Ce este Problem.437332391.js? Ar trebui să îl elimin?

Ce ar trebui să ştiţi despre fişierul Problem.437332391.js?

Fişierul Problem.437332391.js aparţine unui grup de fişiere JavaScript care sunt utilizate pentru executarea instrucţiunilor din partea clientului pe diferite pagini web. Dezvoltatorii web pot angaja JavaScript pentru o varietate de scopuri diferite, inclusiv modificarea automată a formatului datei, deschiderea unei noi ferestre în browser ce arată alte pagini, schimbarea imaginilor sau a textului prin mişcare de mouse şi alte funcţii. Datorită razei mari de posibilităţi a aplicaţiei JavaScript, nu este neobişnuit ca acest cod să fie folosit de către creatorii unor diverse programe cu potenţial nedorit, viruşi şi viermi.

În particular, fişierul Problem.437332391.js, este asociat cu unul dintre cei mai agresivi şi răspândiţi viruşi din ziua de azi, virusul Locky. JavaScript este relativ o nouă abordare pentru distribuirea acestui virus. A început iniţial ca un document Word, ce aparent conţinea informaţii despre o factură. Acest document este codat cu un script de Macro, care, dacă esteactivat, decriptează fişierul infectat şi activează virusul.

Tranziţia la JavaScrip este o alegere predictibilă din partea creatorilor lui Locky. Aceste tipuri de fişiere sunt mult mai mici, mai uşor de ascuns; prin urmare, uneltele antivirus au mai multe probleme în a le detecta. Este posibil, ca datorită trecerii la JavaScript, Locky să se poată răspândi mai rapid. Fişierul .js, exact ca un fişier Word, poate fi răspândit prin emailuri de tip spam şi este activat imediat după ce utilizatorul extrage conţinutul fişierului ZIP. După, sistemul este scanat pentru a determina originea acestuia. Dacă se întâmplă ca sistemul de operare să fie rusesc, virusul se va dezinstala. Dacă nu, urmează procesul de criptare. Deci, dacă întâlniţi fişierul Problem.437332391.js ataşat unui email de origine suspectă, nu extrageţi fişierul ZIP deoarece va activa scriptul, care va descărca virusul maliţios Locky în calculatorul dumneavoastră. Trebuie să vă grăbiţi să eliminaţi fişierul Problem.437332391.js din sistemul dumneavoastră înainte să fie prea târziu! Mai mult, dacă deja aţi deschis fişierul, iar documentele dumneavoastră au fost criptate, veţi avea de a face cu o sarcină mai dificilă, eliminarea virusului Locky. Vă recomandăm să utilizaţi un software anti-virus reputabil precum FortectIntego pentru a obţine cel mai bun rezultat.

Cum să vă protejaţi PC-ul de astfel de fişiere?

Cel mai bun mod de a evita infectarea cu un astfel de program maliţios este prin luarea unor precauţii înainte ca virusul să vă atace calculatorul. Deoarece deja ştiţi despre fişierul Problem.437332391.js, şi despre cum este distribuit, deja vă puteţi imagina paşii pe care trebuie să îi efectuaţi pentru a vă proteja. Unul dintre paşii cheie este să fiţi foarte atent atunci când deschideţi email-uri noi, şi nu mai merită menţionat, atunci când deschideţi ataşamentele, mai ales dacă expeditorul vi se pare dubios. Un alt pas este obţinerea unui software antivirus demn de încredere şi păstrarea acestuia actualizat pentru cea mai bună protecţie.

Cum să elimin fişierul Problem.437332391.js din calculatorul meu?

Puteţi elimina fişierul Problem.437332391.js manual, atât timp cât nu a fost deschis iar virusul nu a fost activat. Însă, dacă a fost activat, înseamnă că va trebui să vă faceţi griji în legătură cu eliminarea virusului Locky din sistem. Aceasta nu este o sarcină uşoară, chiar dacă optaţi pentru metoda de eliminare automată din moment ce acest virus este extrem de agresiv şi vă poate bloca software-ul antivirus din rulare. Deconectarea PC-ului de la reţea ar putea ajuta la rezolvarea acestei probleme. Totuşi, dacă întâmpinaţi alte probleme, puteţi verifica articolul nostru, pregătit de către experţii noştri, ce oferă instrucţiuni despre eliminarea virusului Locky.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Alice Woods
Alice Woods

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi