Probleme pe sistemele de operare Mac şi Windows? Nicio problemă! UGetFix poate să vă ajute să le reparaţi uşor!

UGetFix este un website lansat recent care este administrat de către echipa 2-spyware. De mulţi ani, echipa noastră a fost interesată şi s-a ocupat de viruşi cibernetici (adware-uri, browser hijackeri, malware, spyware, keyloggers, ransomware, rogue anti-spyware, etc.). În timp ce ameninţările cibernetice menţionate mai sus sunt cauza majorităţii problemelor ce previn utilizatorii din a-şi utiliza calculatoarele şi din a naviga pe net normal, apariţia funcţiei Askit în 2-spyware a dezvăluit că oamenii au nevoie de ajutor destul de frecvent cu sarcini simple precum eliminarea unui software. Prin urmare, am colectat întrebări ce nu aveau legătură cu viruşi, le-am clasificat în câteva categorii, am venit cu cele mai frecvente probleme tehnice cu care au de a face oamenii atunci când utilizează calculatoare şi am început să le explicăm cum să se ocupe de ele cu UGetFix.

Issues on Mac and Windows OS? No problem! UGetFix can now help to fix them easily

UGetFix este orientat atât pentru utilizatorii de Mac cât şi pentru cei de Windows. S-a dezvăluit că o mare parte din aplicaţiile gratuite care pot îmbunătăţi experienţa de navigare, să simplifice unele sarcini sau pur şi simplu să ofere plăcere, au prins utilizatorii într-un cerc vicios de instalare-dezinstalare-instalare programe. Deoarece este dificil să descoperiţi un program care poate îndeplini complet toate criteriile, oamenii continuă să instaleze şi să elimine aplicaţii noi, zilnic. Totuşi, problema este că majoritatea utilizatorilor de calculator încă mai cred că eliminarea unui program este la fel de simplă ca şi instalarea. Din nefericire, eliminarea necesită atât timp cât şi efort din cauza bazei de date de regiştri complicată ce trebuie verificată precum şi eliminarea tuturor fişierelor asociate. Fiţi sincer, dezinstalaţi programe în modul adecvat? Probabil că nu. Consecinţele dezinstalării eronate a unui software pot varia. Pot varia de la alertele de tip pop-up enervante, probleme de start, încetiniri, îngheţări, lipsă de RAM şi stocare pe disk, şi aşa mai departe. Din acest motiv, numărul de cereri de ajutor pentru eliminarea unei anumite aplicaţii pe Windows sau Mac a crescut.

În plus, baza de date a website-ului UGetFix conţine şi multe articole ce explică cum să fixaţi erorile de fişier .dll / .exe. În acest caz, avem de a face în mod specific cu sistemul de operare Windows deoarece acesta constă din mii de fişiere executabile capabile să fie executate sau rulate ca şi program în DOS sau Windows. Imediat după ce un fişier .exe sau .dll este avariat sau corupt, oamenii pot începe să primească mesaje de eroare, care ar trebuie considerate ca şi avertizări serioase despre faptul că sistemul Windows necesită optimizare. Articolele de pe website-ul UGetFix explică detaliat ce atrage astfel de erori şi oferă explicaţii detaliate despre cum pot fi fixate.

În final, experţii noştri din securitate au analizat cu atenţie ce fel de software este oferit pentru optimizare Windows şi Mac OS. Au diferenţiat pe cele mai apreciate din lume şi au oferit link-uri către surse de descărcare demne de încredere. Notaţi că software-ul recomandat se poate descărca gratuit. În plus, pentru cei care nu doresc să utilizeze un nou software, UGetFix vă va explica cum puteţi să dezinstalaţi manual programe sau să fixaţi erorile. În concluzie, dacă aveţi dificultăţi cu sistemul dumneavoastră de operare Mac sau Windows, încercaţi să vizitaţi UGetFix.com pentru o soluţie. Dacă nu puteţi găsi un subiect relevant, puteţi oricând utiliza funcţia Askit şi să aduceţi problema în discuţie!

Despre autor
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Cercetător web pasionat

Gabriel E. Hall este o cercetătoare de malware-uri, pasionată, care lucrează pentru faravirus.ro de aproape un deceniu.

Contactați Gabriel E. Hall
Despre compania Esolutions

Citiţi în alte limbi