Înlătură DriverAgent Plus (Instrucţiuni de înlăturare) - actualizare oct. 2017

Ghid de înlăturare DriverAgent Plus

Ce este DriverAgent Plus?

O neînţelegere în legătură cu DriverAgent Plus

Exemplu DriverAgent Plus

DriverAgent Plus este un program legitim de optimizare computere, creat de eSupport.com, Inc. Software-ul este proiectat pentru a verifica sistemul calculatorului şi pentru a detecta drivere lipsă sau vechi. . Programul este compatibil cu Windows OS începând cu XP şi terminând cu versiunea Windows 10.

Puteţi descărca acest program de pe website-ul lui oficial. Cu toate acestea, este posibil ca în trecut să fi observat că putea fi instalat odată cu instalarea unui alt software. Prin urmare, utilizatorii care nu instalează programe noi în mod adecvat pot trece cu vederea oferta de a instala acest software de optimizare PC şi să creadă că acesta s-a infiltrat în sistemul lor. Din acest motiv, deseori se referă la el ca şi la un program cu potenţial nedorit.

Principalul lucru pe care dorim să îl scoatem în evidenţă este faptul că DriverAgent Plus NU este un virus cibernetic . Acest program nu este maliţios şi nu se poate infiltra în sistem fără permisiunea utilizatorului. Singura problemă aici este că utilizatorii nu instalează corect aplicaţiile şi oferă astfel de permisiuni fără a realiza.

Dacă nu doriţi să instalaţi diverse programe (inclusiv aplicaţii cu potenţial nedorit), trebuie să folosiţi tot timpul setările de instalare „Avansate” sau „Personalizate”, pentru a vedea descărcările adiţionale şi pentru a le refuza instalarea.

Utilizatorii raportează şi faptul că instalarea lui DriverAgent Plus duce la o creştere a reclamelor online, redirecţionări către website-uri chestionabile şi alte probleme asociate calculatoarelor. Totuşi, principala problemă este că utilizatorii ar fi putut descărca programul de pe surse terţe de descărcare şi nu de pe website-ul oficial.

Site-urile neoficiale de descărcare, deseori, includ adware-uri, browser hijackeri sau programe cu potenţial nedorit (PUP-uri), care ar putea fi responsabile pentru aducerea reclamelor nedorite în calculator, şi nu au nimic în comun cu DriverAgent Plus.

Totuşi, dacă aţi descărcat acest program de optimizare PC în mod intenţionat şi acum credeţi că doriţi să îl dezinstalaţi, puteţi face asta ca şi cu orice altă aplicaţie. Dacă aţi instalat un pachet de software-uri, este posibil să fi conţinut un PUP care acum cauzează probleme în calculator. DriverAgent Plus nu are nimic de a face cu aceste probleme.

Exemplu DriverAgent Plus

Instalarea programelor de optimizare PC

Programul DriverAgent Plus are un website oficial şi este disponibil pentru descărcare pe mai multe site-uri terţe. Prin urmare, utilizatorii, care caută o unealtă de fixare a drive-urilor pentru un calculator Windows, o pot descărca direct.

În plus, programul poate fi promovat în diverse kituri de instalare software-uri. Este o tehnică legitimă de marketing a programelor, care poate fi înşelătoare pentru utilizatorii care nu acordă atenţie instalării programelor.

Atunci când descărcaţi şi instalaţi un anumit program de pe internet, vi se oferă să alegeţi între modurile de instalare Avansat/Personalizat şi Rapid/Recomandat. Dacă optaţi pentru ultima metodă, oferiţi permisiune în mod indirect pentru a instala tot pachetul. În acest mod, DriverAgent Plus poate intra în dispozitivul dumneavoastră.

Pentru a evita instalarea aplicaţiilor nedorite, ar trebui să vă bazaţi pe instalarea Avansată/Personalizată şi să citiţi fiecare pas cu atenţie. Dacă observaţi menţiuni preselectate, care sunt de acord cu instalarea unor aplicaţii terţe, ar trebui să deselectaţi acele bife. Deci, programele adiţionale nu vor obţine permisiunea de a intra în sistem.

Prin urmare, ar trebui să înţelegeţi că DriverAgent Plus NU POATE intra în sistem fără permisiunea dumneavoastră. Data viitoare, acordaţi mai multă atenţie procesului de instalare.

DriverAgent Plus

Dezinstalaţi DriverAgent Plus

Dorim să vă reamintim că acest program de securitate nu este maliţios şi NU aparţine categoriei de viruşi cibernetici. Prin urmare, înlăturarea lui DriverAgent Plus este simplă. Puteţi scăpa de el prin utilizarea administratorului de Programe şi Funcţii din Control Panel:

  1. Apăsaţi 'Start' şi selectaţi 'Control Panel;
  2. Apăsaţi 'Uninstall a Program' sub 'Programs';
  3. Alegeţi 'DriverAgent Plus' şi selectaţi opţiunea 'Uninstall/Change';
  4. Apăsaţi 'Yes' şi 'OK' pentru a salva modificările.

Dacă aţi instalat neintenţionat acest program odată cu un freeware sau shareware, puteţi utiliza aceiaşi paşi.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi