare) - actualizare sept. 2017

Ghid de înlăturare a reclamelor Liveadexchanger.com

Ce este Reclamele Liveadexchanger.com?

Fapte descoperite de către echipa noastră de cercetători despre reclamele Liveadexchanger:

Liveadexchanger.com ads

Mulţi dintre noi interacţionează cu calculatoarele şi navighează pe internet zilnic, şi programele precum virusul Liveadexchanger pot ruina complet această experienţă. Dacă această pestă suportată de reclame intră în sistem, în curând utilizatorul va observa efectele neplăcute implementate de către acest software de tip adware, de exemplu, încetiniri ale sistemului şi cele mai rele – reclamele Liveadexchanger, care apar în mod repetat, acoperind ecranul calculatorului, întrerupând activitatea utilizatorului şi reprezentând o ameninţare la adresa sistemului calculatorului.

Este uşor de ajuns la concluzia că acest adware îşi ia reclamele de pe reţeaua publicitară Liveadexchanger.com, deoarece URL-ul acestuia tot timpul apare în bara de adrese a reclamei de tip pop-up. Dacă aceste reclame au început să vă deranjeze, uitaţi de alte activităţi şi consideraţi eliminarea lui Liveadexchanger.com ca cel mai important lucru.

Reţineţi — astfel de programe inutile nu doar enervează utilizatorii, ci reprezintă şi un risc de contaminare a sistemului calculatorului cu alte infecţii. Ar trebui să evitaţi să apăsaţi pe aceste reclame pop-up sau să participaţi la chestionarele prezentate de ei; în mod contrar, puteţi fi forţat să vizitaţi website-uri critice cu conţinut chestionabil, sau în cel mai rău caz, infecţios.

Evitaţi reclamele care oferă oferte comerciale nerealistice — aceste oferte sunt doar momeală pentru a convinge utilizatorii să apese pe ele. A fost raportat că un click pe o astfel de reclamă poate declanşa o redirecţionare către un domeniu necunoscut, deci aveţi grijă!

Singurul mod prin care puteţi bloca reclamele Liveadexchanger.com este prin dezinstalarea acestui program sprijinit de reclame. Din nefericire, utilizatorii de internet se plâng de faptul că este o sarcină dificilă pentru că nu pot găsi dezinstalatorul acestui program.

În mod normal, astfel de programe caută să stea cât mai mult posibil în sistem, şi dacă sunteţi un utilizator neexperimentat, este posibil să nu puteţi identifica, localiza şi elimina malware-ul Liveadexchanger.com. Totuşi, din acest motiv, cercetătorii de malware îşi actualizează bazele de date ale programelor anti-malware zilnic, şi sugerează astfel de unelte utilizatorilor.

Echipa noastră recomandă să folosiţi software-urile FortectIntego sau SpyHunter 5Combo Cleaner pentru a dezinstala acest adware, pentru că sunt uşor de utilizat şi unelte de eliminare malware puternice. De asemenea, am pregătit instrucţiuni de eliminare manuală pentru cei care doresc să dezinstaleze manual acest adware.

Liveadexchanger.com ads

La ce să vă aşteptaţi de la aceste reclame?

În ceea ce priveşte consecinţele atacului Liveadexchanger.com, putem ajunge la concluzia că poate fi foarte enervant, mai ales reclamele afişate la nesfârşit de către acest adware. S-a desoperit că conţinutul reclamelor Liveadexchanger.com poate fi divers. Au fost distinse trei tipuri de conţinut:

 1. Liveadexchanger.com poate apărea ca şi platformă de promovare. În acest caz, este posibil să fiţi direcţionat către o nouă fereastră plină de diverse oferte, reduceri, cupoane de promoţie, tabele cu comparaţii de preţuri şi altele asociate cumpărăturilor. Apăsarea pe aceste reclame nu este recomandată din cauza riscului mare de redirecţionări Liveadexchanger.com către pagini de cumpărături online irelevante sau alte pagini similare, partenere.
 2. Unele dintre reclame pot cere actualizare de software-uri. Pop up-ul poate include link-uri de descărcare directe pentru Java, Media Player, Flash Player, Web browser, administrator de descărcare sau alt software reputabil. Descărcând un software promovat de către virusul de tip pop-up Liveadexchanger.com este riscant deoarece acest domeniu poate fi utilizat şi de alţi escroci cibernetici implicaţi în distribuirea de malware/PUP-uri (adware, browser hijackeri, etc.).
 3. Liveadexchanger.com atacă browsere şi poate oferi reclame de tip pop-up care vă cer să completaţi un chestionar online pentru a revendica un premiu. Este posibil să vi se promită că veţi câştiga un iPad, iPhone, MacBook şi aşa mai departe. Din nefericire, aceasta este doar o încercare de a vă face să dezvăluiţi informaţii personale identificabile, precum numele complet, numărul de telefon, adresa, şi aşa mai departe. Nu credem că cineva chiar câştigă premiile promise.

Prin urmare, pentru a preveni toate riscurile, vă recomandăm să evitaţi infecţia Liveadexchanger.com. În cazul în care experimentaţi redirecţionări către acest domeniu, recomandarea noastră este să opriţi acest lucru cu ajutorul lui FortectIntego sau a unei alte unelte de eliminare malware.

Cum se previne instalarea acestor programe de tip adware?

După cum probabil ştiţi, programele de tip adware sunt promovate prin intermediul altor freeware-uri. Prin urmare, dacă virusul de redirecţionare Liveadexchanger se află în sistemul dumneavoastră, înseamnă că aţi fost înşelat să instalaţi un pachet de software.

Cum să vă protejaţi din a instala un pachet de software? Este destul de uşor. Trebuie să dedicaţi mai mult timp procesului de instalare a freeware-ului, şi să îl monitorizaţi cu atenţie.

De asemenea, este recomandată selectarea opţiunii de instalare Avansată/Personalizată; aceste setări dezvăluie toate componentele bonus puse la pachet cu programul dorit, care pot fi refuzate în câteva momente. Trebuie doar să găsiţi componentele adiţionale şi să le deselectaţi pe toate.

Care este cel mai bun mod de a dezinstala adware-ul Liveadexchanger.com?

Pentru a opri apariţia acestor pop-up-uri pe ecran, trebuie să eliminaţi virusul Liveadexchanger.com, care le execută.

Din păcate, nu este încă clar ce freeware este responsabil pentru promovarea acestei platforme publicitare, deci ar trebui să aruncaţi o privire prin lista de programe instalate în maşina dumneavoastră şi să le eliminaţi pe cele cu care nu sunteţi familiarizat sau să rulaţi o scanare cu un anti-malware.

Să aveţi grijă dacă alegeţi metoda de eliminare manuală a lui Liveadexchanger.com, deoarece în acest mod puteţi risca eliminarea aplicaţiilor sau fişierelor greşite.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare a reclamelor Liveadexchanger.com

Înlăturaţi Liveadexchanger.com din sistemele Windows

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Liveadexchanger.com şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Liveadexchanger.com sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi Liveadexchanger.com din sistemul Mac OS X

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Liveadexchanger.com sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Elimină Liveadexchanger.com din Microsoft Edge

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, Liveadexchanger.com ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

Înlăturaţi Liveadexchanger.com din Mozilla Firefox (FF)

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Liveadexchanger.com şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Liveadexchanger.com. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi Liveadexchanger.com din Google Chrome

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Liveadexchanger.com şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Liveadexchanger.com. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi Liveadexchanger.com din Safari

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Liveadexchanger.com sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Liveadexchanger.com. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Liveadexchanger.com şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Lucia Danes
Lucia Danes - Cercetător viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Lucia Danes
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi