Ce este DNSLockington.exe? Ar trebui să îl elimin?

Ce ar trebui să ştiţi despre fişierul DNSLockington.exe?

DNSLockington.exe file este una dintre componentele lui DNS Unlocker. DNS Unlocker este un parazit cibernetic ce suportă reclame, care creează şi afişează în continuu reclame de fiecare dată când navigaţi pe internet. Prin urmare, programul DNSLockington.exe este o parte de software complicată care dezvoltă aceste reclame. La o primă vedere, reclamele de la DNS Unlocker par a fi utile, deoarece de obicei oferă oferte pentru economisirea banilor, comparaţii de preţuri şi alte oferte care par utile atunci când se efectuează cumpărături online. Din nefericire, aceste reclame sunt create într-un mod particular, care forţează utilizatorii de PC-uri să viziteze surse web predeterminate atunci când apasă pe acestea. Nici nu ar mai trebui menţionat faptul că utilizatorii de calculatoare sunt enervaţi din cauza redirecţionărilor continue, deci din acest motiv caută informaţii despre aceste reclame şi despre locul din care provin.

Nu ar trebui să apăsaţi pe reclamele de la DNSLockington.exe deoarece vă pot conduce către pagini cu risc înalt ce pot avea conţinut chestionabil sau chiar maliţios. Atenţie la faptul că aceste website-uri de obicei par a fi demne de încredere – acest lucru vă poate încuraja în a instala conţinutul furnizat. În general, ar trebui să staţi departe de reclamele marcate ca şi “Brought to you by…,” “Ads by…” or “Powered by…”, deoarece acestea în mare parte sunt create de către un program de tip adware. După cum am menţionat deja, apăsarea pe aceste reclame vă poate conduce către surse web dubioase, şi ca rezultat vă poate contamina calculatorul cu alţi paraziţi cibernetici.

Cum s-a furişat DNSLockington.exe în sistemul calculatorului meu?

De obicei, DNSLockington.exe atacă PC-urile exploatând neglijenţa oamenilor. Acest proces poate intra în sistemul calculatorului în acelaşi timp cu alte programe gratuite deoarece are tendinţa de a călători în pachete de software. Utilizatorii neglijenţi de calculatoare riscă să instaleze acest proces selectând modul de instalare Implicit sau Standard; cu toate acestea, experţii din securitatea cibernetică recomandă evitarea acestor setări deoarece acestea pur şi simplu ascund acordurile preselectate de a instala aplicaţii opţionale împreună cu programul principal. Utilizatorii ar trebui să folosească setările instalării Personalizate sau Avansate deoarece aceste opţiuni permit analizarea componentelor software-ului şi deselectarea celor care nu sunt necesare.

Utilizatorii ar trebui să stea deoparte şi de email-urile dubioase primite de la expeditori necunoscuţi. De recomandat este să nu deschideţi deloc astfel de email-uri; pot avea link-uri maliţioase sau ataşamente infecţioase care vă pot contamina calculatorul cu adware sau alte programe cu potenţial nedorit.

Dacă procesul DNSLockington.exe deja rulează în calculatorul meu?

După cum am menţionat deja, DNSLockington.exe este un program complicat, şi aveţi nevoie de abilităţi informatice pentru a-l elimina în maniera potrivită. Dacă doriţi să luaţi această problemă în mâinile dumneavoastră şi să eliminaţi manual DNSLockington.exe, navigaţi către acest post – Cum să eliminaţi virusul DNS Unlocker (Ghid de Dezinstalare) pentru a găsi un ghid de eliminare detaliat pentru DNS Unlocker şi DNSLockington.exe. Cu toate acestea, vă recomandăm să luaţi o unealtă de eliminare malware puternică precum FortectIntego şi să eliminaţi acest fişier periculos automat.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Lucia Danes
Lucia Danes - Cercetător viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Lucia Danes
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi