Cele mai bune unelte de eliminare ransomware din 2017

2016 cu siguranţă merită un titlu precum anul ransomware-ului. În aceste doisprezece luni, mii de ransomware-uri de criptare şi paraziţi de blocare a ecranului au fost lansate şi au reuşit cu succes să obţină milioane de la victimile nebănuitoare . Din nefericire, se pare că tendinţele curente nu proiectează vreo întoarcere pozitivă în viitorul apropiat. Se aşteaptă ca numărul de infecţii ransomware să crească în următorul an, urmat de diverse variante de malware hibrid care utilizează funcţionalităţi de tip ransomware . Din fericire, vendorii de software-uri de securitate nu planifică să renunţe la luptă. De fapt, o explozie de infecţii cibernetice periculoase îi motivează să muncească din greu şi să creeze produse anti-ransomware mai puternice care pot fi utilizate pentru protecţie în timp real sau pentru restaurarea sistemului după un atac. Este important de notat fapul că avansul din protecţia cibernetică nu reprezintă un beneficiu doar pentru victimele ransomware-urilor, ci are un impact şi în industria de malware, în general. Cu cât devin mai puternice uneltele ce luptă contra viruşilor cu atât devin mai complexe infecţiile cibernetice. Sincer, acest război nu are sfârşit; prin urmare, utilizatorii de calculatoare trebuie să aibă grijă de securitatea cibernetică, înnoind şi actualizând constant software-ul antivirus pe care l-au obţinut.

Curent, pe piaţă, există o mare varietate de programe anti-ransomware şi de eliminare ransomware. Nu este surprinzător faptul că un număr atât de mare de aplicaţii diferite poate fi prea mult pentru unii utilizatori. Din acest motiv, am pregătit o listă de programe ce merită atenţia dumneavoastră. Ca şi negare, dorim să evidenţiem faptul că ransomware-urile se schimbă tot timpul, deci nu există vreo garanţie precum că aplicaţiile de eliminare vor fi 100% eficiente. Deci, nu recomandăm să vă bazaţi pe o singură soluţie anti-ransomware pentru a lupta cu virusul. Ar trebui să luaţi măsuri adiţionale pentru a vă proteja dispozitivul de atacul iniţial . De asemenea, nu ar trebui să vă aşteptaţi ca programele de eliminare ransomware să decripteze documentele afectate. Aceste unelte, pur şi simplu, indică fişierele maliţioase şi vă curăţă dispozitivul pentru a preveni alte avarii. În recenzia de mai jos, probabil vă vom ghida prin cele mai bune unelte de eliminare ransomware din 2017, şi sperăm că vă va ajuta să îl selectaţi pe cel care vi se potriveşte cel mai bine.

1. Malwarebytes 3.0

În cazul în care sunteţi în căutarea unei soluţii de eliminare ransomware uşoară şi rapidă, Malwarebytes Anti-Malware poate fi exact ceea ce căutaţi. Recent, Malwarebytes a trecut la o îmbunătăţire majoră care a adus această soluţie anti-malware mai aproape de a fi un software antivirus profesional. Acum, Malwarebytes 3.0 prezintă o mulţime de funcţii adiţionale de securitate şi îmbunătăţiri care, conform creatorilor, fac programul de patru ori mai puternic şi mai rapid decât înainte. Testarea gratuită timp de 14 zile ar trebui să fie suficientă pentru a putea evalua abilităţile acestuia de a bloca website-uri maliţioase şi pentru a dezvălui descărcări infecţioase. După încercare, puteţi obţine un abonament pe un an pentru Malwarebytes 3.0 pentru 39,99 de dolari. Apăsaţi aici pentru a afla mai multe despre Malwarebytes 3.0.

The best ransomware removal tools of 2017

2. Plumbytes Anti-Malware

Plumbytes Anti-Malware este o soluţie anti-malware grozavă cu un arsenal sofisticat de funcţii puternice ce o face o soluţie grozavă pentru utilizatorii infectaţi de ransomware. În ciuda setărilor măreţe, programul rămâne rapid şi uşor de utilizat, deci chiar şi utilizatorii de PC mai puţin experimentaţi nu ar trebui să aibă probleme atunci când îl operează. Este posibil ca unele victime ransomware să fie dezamăgite de faptul că Plumbytes nu oferă opţiunea de recuperare date . Pe de altă parte, ar trebui să realizaţi că nu pentru acest lucru a fost proiectat. Poate detecta cu succes troiani, rootkit-uri, să blocheze descărcări cu potenţial periculos, să prevină vizitarea site-urilor de phishing şi să angajeze scanare sofisticată pentru a vă ajuta să scăpaţi de ransomware în cazul în care aţi fost infectat. Ca şi concluzie, cu o licenţă premium pe jumătate de an pentru o taxă de 49,99 de dolari, Plumbytes Anti-Malware stă lângă utilităţile anti-malware ce probabil propun cel mai bun raport preţ/funcţionalitate de pe piaţă. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre Plumbytes Anti-Malware, vă rugăm să urmaţi acest link.

The best ransomware removal tools of 2017

3. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere Antivirus este o altă soluţie antivirus demnă de încredere, care a crescut de la un scaner bazat pe Mac OS X la un produs versatil potrivit pentru a oferi protecţie sistemelor de operare OS X, Windows, Android şi iOS. Serverele acestuia bazate pe cloud permit programului să fie actualizat şi reînnoit în timp real, asigurând că baza de date cu viruşi este tot timpul sincronizată cu cele mai noi lansări de malware. Webroot verifică tot timpul cu aceste servere atunci când sistemul este scanat şi ia măsuri potrivite în cazul în care un conţinut maliţios este descoperit în dispozitiv. Vă puteţi bucura de protecţia lui Webroot Secure AnyWhere Antivirus pentru doar 29,99 de dolari pe an. Vă simţiţi intrigat? Citiţi mai multe despre Webroot şi produsele lui aici.

The best ransomware removal tools of 2017

4. Zemana Anti-Malware

Cu toate că Zemana AntiMalware relativ este o unealtă nouă de detectare malware, deja a câştigat încrederea a mii de utilizatori de calculatoare din întreaga lume. Programul este extrem de rapid şi oferă un raport de securitate detaliat în doar 5 minute după scanarea iniţială. Precum majoritatea soluţiilor anti-malware, Zemana sugerează rularea unei testări gratuite, însă nici preţul pentru premium nu muşcă. Suportul tehnic 24/7, protecţia în timp real şi, desigur protecţia contra ransomware-urilor vă costă doar 6,95 de dolari. Este o adevărată ofertă reţinând că Zemana Antimalware este una dintre soluţiile de securitate din ziua de azi ce creşte rapid şi oferă multe perspective. Mai multe informaţii despre Zemana AntiMalware…

The best ransomware removal tools of 2017

5. OSHI Defender

Este posibil ca OSHI să nu fie unul dintre cele mai grozave programe dintre cele pe care le-am discutat mai sus. Chiar şi aşa, acesta trece constant prin îmbunătăţiri şi cu fiecare îmbunătăţire pune din ce în ce mai multe funcţii utile pe masă. Dacă nu simţiţi nevoia unei unelte complexe şi dificile care de obicei consumă din memoria sistemului şi încetineşte calculatorul, cu siguranţă ar trebui să îi acordaţi o şansă lui OSHI Defender. În plus, această unealtă nu este limitată doar la eliminarea de ransomware, ci oferă şi protecţie în timp real. Ţelul principal este păstrarea intimităţii, deci este extrem de recomandată utilizatorilor care îşi valorează discreţia identităţilor online. Cele şase luni de protecţie a intimităţii şi protecţia contra malware pot fi ale dumneavoastră pentru 39,99 de dolari. Specificaţiile mai detaliate pentru OSHI Defender pot fi găsite aici..

The best ransomware removal tools of 2017

BONUS: ajutaţi la recuperarea sistemului dumneavoastră după un atac ransomware cu Reimage

Programele pe care le-am discutat în această prezentare generală de software-uri, sunt unelte puternice şi demne de încredere, care în mod normal pot face o treabă decentă eliminând ransomware şi alte programe periculoase din dispozitivele infectate. Cu toate că aceste programe şterg fişierele maliţioase, acestea nu tot timpul pot ajuta la rezolvarea consecinţelor rămase de pe urma atacului. Prin urmare, uneltele specializate vă pot ajuta să vă fixaţi calculatorul şi să îl aduceţi înapoi la starea originală. Pentru acest scop, suitele PC Repair precum Reimage pot fi utile. Cu toate că Reimage nu recuperează fişierele criptate, poate repare regiştrii modificaţi, poate reconstrui programele corupte şi poate înlocui fişierele de Windows avariate. Un an de suport de la Reimage pentru un dispozitiv costă 69,95 de dolari. Apăsaţi pe acest link dacă doriţi să aflaţi mai multe despre Reimage înainte de a investi în el..

The best ransomware removal tools of 2017
Despre autor
Lucia Danes
Lucia Danes - Cercetător viruşi

Contactați Lucia Danes
Despre compania Esolutions

Citiţi în alte limbi