Ce este multivab.exe? Ar trebui să îl elimin?

Cât de periculos este fişierul multivab.exe?

Reclame multiple, redirecţionări, încetiniri ale performanţei sistemului sunt doar câteva dintre inconvenienţele cu care veţi avea de a face dacă fişierul multivab.exe este lansat în calculatorul dumneavoastră. Acest fişier este asociat cu unul dintre cele mai răspândite programe de tip adware de azi, DNS Unlocker. Acest program de tip adware este promovat ca şi o funcţie utilă de browser, care vă permite să „Deblocaţi Gratuit website-uri şi fişiere media digitale blocate!”. De fapt, această aplicaţie nu are funcţionalitatea promisă. În schimb, cât timp va fi în calculatorul dumneavoastră, virusul DNS Unlocker va injecta multiple reclame sponsorizate în rezultatele căutărilor şi pe paginile web precum şi faptul că va cauza redirecţionări către website-uri terţe afiliate. Aceste website-uri, în general, nu sunt cele mai sigure locuri de vizitat de pe Internet, şi pot avea conţinut infecţios. Prin urmare, utilizând DNS Unlocker va debloca servicii şi apăsând pe reclamele generate de către acesta poate conduce la contaminarea calculatorului cu viruşi mai serioşi decât acest program de tip adware.

Fişierul multivab.exe este responsabil pentru toate procesele menţionate mai sus care sunt efectuate în calculatorul dumneavoastră. Prin urmare, nu vă recomandăm să îl aveţi instalat în sistem. Deoarece programele de tip adware au tendinţa de a fi înşelătoare în a scăpa de ele datorită componentelor adiţionale pe care le pot instala în calculatorul dumneavoastră, vă sugerăm să utilizaţi o unealtă antivirus sofisticată precum FortectIntego pentru a elimina multivab.exe din sistemul calculatorului dumneavoastră.

Cum pot evita infiltrarea acestui fişier în calculatorul meu?

Dacă doriţi să evitaţi fişierul multivab.exe, mai întâi ar trebui să vă familiarizaţi cu modurile prin care aceste programe adware se răspândesc. Puteţi întâlni aplicaţia DNS Unlocker ataşată unor software-uri mai populare precum playere de muzică / video, administratori de descărcare, etc. Dacă observaţi un astfel de program în timp ce instalaţi un alt software, asiguraţi-vă că deselectaţi această descărcare opţională sau anulaţi complet instalarea. În cazul în care apare o astfel de situaţie, verificaţi de două ori dacă sursa de descărcare este demnă de încredere şi căutaţi o altă sursă mai cunoscută. Dacă încă nu utilizaţi setările de instalare software avansate, a venit timpul să faceţi acest lucru. Vă va ajuta să vă protejaţi PC-ul de programe nedorite care deseori nu sunt dezvăluite în modurile de instalare „Rapidă” sau „Recomandată”.

Eliminarea fişierului multivab.exe:

După cum am menţionat în paragrafele anterioare, fişierul multivab.exe aparţine adware-ului DNS Unlocker, deci pentru a elimina multivab.exe din PC-ul dumneavoastră, poate doriţi să urmaţi instrucţiunile de eliminare DNS Unlocker pregătite de către experţii noştri. Mai mult, dacă nu doriţi să aveţi de a face cu viruşii, vă recomandăm să obţineţi un software anti-virus de încredere şi să vă bazaţi pe el în ceea ce priveşte eliminarea virusului. Asiguraţi-vă că antivirusul este tot timpul actualizat la ultima versiune deoarece ajută la recunoaşterea celor mai noi viruşi precum şi a ameninţărilor cibernetice mai vechi care au fost modificate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi