FaraVirus prezintă ReviewedbyPro - un website nou ce luptă contra malware-ului

Un Centru de Ştiri şi Recenzii din Securitatea Cibernetică

În luna septembrie a fost lansat un website nou contra crimei cibernetice. Vizitaţi Reviewedbypro.com – un loc unde experţii din securitate pasionaţi îşi împărtăşesc opiniile despre cele mai puternice soluţii anti-malware.

Cu milioane de viruşi noi lansaţi în fiecare săptămână (până la 1 milion pe zi!), trebuie să luaţi în considerare o unealtă reputabilă pentru securitate. Fără aceasta, puteţi sfârşi infectat din prima zi de navigare, să vă distrugeţi dispozitivul, şi să vi se fure informaţiile personale!

Ameninţările cibernetice pot varia grozav în ceea ce fac. Cu toate acestea, indiferent de ţelul lor, dumneavoastră veţi fi rănit în proces. De exemplu, ransomware-urile sunt create pentru a scoate bani de la dumneavoastră prin criptarea tuturor fişierelor şi cerând o recompensă pentru cheia de decriptare.

Troienii se pot strecura în sistem, deghizaţi ca şi fişiere sigure, şi pot permite unui hacker controlarea calculatorului dumneavoastră. Chiar şi adware-urile pot cauza daune, spamarea browserului cu popup-uri enervante, reclame in-text, şi banere, până în punctul în care devine imposibilă utilizarea dispozitivului.

Găsirea unui Software Adecvat de Securitate Cibernetică

ReviewedbyPro vă poate ajuta să nu vă pierdeţi în lumea aplicaţiilor de securitate . Recenziile publicate pe acesta vă pot ajuta să alegeţi cea mai bună unealtă de securitate, conform nevoilor dumneavoastră.

De asemenea, există secţiuni dedicate descărcării, instalării şi utilizării software-ului, care includ instrucţiuni pas cu pas. Pentru a lua cea mai bună decizie, puteţi găsi şi tabele cu comparaţii ale celor mai bune funcţii.

Deoarece Reviewed by Pro crede în confidenţialitatea utilizatorului, oferă şi o varietate de recenzii pentru VPN (Virtual Private Networks). VPN-ul vă permite să navigaţi în siguranţă pe WiFi-ul public şi să preveniţi pericolele cibernetice atunci când încercaţi să lucraţi în locuri precum cafenele sau restaurante.

Cu o abundenţă de recenzii pentru VPN şi tabele de comparaţie, veţi putea compara preţurile, funcţiile adiţionale şi alte informaţii similare.

Dacă deja v-aţi ales software-ul dorit, puteţi verifica secţiunea de Ştiri a lui ReviewedbyPro.com pentru a găsi informaţii despre ultimele atacuri malware şi despre cum vă puteţi proteja de ele.

Ultimele Observaţii despre ReviewedbyPro

În cazul în care aveţi o întrebare despre securitate, confidenţialitate sau alt subiect similar, puteţi să vă împărtăşiţi grijile unui expert de pe website. Există o secţiune de Întrebări în colţul din dreapta sus al paginii, unde puteţi posta întrebarea.

Mai mult, puteţi citi alte întrebări şi să vă împărtăşiţi ideile în comentarii. Reţineţi că, pentru a comenta, trebuie să fiţi un utilizator înregistrat al paginii. Nu mai aşteptaţi, şi vizitaţi website-ul creat de către oameni cărora le pasă cu adevărat de securitatea şi intimitatea dumneavoastră.

Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Ugnius Kiguolis este un analist de malware profesionist, care este şi fondatorul şi proprietarul lui Faravirus.ro. În acest moment, acest deţine funcţia de editor-şef.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Citiţi în alte limbi
Fişiere
Software
Comparaţi