Înlătură Cloudfront (Ghid uşor de înlăturare) - actualizare sept. 2018

Ghid de înlăturare Cloudfront

Ce este Cloudfront?

Cloudfront – un serviciu de la Amazon care a fost utilizat în scopuri maliţioase de către hackeri

Imagine ce afişează site-ul Cloudfront

Amazon Cloudfront este un serviciu legitim, similar lui Amazonaws. Cu toate acestea, a fost utilizat de către hackeri pentru a-şi răspândi conţinutul maliţios şi pentru a infecta utilizatorii cu programe cu potenţial nedorit (PUP-uri) sau chiar malware. Virusul Cloudfront poate fi folosit pentru a afişa reclame intrusive, popup-uri, banere şi alte oferte comerciale similare ce conţin acelaşi indicator – linia de comandă cloudnet.net.

Există mai multe versiuni ale virusului intrusiv Cloudfront,net, precum D2pezc1a2cl20m.cloudfront.net, D2ucfwpxlh3zh3.cloudfront.net, şi altele. Acestea, în general, apar în iPhone, Mac OS X, şi alte produse similare ce rulează iOS, însă nu există vreo garanţie precum că nu se vor arăta şi în Windows. Atunci când sunteţi infectat, puteţi fi informat că unul dintre programele dumneavoastră nu este actualizat şi că PC-ul este infectat cu un virus, şi veţi fi încurajat să apelaţi un număr special. Vă rugăm, nu faceţi asta deoarece este un mod direct de a pierde informaţii personale sau bani.

Este important să menţionăm că Amazon CloudFront este un serviciu legitim. Cu toate acestea, în articol, discutăm despre aplicaţiile cu potenţial periculos care profită de website-urile sigure. Luând în considerare faptul că poartă acelaşi nume ca şi cel legitim, vă poate redirecţiona către site-uri Amazon false sau pe domenii corupte ce se deghizează sub numele acestei companii.

Vorbind de adware, nu este dificil de observat aws Cloudfront când redirecţionează utilizatorii pe website-uri necunoscute. Această tendinţă de redirecţionare nu este doar enervantă – în afară de faptul că terorizează utilizatorii cu popup-uri comerciale, adware-ul îi poate face să viziteze şi domenii nesigure .

Interesant ese faptul că această infecţie manifestă şi o anumită imunitate la încercările de eliminare. Pentru a elimina virusul Cloudfront.net din dispozitiv, trebuie să aplicaţi mai multe metode, manuală şi automată. Vorbind de ultima, puteţi lansa FortectIntego pentru a grăbi procesul.

Imaginea analizării lui Cloudfront.netÎn cazul în care antivirusul blochează accesarea site-ului Cloudfront.net, în unele cazuri, puteţi fi redirecţionat către o pagină web sprijinită de reclame.

După cum am menţionat deja, acest malware nu poate infecta sistemele Windows. Utilizatorii de iOS s-au plâns de problema „Cloudfront.net iPhone”. Într-adevăr, cel mai mare număr de viruşi sunt proiectaţi pentru a corupe Windows OS, însă, se pare că acest adware este orientat către ceilalţi utilizatori.

Dacă v-aţi întrebat ce este virusul cloudfront.net android, şi cum să îl terminaţi, aţi venit în locul potrivit. În timp ce este uşor să eradicaţi adware-uri din PC-uri, utilizatorii de mobile ar trebui să treacă la eliminarea automată. Dacă sunteţi în căutarea unui ghid de eliminare pentru Cloudfront.net, instalaţi FortectIntego şi scanaţi-vă sistemul.

Versiuni ale virusului Cloudfront.net

D2pezc1a2cl20m.cloudfront.net. Această versiune de aplicaţie sprijinită de reclame, de obicei, promovează diverse aplicaţii sau extensii de browser care sunt clasificate şi ca programe cu potenţial nedorit. În plus, poate livra popup-uri ce avertizează în legătură cu actualizări Java sau Flash ce sunt lipsă. Nu există vreo îndoială asupra faptului că aceste reclame sunt false şi că utilizatorii nu ar trebui să apese pe ele pentru a evita infiltrarea unui malware sau redirecţionările pe website-uri înşelătoare.

D2ucfwpxlh3zh3.cloudfront.net. Această variantă de adware este proiectată pentru a livra diverse reclame, începând cu cupoane de reduceri şi oferte de cumpărături, şi terminând cu actualizări pentru freeware-uri sau descărcări. Poate livra o cantitate excesivă de reclame care pot acoperi textele şi alt conţinut necesar de pe website. Reclamele agresive ajută dezvoltatorii să genereze venit din pay-per-click. Cu toate aceste, utilizatorii pot apăsa pe o reclamă maliţioasă. Deci, eliminarea lui D2ucfwpxlh3zh3.cloudfront.net este necesară.

Metode de distribuţie ale aplicaţiilor suportate de reclame

Infecţia apare sub forma unor scripturi de adware. Din cauza formei flexibile, este foarte puţin probabil să o identificaţi ca şi program. Cu toate acestea, nu scade riscul de a intra într-o buclă de redirecţionare ca şi rezultat al infectării.

Scripturile pot fi plasate pe numeroase pagini web sponsorizate. Chiar dacă evitaţi vizitarea site-urilor de redare filme, tot puteţi întâlni adware-ul pe un domeniu ce oferă scanere pentru malware sau puteţi intra pe un website de acest tip după ce apăsaţi pe un link infectat primit de la un prieten. Pentru un risc scăzut de a avea de a face cu un malware, actualizaţi aplicaţiile de securitate şi activaţi scuturile anti-phishing şi URL-uri maliţioase. Acum, să discutăm despre opţiunile de eliminare. Dacă aveţi

Ghid de eliminare pentru Aws Cloudfront

Cel mai des întâlnite erori de la Cloudfront.net sunt:

cloudfront wasn't able to connect to the origin

sau

cloudfront attempted to establish a connection with the origin

Utilizatorii de PC-uri pot efectua o resetare completă a browserului pentru a elimina elementele virusului Cloudfront din browser. În plus, este recomandat să scanaţi dispozitivul cu o unealtă de eliminare malware. Dacă aveţi de a face cu versiune de virus Cloudfront iPhone, instrucţiunile de mai jos ar putea fi utile:

 • apăsaţi pe butonul Block Alerts ce apare după ce anulaţi reclame de mai multe ori;
 • forţaţi închiderea lui Safari dacă popup-urile nu dispar;
 • Mergeţi la Settings > Safari, după apăsaţi pe Clear History şi Website Data.

După ce scăpaţi de virusul din iPhone, puteţi aplica aceiaşi paşi şi pentru Mac. Mai jos, veţi găsi instrucţiuni pentru diferite browsere. Acum, să finalizăm eliminarea lui Cloudfront. Reţineţi că toţi utilizatorii ar trebui să fie conştienţi de acest adware. Indiferent dacă locuiţi în Germania sau Grecia , acest adware poate infecta site-urile slabe de pe tot globul.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare Cloudfront

Înlăturaţi Cloudfront din sistemele Windows

Urmaţi acest ghid pentru a-l elimina pe Cloudfront.net din Windows OS:

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Cloudfront şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Cloudfront sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi Cloudfront din sistemul Mac OS X

Aceste instrucţiuni vă vor ajuta să eliminaţi adware-ul din sistem:

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Cloudfront sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi Cloudfront din Microsoft Edge

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, Cloudfront ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

Înlăturaţi Cloudfront din Mozilla Firefox (FF)

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Cloudfront şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Cloudfront. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi Cloudfront din Google Chrome

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Cloudfront şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Cloudfront. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi Cloudfront din Safari

Efectuaţi paşii pentru a eradica adware-ul Cloudfront.net.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Cloudfront sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Cloudfront. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Cloudfront şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Alice Woods
Alice Woods

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi