Descărcare STOPzilla

Ia în serios intimitatea şi securitatea ta

Descărcare STOPzilla

Vă mulţumim pentru că aţi descărcat STOPzilla! Este o aplicaţie puternică proiectată pentru a îmbunătăţi performanţa calculatorului în mai multe moduri. STOPzilla repară erori de Windows, elimină viruşii cibernetici şi îmbunătăţeşte stabilitatea PC-ului. Funcţionalitatea sa unică se bazează pe mii de componente esenţiale utilizate pentru a fixa sistemul de operare şi pentru a elimina posibilii viruşi, inclusiv malware, adware, troiani, viermi, spyware şi rootkit-uri.

IMPORTANT!

Uneori, nu puteţi elimina fiecare virus cu o singură unealtă de securitate. Unele programe anti-spyware au diferite baze de date cu semnături ale viruşilor, deci există tot timpul posibilitatea să aveţi nevoie de mai multe scanări pentru a vă echipa cu cel mai bun. După ce veţi încerca STOPzilla, ar trebui să rulaţi şi o scanare Reimage gratuită, care vă permite să vă verificaţi calculatorul de două ori, fără a plăti ceva. De asemenea, vă recomandăm să achiziţionaţi versiunea licenţiată în cazul în care acest anti-spyware vă informează despre fişiere maliţioase ce se găsesc în calculatorul dumneavoastră. Reimage este un anti-sypware utilizat în întreaga lume, care a primit recenzii excelente după ce a eliminat viruşi precum browser hijackeri, adware, ransomware, şi alţii. Încă mai aveţi întrebări? Aduceţi-ni-le la cunoştinţă. Ne puteţi contacta prin intermediul paginii Întrebaţi-ne.

CE AR TREBUI SĂ MAI REŢINEŢI

Versiunea gratuită STOPzilla vă poate ajuta să vă verificaţi calculatorul de erori şi viruşi. Puteţi elimina malware cu acest program doar după ce achiziţionaţi versiunea licenţiată. Dacă nu sunteţi satisfăcut de alegerea făcută, puteţi dezinstala Pumbytes din calculatorul dumneavoastră. Un program alternativ care vă poate ajute la eliminarea virusului este Fortect.

În cazul în care încă vă mai gândiţi dacă ar trebui sau nu să achiziţionaţi un anti-spyware, trebuie să ştiţi că anul 2017 este anul ransomware-ului – malware capabil să cripteze date după infiltrare. Pentru a recupera fişierele blocate, utilizatorilor li se cere să achite o recompensă care variază de la 300 de dolari (dacă sunteţi utilizator de PC) până la 10000 de dolari şi chiar mai mult (dacă deţineţi o afacere). Tot timpul este mai ieftin să vă protejaţi decât să lăsaţi sistemul fără protecţie. În cazul unei infecţii, veţi fi nevoit să plătiţi suportului tehnic chiar dacă nu veţi avea vreo garanţie asupra faptului că vor recupera cu succes fişierele.

VĂ MULŢUMIM!