Ce este deltasrv.exe? Ar trebui să îl elimin?

deltasrv.exe este un fişier executabil maliţios ce este asociat cu delta-homes.com. De fapt, este un component principal al acestui program, deci ar trebui să vă scanaţi calculatorul cu un anti-spyware actualizat imediat după ce aţi descoperit că acest fişier rulează în Task Manager-ul dumneavoastră. Programele de securitate detectează deltasrv.exe ca şi HW32.Laneul, Application.Win32.Agent.~A, etc. În mod normal, acest fişier este localizat în C:\Program Files\delta\delta. Îl puteţi descărca în calculator exact ca pe hijackerul Delta Homes- la pachet cu software-uri terţe. Pentru a vă proteja de acesta, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie instalării freeware-ului. Acest lucru poate fi efectuat prin selectarea metodei de instalare personalizată sau avansată a freeware-ului şi să deselectaţi Delta Homes Toolbar, Delta Homes plus alte componente asociate acestora.

Odată instalat în sistem, deltasrv.exe este utilizat pentru a lansa malware sau unele din componentele sale. De asemenea, acest fişier este utilizat pentru a se asigura că virusul Delta Homes va fi capabil de a se arăta pe fiecare browser web (IE, Mozilla Firefox, Google Chrome, plus altele) imediat după ce victima îşi porneşte calculatorul. Imediat ce obţine această abilitate, acest program poate începe să cauzeze redirecţionări către website-urile sale afiliate. În plus, vă poate afişa conţinut comercial în rezultatele căutărilor şi de asemenea, poate colecta date precum cele mai vizitate website-uri ale victimei, datele introduse atunci când au fost vizitate, adresa de IP a PC-ului, locaţia, etc. Acestea sunt informaţii personale identificabile, însă nu există nicio garanţie că nu vor fi dezvăluite unor terţe.

Deci, nu este nicio îndoială faptul că deltasrv.exe trebuie înlăturat din calculator. Puteţi scăpa de acest program cu fiecare component al său prin rularea unei scanări complete a sistemului cu un anti-spyware actualizat. Credem că în această situaţie cea mai bună unealtă este FortectIntego.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Alice Woods
Alice Woods

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi
Software
Comparaţi