Elimină reclamele National Consumer Center (Instrucţiuni de înlăturare) - actualizare aug. 2018

Ghid de înlăturare a reclamelor National Consumer Center

Ce este Reclamele de la National Consumer Center?

National Consumer Center – o escrocherie care face oamenii să creadă că pot câştiga un premiu dacă răspund la un chestionar fals

National Consumer Center

Înşelătoria National Consumer Center este reprezentată de o fereastră de tip pop-up ce încearcă să facă oamenii să creadă că o organizaţie inexistentă este dispusă să le ofere un iPhone sau un alt premiu similar, gratuit. Această escrocherie este asemănătoare cu înşelătoria Amazon Gift Card, Wallmart şi alte reclame similare care sunt false. În mod normal, acestea întrerup oamenii atunci când navighează pe web şi le cere să completeze nişte chestionare pentru a câştiga premii scumpe. Totuşi, în schimbul unui iPhone sau a unui telefon Samsung Galaxy, de obicei, participanţilor li se cere să furnizeze informaţii personale, precum adresa de email, numărul de telefon sau chiar şi informaţii despre cardul de credit. Din nefericire, National Consumer Center NU este real. Vă rugăm, NU oferiţi aceste detalii deoarece pierderea lor poate conduce la furt de identitate, pierderi financiare sau alte atacuri cibernetice.

Sumar
Nume National Consumer Center
Tip Escrocherie
Distribuţie Afişate pe website-uri infectate sau legitime ale programului de tip adware, după care acesta se ascunde în sistemul PC-ului
Nivel de periculozitate Mediu. Diminuează experienţa de navigare şi vă poate înşela în a da informaţii personale
Simptome Redirecţionări către website-uri cu chestionare, apariţia unor reclame şi popup-uri suspicioase, îngheţarea browserului web
OS afectat Android, Windows, Mac OS X

Pentru a scăpa de reclamele de la National Consumer Center, instalaţi FortectIntego şi rulaţi o scanare completă a sistemului

Principalul motiv pentru care utilizatorul este întrerupt de escrocheria National Consumer Center este deoarece un virus de tip adware se ascunde în sistem. În mod normal, astfel de viruşi se infiltrează în sistem, diminuează activitatea browserului şi încep să îşi întrerupă victimele cu diferite escrocherii online . De asemenea, puteţi suferi din cauza redirecţionărilor către website-uri maliţioase, reclamele enervante care apar în ferestre noi şi alte probleme similare. Cu toate acestea, această escrocherie poate fi observată şi pe domenii maliţioase care au fost utilizate pentru a răspândi astfel de conţinut.

În acest moment, malware-ul National Consumer Center atacă în mod activ utilizatorii de Android care caută moduri de a-şi fixa dispozitivele. În acest caz, un reset din fabrică este probabil cel mai uşor mod de a fixa sistemul. De asemenea, puteţi da peste această înşelătorie şi pe sistemul de operare Mac. În acest caz, rulaţi o scanare completă a sistemului cu un software antivirus şi resetaţi-vă browserele, precum Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari şi altele.

Escrocheria National Consumer Center

Ce se ascunde în spatele acestei escrocherii

Conform rapoartelor victimelor, reclamele asociate acestei escrocherii, de obicei, le redirecţionează către hxxp://electronicpromotionscenter.com/ sau pe alte pagini similare. Înşelătoria le sugerează să participe la nişte chestionare online pentru a câştiga un Apple iPhone sau un alt smartphone . „Ofertele” descrise pot apărea sub formă de pop-up, pop-under sau reclame în ferestre noi.

Virusul National Consumer CenterVirusul National Consumer Center poate duce la furt de identitate şi pierdere de informaţii personale. Reţineţi că aceasta este o organizaţie inventată ce promovează doar oferte înşelătoare.

Există multe comentarii negative la adresa acestor reclame , şi de obicei, utilizatorii spun că National Consumer Center este pur şi simplu o escrocherie. Unii utilizatori au dezvăluit că reclamele le promiteau iPhone-uri gratuite şi alte premii grozave, după care au trecut la modul adware, oferindu-le un card Cadou Visa de 100 de dolari în cazul în care utilizatorul cheltuia cel puţin 50 pe articole inutile precum pastile de slăbit sau cărţi.

Conform victimelor, escrocheria National Consumer Center caută bani, nume complete şi adrese de email de la victimele nebănuitoare. Prin urmare, vă recomandăm să staţi departe de reclamele false şi să vă păstraţi informaţiile personale deoarece escrocii pot cu uşurinţă să vândă astfel de date, precum numele sau adresa de email, unor terţe.

Chestionarul de la National Consumer Center

Reţineţi că adresa de email poate sfârşi pe o listă folosită de spameri şi mai devreme sau mai tîrziu veţi începe să primiţi email-uri inutile sau chiar mesaje purtătoare de malware. Nu există vreo îndoială asupra faptului că singurul mod de a evita ameninţări cibernetice este prin a sta departe de reclamele descrise, şi să le blocaţi, şi să implementaţi un software anti-malware puternic pentru eliminarea lui National Consumer Center.

Cu toate că, în teorie, puteţi încerca eliminarea manuală a lui National Consumer Center nu vă recomandăm să alegeţi această opţiune. În schimb, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul cu un software anti-malware decent, precum FortectIntego pentru a identifica toate programele periculoase şi să găsiţi modificările aduse de acestea în sistem.

Malware-ul National Consumer Center

Înşelătoria National Consumer Center ţinteşte în mod activ utilizatorii de iPhone

Escrocheria National Consumer Center a fost observată ca atacând în mod activ utilizatorii de iPhone, de la începutul anului. Cu toate acestea, schema atacului rămâne aceeaşi. Victimelor li se cere să completeze un chestionar pentru a obţine un premiu scump.

Cu toate acestea, în loc să obţină informaţii despre acceptarea premiului, oamenilor li se cere să îşi dezvăluie informaţiile personale, inclusiv numele complet, detalii de contact şi alte date similare. Deci, este recomandat să acţionaţi imediat şi să îl eliminaţi pe National Consumer Center din iPad, iPhone şi din alte dispozitive similare. Puteţi încerca aceste metode:

 • curăţaţi istoricul de navigare şi datele din browser;
 • blocarea reclamelor prin instalarea unui adblocker;
 • resetarea dispozitivului la setările din fabrică.

PUP-ul National Consumer Center

Prevenirea escrocheriei prin instalarea cu atenţie în sistem a freeware-urilor

Adware-ul, care este responsabil pentru întreruperea cu escrocherii, de obicei, este răspândit printr-o metodă de marketing înşelătoare, numită „la pachet”. Această metodă permite gruparea mai multor programe şi introducerea a unora dintre ele în kitul de instalare a programului principal. Din nefericire, majoritatea utilizatorilor trec cu vederea aceste menţiuni deoarece se grăbesc la procesul de instalare.

Vă recomandăm să selectaţi setările de instalare Personalizate sau Avansat deoarece aceste opţiuni vă oferă libertatea de a selecta ce programe adiţionale doriţi să instalaţi şi pe care nu. Setările standarde sau implicite par de încredere, însă, doar la o primă vedere. Acestea au tendinţa de a ascunde informaţii despre programele adiţionale.

Haosul National Consumer Center

Scăpaţi de chestionarele de la National Consumer Center

Pentru a elimina acum virusul National Consumer Center, rulaţi o scanare completă a sistemului folosind un program de eliminare malware. Opţiunea de eliminare automată garantează cea mai uşoară şi rapidă eliminare a programului de tip adware.

Cu toate acestea, dacă credeţi că aveţi timpul şi răbdarea necesare pentru a-l elimina manual pe National Consumer Center, veţi dori să citiţi tutorialul de mai jos. Vă rugăm să acordaţi atenţie şi să nu vă grăbiţi atunci când dezinstalaţi un adware periculos din calculator.

Specialiştii din securitate de la lesvirus.fr punctează faptul că adware-ul poate fi greu de detectat şi eliminat fără un software profesional. Deci, dacă lăsaţi unele intrări asociate PUP-ului, este posibil să aveţi de a face în continuare cu redirecţionări şi reclame. Prin urmare, după finalizarea eliminării, verificaţi-vă sistemul cu un anti-spyware sau anti-malware doar pentru a vă asigura că nu aţi lăsat vreo componentă de a acestuia în sistem.

Dacă escrocheria apare pe Android OS, încercaţi să îl verificaţi de aplicaţii maliţioase:

 1. Găsiţi butonul de pornire şi apăsaţi-l pentru câteva secunde până vedeţi un meniu. Apăsaţi pe Power off.
 2. După ce vedeţi o fereastră în care vi se oferă să porniţi telefonul în Safe Mode, selectaţi această opţiune şi OK.*
 3. Porniţi dispozitivul în Safe Mode cu ajutorul paşilor de mai sus.
 4. În Safe Mode, mergeţi la Settings. Acolo, apăsaţi pe Apps sau Application manager (acest lucru poate fi diferit în funcţie de dispozitiv).
 5. Aici, căutaţi aplicaţiile maliţioase şi dezinstalaţi-le.

* Dacă paşii de mai sus nu au funcţionat pentru dumneavoastră, închideţi dispozitivul, după care reporniţi-l. Imediat după ce devine activ, încercaţi să ţineţi apăsat pe Menu, Volume Down, Volume Up sau Volume Down şi Volume Up pentru a vedea Safe Mode. Dacă nu funcţionează, căutaţi fraza „How to put into Safe mode” şi adăugaţi modelul telefonului dumneavoastră. După, urmaţi instrucţiunile.

Dacă escrocheria încă vă mai întrerupe, efectuaţi un reset din fabrică:

 1. Apăsaţi pe iconiţa de Settings din dispozitiv. O puteţi găsi printre alte aplicaţii.
 2. Selectaţi Privacy (sau Personal) şi Factory reset (este posibil să îl găsiţi şi ca Factory data reset, Backup & reset, etc.). Vă recomandăm să selectaţi Back up my data pentru a evita pierderea datelor.
 3. Apăsaţi pe Reset device pentru a elimina virusul Android şi alte aplicaţii din dispozitiv.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare a reclamelor National Consumer Center

Înlăturaţi National Consumer Center din sistemele Windows

Deschideţi Control Panel după care accesaţi lista de programe curent instalate, folosind instrucţiunile de mai jos. Dezinstalaţi fără ezitare programele necunoscute şi suspicioase, care ar putea fi asociate malware-ului National Consumer Center. După, curăţaţi scurtăturile browserului conform instrucţiunilor.

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează National Consumer Center şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după National Consumer Center sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi National Consumer Center din sistemul Mac OS X

Mutaţi aplicaţiile suspicioase din Mac în Trash. Folosiţi acest ghid dacă nu aţi mai dezinstalat aplicaţii din Mac.

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi National Consumer Center sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Elimină National Consumer Center din Microsoft Edge

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, National Consumer Center ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

Înlăturaţi National Consumer Center din Mozilla Firefox (FF)

Dacă Firefox a început să afişeze reclamele false descrise în acest articol, urmaţi aceste instrucţiuni.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi National Consumer Center şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea National Consumer Center. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi National Consumer Center din Google Chrome

Pentru a fixa Chrome-ul după atacul lui National Consumer Center, urmaţi instrucţiunile oferite mai jos. Trebuie să eliminaţi toate extensiile din Chrome care vă ridică bănuieli.

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi National Consumer Center şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui National Consumer Center. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi National Consumer Center din Safari

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi National Consumer Center sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a National Consumer Center. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a National Consumer Center şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi