Elimină virusul Yeabd66.cc (Instrucţiuni îmbunătăţite) - actualizare 2016

Ghid de înlăturare a viruşilor Yeabd66.cc

Ce este Virusul Yeabd66.cc?

Pericolele peste care puteţi da în timp ce utilizaţi unealta de căutare Yeabd66.cc

Virusul Yeabd66.cc este cu siguranţă asociat virusului Yeabests.cc, care este un alt virus de tip browser hijacker . Hijackerul Yeabd66 preia controlul asupra browserelor din calculatorul infectat şi le modifică setările. Una dintre modificările iniţiale este înlocuirea paginii web principale. Hijackerul setează Yeabd66.cc ca şi motor de căutare implicit, care se încarcă de fiecare dată când browserul este lansat şi deschide noi ferestre în browser. La început, este posibil ca victima să nu suspecteze ceva – website-ul pare a fi un motor de căutare normal, oferind o mulţime de link-uri utile, rapide care pot fi utilizate pentru a accesa imediat reţelele sociale, pentru jocuri video, verificarea mail-ului sau pentru filme. Cu toate că majoritatea acestor link-uri sunt complet legitime, motorul de căutare în sine este destul de inutil.

Nu este surprinzător faptul că deseori, utilizatorii dezamăgiţi se referă la acest program ca şi la malware-ul Yeabd66.cc. Atunci când introduceţi un termen de căutare în acesta, vă redirecţionează către cse.google.com, care afişează sus, logo-ul „Google custom search”. Acum, dorim să vă avertizăm despre faptul că rezultatele personalizate sunt de fapt rezultate specifice bazate pe informaţii non-personale colectate despre dumneavoastră . Cu alte cuvinte, virusul de redirecţionare Yeabd66.cc adună click-urile dumneavoastră de pe reclame, termenii de căutare utilizaţi recent, informaţii despre istoricul de navigare (de exemplu, ce website-uri şi cât de frecvent le-aţi vizitat), şi alte date. Bazându-se pe aceste date, prezintă oferte terţe, care sunt integrate lângă rezultatele căutărilor normale. Dacă încă nu sunteţi sigur dacă eliminarea lui Yeabd66.cc nu merită timpul dumneavoastră, întrebaţi-vă dacă doriţi să primiţi rezultate personalizate ale căutărilor în locul celor care de fapt răspund la ceea ce aţi căutat. În plus, există mai multe aspecte negative a acestor rezultate modificate.

Unele website-uri terţe ce sunt promovate prin intermediul motoarelor de căutare dubioase pot fi foarte periculoase . În ciuda faptului că acestea de obicei nu par maliţioase sau periculoase, de fapt pot fi. Desigur, nu toate website-urile promovate prin intermediul hijacker-ului Yeabd66.cc sunt suspicioase, însă este mai bine să fiţi precaut. Nu oferiţi informaţii personale pe site-uri care vă par nefamiliare, inspectaţi URL-ul acestor website-uri, şi să nu fiţi de acord cu instalarea programelor necunoscute în PC. De fapt, este mai bine să NU instalaţi vreun software, deoarece website-urile dubioase, deseori promovează pachete de software care conţin programe destul de suspicioase. Dacă doriţi să căutaţi pe internet fără a primi conţinut sponsorizat, eliminaţi hijackerul Yeabd66.cc utilizând instrucţiunile oferite, sau cu unelte anti-spyware precum SpyHunter 5Combo Cleaner sau FortectIntego.

Este posibil să aveţi dificultăţi atunci când veţi încerca să eliminaţi browser hijackerul. În general, utilizatorii se plâng despre faptul că nu pot găsi virusul Yeabd66.cc în lista cu Add/Remove Programs, sau că nu găsesc vreo extensie de browser asociată acestuia. Dacă acesta este cazul, este posibil să fiţi infectat cu o versiune de hijacker care adaugă fişierul VBScript în Windows Management Instrumentations (WMI)]. Acest VBSCript este greu de găsit, deci vă recomandăm să utilizaţi o unealtă anti-malware pentru a scăpa de el. O astfel de tehnică este înşelătoare, deci dacă anti malware-ul sau anti virusul dumneavoastră nu reuşeşte să elimine infecţia, contactaţi autorii programului anti-malware pe care îl aveţi şi rugaţi-i să vă ajute la eliminarea lui Yeabd66.cc – aceştia vă vor ajuta cu siguranţă şi în acelaşi timp îşi pot îmbunătăţi produsul.

Moduri de a fi infectat cu un program de redirecţionare

Programele cu potenţial nedorit ce obţin profit de pe urmare reclamelor, precum Yeabd66.cc, pot infecta calculatoarele cu uşurinţă. Acestea, exact ca orice alte programe cu potenţial nedorit (adware şi altele similare) se răspândesc împreună cu programe terţe care sunt populare printre utilizatorii de calculatoare. Exemple includ jocuri, administratori de descărcare, pentru redare media, aplicaţii pentru editare imagini, şi aşa mai departe. Atunci când descărcaţi de pe Internet un program gratuit, inspectaţi-i siguranţa alegând setările pentru instalare „Personalizate” sau „Avansate” . Şansele sunt să găsiţi descărcări „recomandate” adăugate programului selectat. Sarcina dumneavoastră este să nu permiteţi instalarea acestor programe, deci pur şi simplu eliminaţi bifele de lângă acordul de a le instala în sistem. Dacă este prea târziu, citiţi următorul paragraf despre eliminarea lui Yeabd66.cc şi treceţi la treabă!

Eliminaţi problemele de redirecţionare Yeabd66.cc

Dacă urmaţi instrucţiunile oferite sub acest articol, puteţi elimina cu uşurinţă virusul Yeabd66.cc. Durează doar câteva minute ştergerea unui browser hijacker, mai ales dacă sunteţi un utilizator experimentat de calculatoare. Totuşi, nu subestimaţi această sarcină şi efectuaţi totul cu atenţie, în mod contrar puteţi avaria sistemul calculatorului dacă ştergeţi fişierele greşite. Atunci când aveţi îndoieli, utilizaţi unealta de eliminare Yeabd66.cc. Poate elimina cu uşurinţă toate fişierele periculoase fără a risca daune la adresa sistemului. După ce eliminaţi Yeabd66.cc din PC, trebuie să aveţi grijă şi să luaţi măsuri care pot preveni ca programe similare să preia controlul asupra calculatorului dumneavoastră.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare a virusului Yeabd66.cc

Înlăturaţi Yeabd66.cc din sistemele Windows

Verificaţi sistemul de programe dubioase care nu au fost instalate de dumneavoastră. Dacă le veţi găsi, asiguraţi-vă că le dezinstalaţi. Pentru acest lucru, puteţi utiliza aceste instrucţiuni sau un program anti-malware.

Pentru a elimina infecţia fără fişiere, urmaţi aceşti paşi:

 1. Deschideţi fereastra Run apăsând butonul Windows & cheia R  în acelaşi timp. Scrieţi wbemtest şi selectaţi OK.
 2. Acest lucru ar trebui să deschidă Windows Management Instrumentation Tester. Apăsaţi butonul Connect… 
 3. În câmpul Namespace, scrieţi root\subscription şi apăsaţi Connect.
 4. Pasul următor: În tabelul cu butoane, găsiţi Open Class… şi apăsaţi pe el. Imediat după ce o nouă fereastră de tip pop-up se deschide, scrieţi ActiveScriptEventConsumer. Apăsaţi OK.
 5. După, apăsaţi pe butonul Instances din tabelul care apare.
 6. Eliminaţi infecţia:

Delete these entries to remove virus 

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Yeabd66.cc şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Yeabd66.cc sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi Yeabd66.cc din sistemul Mac OS X

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Yeabd66.cc sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Elimină virusul Yeabd66.cc din Microsoft Edge

Atunci când eliminaţi Yeabd66.cc şi toate componentele acestuia, nu ar trebui să uitaţi să verificaţi browserul şi să găsiţi în lista de extensii toate intrările necunoscute ce ar putea ajuta acest virus să reobţină accesul în browser, mai târziu.

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, Yeabd66.cc ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

Înlăturaţi Yeabd66.cc din Mozilla Firefox (FF)

Eliminaţi add-ons-urile suspicioase care pot avea legătură cu virusul Yeabd66.cc, şi reîmprospătaţi browserul după cum este prezentat mai jos.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Yeabd66.cc şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Yeabd66.cc. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi Yeabd66.cc din Google Chrome

Puteţi fixa browserul Google Chrome eliminând toate aplicaţiile necunoscute.

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Yeabd66.cc şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Yeabd66.cc. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi Yeabd66.cc din Safari

Eliminaţi add ons-urile dubioase şi resetaţi Safari utilizând tutorialul oferit mai jos.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Yeabd66.cc sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Yeabd66.cc. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Yeabd66.cc şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Linas Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi