Înlătură ClientConnect Ltd (Ghid uşor de înlăturare)

Ghid de înlăturare ClientConnect Ltd

Ce este ClientConnect Ltd?

Ce este ClientConnect Ltd?

ClientConnect Ltd este o companie care este cunoscută pentru dezvoltarea şi distribuirea de browser hijackeri, cunoscuţi ca şi Trovy. Acest hijacker are o varietate de nume, inclusiv Lab.trovi.com, Trovi,Trovi.com, şi aşa mai departe. Mai mult, toate versiunile de browser hijacker de la ClientConnect Ltd sunt setate să înlocuiască pagina de start din browserul utilizatorului, furnizorul de căutare, şi noua fereastră cu hxxp://www.trovi.com. Cu toate că va oferi rezultatele de căutare de la Bing, este foarte important ca oamenii să înţeleagă diferenţa dintre rezultatele căutărilor efectuate cu Bing şi cele efectuate cu Bing powered by Trovi Search. De fapt, cele rezultate prin Bing powered by Trovi Search foarte probabil sunt corupte, de exemplu, conţin link-uri sponsorizate şi reclame. Mai mult, această companie nedreaptă este, de asemenea, învinovăţită de violarea intimităţii rezultată de pe urma utilizării de cookies fără autorizaţia utilizatorului şi investigarea website-urilor vizitate de către utilizator, click-urile, termenii de căutare, şi aşa mai departe. Totuşi, de asemenea, poate să colecteze şi adresa de IP, locaţia PC-ului, adresa de e-mail, şi alte părţi din informaţiile personale identificabile.

Un alt fapt demn de menţionat este că hijackerii ClientConnect sunt tot timpul însoţiţi de obiectul ajutător de browser Search Protect. Această unealtă nu permite modificări în setările browser-ului, ceea ce înseamnă că va bloca toate încercările utilizatorului de a înlocui virusul de redirecţionare hxxp://www.trovi.com cu un alt furnizor de căutare. Totuşi, chiar dacă nu vi se permite să înlăturaţi browser hijackerul ClientConnect Ltd, să nu renunţaţi. Cu toate că această sarcină poate fi provocatoare în cazul în care încercaţi să o iniţiaţi manual, cu ajutorul lui FortectIntego sau a unui alt anti-spyware cunoscut puteţi scăpa cu uşurinţă de virusul hxxp://www.trovi.com şi de toate fişierele lui.

Cum mi-a atacat calculatorul ClientConnect Ltd?

Adware-ul ClientConnect Ltd suportă browserele web Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer şi Safari. Acest lucru înseamnă că oricare dintre ele poate fi infectat setând hxxp://www.trovi.com ca şi pagină de start şi furnizor de căutare. Un astfel de scenariu are loc, de obicei, atunci când utilizatorii grăbesc instalarea unui freeware. Trovi Search de la ClientConnect Ltd este în mod normal răspândită prin pachete de software. Dacă veţi investiga îndeaproape setările de instalare Avansată/Personalizată din Manuals Search, Install Converter sau un alt freeware (majoritatea fiind bare de unelte de la ourtoolbar.com) care sunt implicate în distribuirea acestui hijacker, veţi observa o căsuţă deja selectată, suspectă care va pretinde că sunteţi de acord să setaţi Trovi Search ca şi pagină de start şi hxxp://trovi.com ca şi furnizor de căutare. Pentru a vă proteja browserul de modificări neautorizate, ar trebui să evitaţi expunerea la website-uri maliţioase, şi pentru ca intimitatea dumneavoastră să nu fie violată, ar trebui să evitaţi descărcarea şi instalarea freeware-urilor chestionabile. În plus, în locul modului de instalare Rapid sau General obişnuiţi-vă să alegeţi setările Avansate sau Personalizate deoarece este singurul mod prin care puteţi vedea şi deselecta componentele adiţionale dintr-un pachet software.

Cum să înlătur virusul ClientConnect Ltd?

Virusul de redirecţionare ClientConnect Ltd sau browser hijackerii sunt similari, de exemplu, pot redirecţiona oamenii către website-uri chestionabile, să afişeze reclame înşelătoare pe parcursul navigărilor online, să spioneze oamenii, să utilizeze resursele PC-ului şi aşa mai departe. Prin urmare, nu ar trebui să păstraţi Trovi Search, adware-ul ClientConnect Ltd sau browser hijackeri instalaţi în calculator. După cum am menţionat deja, această companie poate să utilizeze obiectul ajutător Search Protect şi să prevină înlăturarea oricărui produs de al său. Din acest motiv, vă recomandăm să utilizaţi un anti-malware puternic.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Lucia Danes
Lucia Danes - Cercetător viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Lucia Danes
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi