Scala de severitate:  
  (15/100)

Înlătură „System Warning” Pop up

12

Ce este „System Warning”?

System Warning popup este o notificare falsă despre securitate care poate începe să vă deranjeze aşa din senin. De fapt, există un răspuns serios ce vă aduce la cunoştinţă de ce sesiunile dumneavoastră de căutare sunt întrerupte de către această alertă înşelătoare care pretinde că aparţine Serviciului de Suport şi Ajutor de la Microsoft. Dacă vă deranjează de ceva timp, înseamnă că aţi instalat un program cu potenţial nedorit, precum un adware sau browser hijacker, în calculatorul dumneavoastră. Indiferent de faptul că aceste programe sunt considerate încă nedăunătoare, aici aveţi un exemplu clar despre faptul că ar trebui utilizate cu atenţie sporită deoarece pot conduce oamenii către diverse probleme şi pierderi. Pentru a evita aceste aplicaţii chestionabile, ar trebui să începeţi să acordaţi mai multă atenţie procesului de instalare a freeware-ului. Indiferent de cât de surprinzător sună acest lucru, acesta este principalul mediu al acestor adware-uri şi browser hijackeri. 

Dacă aţi văzut acest pop-up fals System Warning, ar trebui să staţi departe de el! Acum câţiva ani, a fost utilizat pentru a promova o aplicaţie rogue de tip anti-spyware numită System Protector. În acest moment, aceasta caută să sperie utilizatorii de PC, făcându-i pe aceştia să creadă că PC-urile lor chiar sunt infectate şi pretind că „Calculatorul dumneavoastră nu este protejat!”. După cum am menţionat deja, pretinde că aparţine centrului de suport Microsoft, însă credeţi-ne că nu are nimic de a face cu acesta. Această atenţionare falsă System Warning caută să pună mâna pe banii oamenilor, făcându-i să creadă că aceştia pot apela un număr oarecare pentru asistenţă gratuită. Dacă veţi suna la acest număr, veţi avea parte de o conversaţie cu un escroc care va lungi acea conversaţie cât mai mult posibil. Dacă nu doriţi să primiţi o factură la telefon mai mare decât de obicei sau să instalaţi un program periculos în calculatorul dumneavoastră, staţi departe de această fereastră de tip pop-up System Warning care arată ca în imaginea de mai jos. Dacă aţi fost convins de către acest angajat fals al lui Microsoft de faptul că trebuie să instalaţi un alt software în calculatorul dumneavoastră sau dacă doriţi să înlăturaţi pop-upul System Warning, asiguraţi-vă înainte de toate că vă scanaţi calculatorul cu un anti-spyware actualizat, precum SpyHunter.

System Warning

Cum poate System Warning popup să îmi atace calculatorul?

După cum am menţionat deja, virusul System Warning este un program de tip adware, care poate fi instalat în necunoştinţă de cauză. Dacă doriţi să preveniţi infiltrarea programelor de acest tip, asiguraţi-vă că monitorizaţi instalarea fiecărui freeware sau shareware. Pentru acest lucru, vă recomandăm să selectaţi opţiunea de instalare Personalizată sau Avansată după care să deselectaţi căsuţele pre-selectate care pretind că sunteţi de acord cu instalarea unor componente suplimentare în calculatorul dumneavoastră. Ar trebui să staţi departe de fiecare plugin, add-on, extensie, motor de căutare sau alte componente opţionale deoarece acestea vă pot conduce către alte notificări similare, false. Dacă doriţi să înlăturaţi notificarea „System Warning”, urmaţi ghidul de mai jos.

Cum să înlătur virusul System Warning?

Este dificil de înlăturat manual adware-ul System Warning, care este responsabil pentru afişarea acestor alerte false. Din acest motiv, vă recomandăm să utilizaţi unul dintre programele date mai jos şi să înlăturaţi automat pop up-ul System Warning. 

Puteţi înlătura automat „System Warning” Pop up cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea „System Warning” Pop up sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui „System Warning” Pop up. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea „System Warning” Pop up 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea „System Warning” Pop up (2015-09-25)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea „System Warning” Pop up (2015-09-25)
„System Warning” Pop up captură de ecran
„System Warning” Pop up captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare „System Warning” Pop up
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi „System Warning” Pop up din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi „System Warning” Pop up din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează „System Warning” Pop up şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după „System Warning” Pop up sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi „System Warning” Pop up din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi „System Warning” Pop up sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi „System Warning” Pop up din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi „System Warning” Pop up şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou „System Warning” Pop up pentru a finaliza înlăturarea „System Warning” Pop up.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi „System Warning” Pop up din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi „System Warning” Pop up şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea „System Warning” Pop up.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi „System Warning” Pop up din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi „System Warning” Pop up şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui „System Warning” Pop up.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi „System Warning” Pop up din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi „System Warning” Pop up sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a „System Warning” Pop up.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a „System Warning” Pop up

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a „System Warning” Pop up şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook