Elimină virusul Dyre

Ghid de înlăturare a viruşilor Dyre

Ce este Virusul Dyre?

Ce este virusul Dyre?

Virusul Dyre este un cal troian periculos, care în alte surse poate fi găsit sub denumirea de Dyreza sau Dyre/ Dyreza. De asemenea, cunoscut ca şi un malware bancar sau troian bancar, acest virus a fost utilizat în general pentru a fura informaţiile financiare şi băneşti ale oamenilor. Dacă această ameninţare cibernetică intră în calculator, va începe să îşi urmărească victima prin înregistrarea fiecărei tastări pe care el/ea o efectuează. În acest mod, colectează informaţii identificabile personale despre el/ea. În plus, după ce a acumulat cantitatea de date necesare, se va conecta la server-ul său de la îndepărtare şi va trimite tot ce a reuşit să colecteze proprietarului / hacker-ului. Se crede că virusul Dyre a ajutat deja hackerii să fure sute de mii de dolari sau nu intenţionează să se oprească. Apropo, conform ultimilor noutăţi, acest cal troian a fost actualizat recent şi îmbunătăţit cu noi abilităţi. Chiar în acest moment, poate fi utilizat pentru a fura numele de utilizatori al oamenilor şi să îi redirecţioneze către website-uri periculoase şi nesigure. Aici, calculatoarele lor pot fi infectate cu alte ameninţări cibernetice ce pot fi utilizate pentru alte activităţi periculoase. Astfel, este clar că virusul Dyre este o ameninţare cibernetică serioasă ce trebuie evitată. Pentru acest lucru, ar trebui să instalaţi un antivirus de încredere sau un anti-spyware, şi să îl menţineţi actualizat. Credem că ar trebui să selectaţi FortectIntego deoarece este un anti-spyware puternic ce conţine diverse funcţii utile, inclusiv protecţie contra troienilor.

Cum poate virusul Dyre să îmi infecteze calculatorul?

În general, Dyre este răspândit prin spam, deci ar trebui să verificaţi cu atenţie email-urile suspecte şi fişierele ce sunt în general ataşate acestora. Dacă picaţi în plasă şi descărcaţi un ataşament infectat, puteţi sfârşi în a descărca acest virus sau un troian asemănător. Atunci când încercaţi să distingeţi un email fals, ar trebui în primul rând să verificaţi expeditorul şi dacă este de încredere. Dacă observaţi că adresa expeditorului nu are nimic în comun cu compania pe care o reprezintă, ar trebui să ignoraţi acest mail sau pur şi simplu să îl ştergeţi. De asemenea, uitaţi-vă după greşeli de scriere sau gramaticale deoarece ele vă pot ajuta să identificaţi un email maliţios. În final, uitaţi-vă la tiparul mesajului şi ce este menţionat în acesta. Dacă vă informează că aţi câştigat la vreo loterie, aţi primit bani după decesul unei persoane necunoascute şi aşa mai departe, ar trebui să ignoraţi acest mail. Dacă credeţi că PC-ul este sau poate fi infectat cu virusul Dyre, ar trebui să acţionaţi imediat deoarece fiecare minut contează. Menţinerea virusului în sistem poate duce cu uşurinţă la pierderi de bani sau informaţii. În plus, puteţi deveni victima unui furt de identitate.

Cum să înlătur virusul Dyre?

În cazul în care consideraţi că PC-ul dumneavoastră este infectat cu virusul Dyre, ar trebui să îl înlăturaţi cât mai curând cu putinţă. În mod contrar, puteţi pierde cu uşurinţă bani sau să fiţi redirecţionat către site-uri maliţioase ce caută să vă fure numele de utilizator şi parolele. Pentru a elimina această ameninţare din sistem, scanaţi-vă calculatorul cu un anti-spyware de încredere şi scăpaţi de fişierele infectate detectate. Pentru acest lucru vă recomandăm să folosiţi FortectIntego sau SpyHunter 5Combo Cleaner.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi