Ce este abDocsDllLoader.exe? Ar trebui să îl elimin?

Pentru ce este menit fişierul abDocsDllLoader.exe?

abDocsDllLoader.exe este un fişier executabil. Publicatorul acestuia este Acer Incorporated. Este un component al lui abDocs, o aplicaţie care permite utilizatorilor să acceseze cele mai recente fişiere din Word, Powerpoint sau Excel. Cu ajutorul lui abDocs puteţi accesa fişierele pe care le-aţi actualizat în ultimele 30 de zile.

abDocsDllLoader.exe, care este localizat în C:\Program Files, rulează automat la pornirea Windows-ului. Cu toate că acest fişier executabil nu este un fişier necesar pentru Windows, se pare că nu este periculos deoarece se ştie că dezvoltatorii acestuia fac parte dintr-o companie demnă de încredere. Cu toate că acest proces este capabil să memoreze apăsările de tastă şi mouse, nu foloseşte aceste informaţii în scopuri dubioase. Este un fişier legal, iar programele antivirus îl detectează ca pe o ameninţare.

Cum poţi instala abDocsDllLoader.exe?

După cum am menţionat deja, abDocsDllLoader.exe face parte din abDocs şi poate fi instalat la un loc cu acesta. Este un fişier sigur, totuşi, notaţi că criminalii cibernetici au tendinţa de a da nume ce par sigure fişierelor maliţioase, şi dacă instalaţi abDocs de pe o sursă terţă periculoasă, puteţi sfârşi cu o variantă maliţioasă a lui abDocsDllLoader.exe în sistemul dumneavoastră. Prin urmare, dacă doriţi să instalaţi abDocs-ul original şi verificat, nu îl căutaţi pe site-uri de descărcare dubioase sau pe reţele de distribuire fişiere P2P. Puteţi găsi versiunea reală a acestuia pe website-ul oficial al lui Acer sau pe magazinul iTunes.

Cum să elimin abDocsDllLoader.exe?

Puteţi dezinstala abDocs în acelaşi mod în care dezinstalaţi alte programe normale. Totuşi, dacă după descărcarea acestui software şi a lui abDocsDllLoader.exe aţi observat anumite întâmplări suspecte precum încetiniri de sistem, întârzieri, reclame de tip pop-up intrusive sau alte inconvenienţe similare, este posibil să fi instalat un malware în locul software-ului real abDocs. În acest caz, trebuie să vă scanaţi calculatorul cu un software anti-malware bun pentru a detecta toate componentele maliţioase şi să le eliminaţi în siguranţă. Vă sfătuim să optaţi pentru anti malware-ul FortectIntego.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi