Ce trebuie făcut atunci când programul antispyware eşuează în eliminarea infecţiei?

Orice expert din securitate ştie că protejarea calculatorului pentru a preveni malware este mult mai uşoară decât eliminarea malware-ului din acesta. Din acest motiv, există atât de mulţi utilizatori de PC care întreabă cum se pot elimina viruşii şi, frecvent, ce să facă atunci când programul antispyware eşuează în eliminarea infecţiei. Dacă, de asemenea, aveţi probleme de acest tip, urmaţi acest articol pentru a obţine mai multe informaţii despre cele mai bune 3 programe anti-malware ce sunt oferite pe site-ul nostru. Cel mai important, vom încerca să vă explicăm ce poate fi făcut cu SpyHunter. Malwarebytes Anti-malware sau Stopzilla în momentul în care eşuează să elimine infecţia din calculatorul dumneavoastră.

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

În cazul în care SpyHunter eşuează în a elimina virusul:

Dacă SpyHunter eşuează în a elimina parazitul, există o mare posibilitate să aveţi de a face cu un virus mutant. Astfel de ameninţări îşi modifică automat fişierele cu cele care par legitime sau le utilizează pe care care nu au fost încă incluse în baza de date a programului.

Totuşi, puteţi obţine ajutor în cazul în care faceţi parte dintre utilizatorii de PC ghinionişti care au înregistrat SpyHunter şi nu au reuşit să elimine virusul. Puteţi utiliza o funcţie, care permite tehnicienilor profesionişti să vă ajute în legătură cu problemele de eliminare malware şi să îl elimine pentru dumneavoastră. Se numeşte „Spyware HelpDesk”. După cum am încercat, acest lucru este efectuat rapid şi eficient, deci dacă aveţi nevoie de ajutor la eliminarea virusului, puteţi trimite un raport de diagnosticare (Support Log) şi să trimiteţi un bilet de client mergând la fereastra „Spyware HelpDesk” după deschiderea programului:

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Dacă Malwarebytes Antimalware a eşuat în eliminarea virusului:

Dacă, după scanarea PC-ului cu Malwarebytes Antimalware, nu a reuşit să funcţioneze în mod adecvat, este posibil să fie din aceleaşi motive discutate mai sus. În primul rând, ar trebui să vă asiguraţi că aveţi versiunea actualizată a lui Malwarebytes Anti-malware.

Totuşi, dacă sunteţi client al lui Malwarebytes Antimalware şi acesta nu a funcţionat în mod corespunzător, de asemenea, puteţi primi ajutor: puteţi vizita Forumul de Asistenţă şi Întrebări Frecvente, puteţi trimite un email echipei de asistenţă (acesta este un serviciu gratuit pentru toţi utilizatorii acestuia) sau puteţi utiliza Asistenţă Premium. În alte cuvinte, aceasta este asistenţă telefonică, furnizată de către un vendor terţ support.com. Utilizând această asistenţă, vă puteţi aştepta la faptul că aceştia vor depana şi rezolva problema dumneavoastră şi de asemenea, se vor asigura că totul este în siguranţă, securizat şi că rulează la performanţa optimă.

În final, trebuie să adăugăm că nu ar trebui să cumpăraţi un program dacă versiunea de testare nu a detectat un virus. Este doar o risipă de bani. În acest caz, este mai bine să utilizaţi asistenţa telefonică, care vă va fixa calculatorul şi va elimina manual virusul. Puteţi utiliza acest număr oricând: +1 855 969 0796.

Dacă STOPzilla nu a reuşit să elimine virusul:

Principalul motiv pentru care STOPzilla a eşuat în eliminarea virusului este pentru că aţi utilizat o versiune neactualizată. Deci, vă rugăm, tot timpul asiguraţi-vă că utilizaţi un anti-malware actualizat atunci când începeţi o scanare completă a calculatorului. În plus, pagina oficială a acestuia vă oferă să vă deconectaţi maşina de la internet şi să continuaţi scanarea completă a sistemului. Un alt motiv pentru care acest program a eşuat în a elimina infecţia este pentru că aceasta din urmă este o nouă variantă ce nu a fost încă inclusă în baza de date a produsului.

Deci, ce puteţi face în cazul în care versiunea înregistrată STOPZilla nu a reuşit să elimine virusul? Puteţi obţine una dintre aceste asistenţe: Asistenţă Live Chat (conform website-ului oficial, agentul Live Chat va depana live problema şi va trimite şi instrucţiuni de eliminare pas cu pas), Asistenţă Tehnică Telefonică sau în cazul în care cazul nu este urgent, puteţi trimite un email şi veţi primi instrucţiuni de la tehnicienii STOPzilla.

Despre autor
Alice Woods
Alice Woods

Îi place să înveţe utilizatorii despre prevenirea viruşilor...

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Citiţi în alte limbi