Ce este _Locky_recover_instructions.txt? Ar trebui să îl elimin?

Ce este fişierul _Locky_recover_instructions.txt şi de ce se află în calculatorul meu?

Fişierul _Locky_recover_instructions.txt este asociat cu unul dintre cei mai cunocuţi ransomware, care se extinde rapid, virusul Locky. Acest fişier text apare în calculator după ce Locky îl atacă şi criptează fişierele cu algoritmurile RSA-2048 şi AES – 128. Dacă deja aţi observat acest fişier .txt în calculatorul dumneavoastră, cel mai probabil nu puteţi deschide majoritatea documentelor de tip audio, video sau alte fişiere pe care le aveţi în calculator. Odată ce virusul Locky vă criptează fişierele, documentul _Locky_recover_instructions.txt va fi adăugat fiecărui dosar ce conţine fişiere blocate. Va oferi informaţii despre ce s-a întâmplat cu fişierele dumneavoastră şi despre cum le puteţi recupera. De asemenea, acelaşi mesaj va fi setat pe fundalul ecranului, deci utilizatorului i se vor introduce condiţiile recompensei. Alţi viruşi precum PadCrypt sau DMA-Locker utilizează tehnici similare pentru a informa utilizatorul despre atac. Cu toate că unele programe ransomware pot oferi posibilitatea de a recupera fişierele după jumătate de an fără a plăti pentru cheia de decriptare, probabilitatea ca acest lucru să se întâmple este foarte scăzută, deoarece creatorii acestor programe sunt escroci, iar principalul lor scop este să facă profit. Prin urmare, dacă vedeţi fişierul _Locky_recover_instructions.txt în calculatorul dumneavoastră înseamnă că aveţi de a face cu ceva mai grav decât ştergerea unui virus normal.

Cum să previn apariţia acestui fişier în calculatorul meu?

Deoarece acest fişier nu călătoreşte singur şi este purtat de către ransomware-ul Locky, este important să preveniţi infectarea calculatorului cu acest program maliţios. Pentru a face acest lucru, ar trebui să vă echipaţi sistemul cu o unealtă anti-malware cunoscută precum FortectIntego, care va asigura o navigare în siguranţă. De asemenea, ar trebui să fiţi conştient de faptul că acest virus se răspândeşte prin ataşamente de e-mail, deci acordaţi atenţie atunci când deschideţi şi descărcaţi email-uri noi, în special pe cele care vin de la surse necunoscute.

Cum să eliminaţi din calculator fişierul _Locky_recover_instructions.txt?

Vestea bună este că puteţi elimina chiar fişierul _Locky_recover_instructions.txt. Vestea proastă este că fişierele dumneavoastră vor rămâne criptate chiar dacă veţi face acest lucru deoarece virusul Locky rămâne în continuare stăpân pe calculatorul dumneavoastră. Prin urmare, cel mai bine este să vă gândiţi la eliminarea virusului de care aparţine acest fişier. Puteţi face acest lucru utilizând o unealtă antispyware de încredere. Totuşi, acest virus este foarte agresiv şi poate bloca rularea software-ului antispyware. În acest caz, urmaţi instrucţiunile pregătite de către experţii noştri, în care vi se explică cum să eliminaţi Locky.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions