Înlătură Malware Protection Live (Ghid simplu de înlăturare) - sept. 2017 actualizat

Ghid de înlăturare Malware Protection Live

Ce este Malware Protection Live?

Descriere Malware Protection Live

Malware Protection Live

Malware Protection Live pretinde că este un software demn de încredere care poate repara toate problemele de calculatoare şi să le securizeze contra ameninţărilor cibernetice maliţioase. În realitate, este un parazit înşelător şi periculos, care a fost clasificat ca şi program cu potenţial nedorit (PUP). Cu toate că încearcă să pară o unealtă din securitatea cibernetică, nu este nimic altceva decât o problemă care nu ar trebui instalată în calculatorul dumneavoastră.

Acest program anti-virus escroc poate fi instalat la un loc cu alte aplicaţii gratuite dubioase. Îşi va începe activităţile dubioase imediat după ce utilizatorul îşi deschide calculatorul infectat. Îşi va rula procesele odată cu Windows Startup şi va pretinde că vă scanează maşina de ameninţări şi paraziţi.

Însă, de fapt, nu vă scanează deloc sistemul; cu toate acestea, după ce „termină” scanarea falsă, va trimite diverse mesaje de tip pop-up, care pretind că au fost detectate numeroase infecţii în calculator şi că acestea trebuie eliminate imediat.

NU ar trebui să credeţi nimic din ce pretinde această aplicaţie înşelătoare despre statutul securităţii calculatorului dumneavoastră. NU este o unealtă din securitatea cibernetică. Totuşi, acest program încearcă să facă o impresie asupra dumneavoastră precum că PC-ul este sever infectat cu malware, şi că în mod repetat vă oferă să cumpăraţi versiunea completă Malware Protection Live pentru a vă fixa problemele din calculator.

Nu există vreo ezitare asupra faptului că Malware Protection Live este un program complet inutil care nu poate fixa nimic în calculator deoarece chiar el reprezintă o problemă care poate expune sistemul PC-ului la diverse alte riscuri. Vă recomandăm să eliminaţi acest program fără întârziere. Puteţi face acest lucru cu un software anti-malware precum FortectIntego.

Malware Protection Live

Cum poate să intre în calculatorul meu Malware Protection Live?

În acest moment, Malware Protection Live de abia îşi începe distribuţia pe Internet. Din acest motiv, nu sunt foarte mulţi utilizatori de PC care au fost înşelaţi în a instala acest program în calculatoarele lor.

Chiar şi aşa, se ştie că Vuze şi Trillian sunt utilizate pentru răspândirea lor. Aceste aplicaţii gratuite nu sunt maliţioase. Totuşi, pot fi adăugate în categoria „programelor cu potenţial nedorit” datorită încercărilor chestionabile de a înşela utilizatorii în a răspândi unelte dubioase precum aceasta.

De fapt, adware-urile, browser hijackerii, şi alte PUP-uri similare pot fi instalate şi cu ajutorul altor programe gratuite, deci ar trebui să fiţi foarte atent atunci când le instalaţi în calculatorul dumneavoastră. Principalul lucru pe care trebuie să îl reţineţi este că trebuie să selectaţi instalarea Personalizată sau Avansată a freeware-ului.

În plus, după ce veţi face acest lucru ar trebui să găsiţi toate căsuţele marcate ce pretind că sunteţi de acord cu instalarea unor componente opţionale în calculatorul dumneavoastră.

Indiferent de cât de atrăgător sunt prezentate, acestea cu greu pot oferi ce promit. Din această cauză vă recomandăm să le evitaţi. Dacă aveţi nevoie de un program care să vă protejeze calculatorul, căutaţi şi descărcaţi ce aveţi nevoie cu adevărat. În plus, staţi departe de pachetele de software deoarece acestea vă pot conduce către diverse probleme.

Dacă această aplicaţie dubioasă a început deja să vă trimită mesajele de tip pop-up înfricoşătoare, eliminaţi-o din sistemul dumneavoastră fără întârziere.

Cum să elimin virusul Malware Protection Live?

În cazul în care scanările şi alertele de la Malware Protection Live de abia au început să vă întrerupă, ar trebui să ştiţi cum puteţi să îl dezinstalaţi. Acest lucru poate fi efectuat cu ajutorul ghidului oferit mai jos sau cu asistenţa acestor programe: FortectIntego.

Ghid de eliminare manuală pentru Malware Protection Live:

  1. Apăsaţi pe Start → Control Panel → Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de XP apăsaţi pe Add/Remove Programs).
  2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Imediat după ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
  3. Aici, căutaţi Malware Protection Live sau orice alt program dubios instalat recent.
  4. Dezinstalaţi-le şi apăsaţi pe OK pentru a salva modificările.
Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Lucia Danes
Lucia Danes - Cercetător viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Lucia Danes
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi