Ce este HPNotify.exe? Ar trebui să îl elimin?

Pentru ce este procesul HPNotify.exe?

HPNotify.exe este un parazit cibernetic, asociat în principal cu browser hijackeri. Acest fişier, cunoscut şi ca virusul SearchProtect, este răspândit de obicei odată cu aceştia. Acest proces poate fi numit şi SupHPNot.exe. Acest program se autorulează la fiecare startup, şi scopul acestuia este de a vă împiedica din eliminarea aplicaţiilor de tip browser hijackeri din PC-ul dumneavoastră.

HPNotify.exe poate fi răspândit cu numeroşi browser hijackeri, de exemplu, MyStartSearch.com, WebsSearches.com, Omiga-Plus.com, Delta-Homes.com, Search.myway.com (apăsaţi pe link-uri pentru a afla mai multe informaţii despre aceste aplicaţii) şi alte programe spyware maliţioase. Reţineţi că procesul HPNotify.exe are scopul de a se asigura că nu puteţi elimina aceşti browser hijackeri sau că puteţi modifica setările aplicate de către aceştia. De exemplu, dacă PC-ul dumneavoastră a fost atacat de către un browser hijacker, acesta în mod normal va înlocui pagina de start cu un website anume. Să spunem că nu doriţi să păstraţi acel website ca şi pagină principală şi că doriţi să îl schimbaţi cu altul. Data viitoare când vă reporniţi calculatorul, website-ul asociat browser hijackerului va fi setat din nou ca şi pagină de start. De ce? Acest lucru este exact ceea ce face procesul HPNotify.exe.

Cum să evit HPNotify.exe?

După cum am menţionat deja, aplicaţia HPNotify.exe este răspândită la un loc cu browser hijackeri. Browser hijackerii sunt răspândiţi în mod normal prin tehnica la pachet, deci pentru a evita instalarea acestora, trebuie să monitorizaţi procesul de instalare oricând instalaţi un nou software în PC-ul dumneavoastră. Din nefericire, nu puteţi şti dacă software-ul gratuit pe care doriţi să îl instalaţi poartă aplicaţii opţionale (de exemplu, browser hijackeri, adware, sau altele), ataşate acestuia. Pentru a descoperi acest lucru, ar trebui să selectaţi tot timpul setările de instalare Avansată sau Personalizată şi să deselectaţi orice sugestie de a instala un software terţ.

Cum să elimin acest parazit nedorit?

Nu vă recomandăm să încercaţi să localizaţi pe cont propriu acest proces – poate fi ascuns în diverse locuri din calculator. Pentru a vă asigura că aţi eliminat acest virus în maniera potrivită, ar trebui să faceţi acest lucru cu ajutorul unei unelte de eliminare automată. Vă recomandăm să utilizaţi software-ul anti malware FortectIntego. Este un software foarte puternic al cărui scop este să scaneze calculatorul de ameninţări şi să le elimine.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi