Ce este MRI6219316107.js? Ar trebui să îl elimin?

Ce este fişierul MRI6219316107.js şi ce face?

Dacă întâlniţi o extensie de fişier JS în calculatorul dumneavoastră, ar trebui să ştiţi că în general este asociată cu fişierele JavaScript. Aceste fişiere conţin un cod JavaScript care este utilizat pentru a oferi instrucţiuni de pagini web pe partea clientului. JavaScript poate fi responsabil pentru un număr de funcţii, precum modificarea automată a datelor formatate, deschiderea paginilor asociate într-o nouă fereastră a browserului, să schimbe o imagine sau un text prin mişcare de mouse, etc. Codurile JavaScript pot fi utilizate şi pentru a crea căsuţe sus-jos cu unele opţiuni interactive. Mai mult, astfel de fişiere, frecvent, sunt utilizate de către creatorii de troiani, viruşi şi paraziţi.

De fapt, se consideră că acest fişier particular, MRI6219316107.js, este asociat cu unul dintre cei mai faimoşi ransomware de azi, numit virusul Locky. Experţii din securitate au observat că documentele Word infectate, codate cu un script macro care au fost utilizate anterior pentru distribuţia lui Locky au fost înlocuite cu fişiere JavaScript. Se poate presupune că o astfel de decizie a fost luată deoarece utilizarea lui JavaScript este mult mai convenabilă pentru a infiltra Locky în calculatoarele victimelor. Un alt aspect care ar fi încurajat dezvoltatorii acestui program maliţios pentru a se schimba pe JavaScript este evitarea de a fi detectat de un software anti-malware. Fişierul infectat este compresat şi distribuit prin intermediul email-urilor într-un fişier ZIP. Odată ce fişierul ZIP este extras, virusul va utiliza funcţia PLib-depack pentru a dezarhiva şi activa descărcarea virusului. O caracteristică interesantă a acestui program este că rulează un proces pentru a determina dacă sistemul de operare este rus. Dacă face această descoperire, se va auto-dezinstala. Dacă nu, fişierele de pe dispozitiv sunt scanate şi criptate. Prin urmare, dacă descoperiţi fişierul MRI6219316107.js ataşat unui email pe care l-aţi primit de la o sursă necunoscută şi dubioasă, nu dezarhivaţi fişierul. Dacă îl veţi dezarhiva, virusul va fi activat, şi fişierele dumneavoastră vor fi criptate. Pentru motivele menţionate, ar trebui să eliminaţi fişierul MRI6219316107.js cât mai curând posibil dacă îl găsiţi în calculator.

Cum să previn infiltrarea acestui fişier în calculatorul meu?

Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi pentru a preveni apariţia acesuia în calculator este să vă echipaţi calculatorul cu o unealtă anti-virus cunoscută, precum FortectIntego. Va diminua şansele de a descărca fişiere dubioase şi vă va proteja de alte ameninţări de pe internet. Mai important, trebuie să aveţi grijă chiar dumneavoastră de acest virus. Trebuie să reţineţi că acest fişier infecţios se răspândeşte prin intermediul ataşamentelor de email. Deci, atenţie atunci când deschideţi email-uri noi şi le descărcaţi ataşamentele.

Cum să elimin fişierul MRI6219316107.js din calculator?

Vestea bună este că eliminarea lui MRI6219316107.js este o opţiune posibilă. Chiar şi aşa, dacă deja aţi deschis fişierul, veţi avea de a face cu o problemă mai complicată de atât. Este posibil ca virusul Locky să vă fi criptat deja toate fişierele fără posibilitatea de a le mai recupera doar dacă cumpăraţi cheia de decriptare de la dezvoltatorii virusului. Prin urmare, ştergerea acestui fişier nu ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră pe moment, şi ar trebui să vă gândiţi la eliminarea virusului. Puteţi face acest lucru utilizând o unealtă antivirus cunoscută şi actualizată. De asemenea, este important să ştiţi faptul că Locky este un virus agresiv şi că poate preveni rularea software-ului antivirus pe care îl aveţi. Dacă o astfel de situaţie apare, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pregătite de către experţii noştri din descrierea ransomware-ului Locky.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Alice Woods
Alice Woods

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi