Ce este SECOH-QAD.exe? Ar trebui să îl elimin?

SECOH-QAD.exe nu este un executabil legitim al lui Windows OS

SECOH-QAD.exe este un fişier executabil, asociat virusului KMSpico. Deci, acest fişier poate fi observat în Task Manager imediat după ce un malware atacă PC-ul. Dacă aţi găsit acest proces rulând, ar trebui să ştiţi că nu este un fişier legitim al lui Windows.

Fişierul poate fi instalat pe toate versiunile de Windows OS, incluzând Windows 10, 8, 7, şi XP. Locaţia lui SECOH-QAD.exe, de obicei este în dosarul C:\Windows. Totuşi, mărimea executabilului poate varia de la 4,608 la 4,096 bytes, în funcţie de versiunea de Windows. În cele din urmă, majoritatea programelor antivirus marchează acest fişier ca şi periculos.

Fişierul nu are o fereastră vizibilă şi rulează doar în fundal. Totuşi, poate monitoriza programele sau să le modifice comportamentul. Într-adevăr, fişierul este asociat malware-ului KMSPico, care pretinde că este un activator legitim pentru Windows. Deci, permite activarea lui Windows sau a lui Office 2010, fără a achiziţiona licenţa.

Desigur, aceste activităţi sunt ilegale. În plus, pot fi periculoase pentru calculatorul şi intimitatea dumneavoastră. Virusul poate instala programe maliţioase şi să cauzeze mai multe probleme, precum, coruperea sau ştergerea fişierelor. Prin urmare, nu trebuie să utilizaţi astfel de unelte pentru a economisi banii de pe o copie legală de Windows.

Fără îndoială, trebuie să opriţi şi să eliminaţi din sistem fişierul SECOH-QAD.exe. Totuşi, nu vă recomandăm să faceţi acest lucru manual. Este mai bine să vă bazaţi pe o unealtă de securitate şi să scăpaţi automat de acest fişier şi de componentele lui. După cum am menţionat deja, acest fişier este asociat cu un virus cibernetic, care ar trebui tratat în mod adecvat.

Pentru eliminarea completă a lui SECOH-QAD.exe, vă recomandăm să folosiţi FortectIntego. Această unealtă vă poate curăţa PC-ul de malware şi îl poate proteja de alte ameninţări viitoare.

Încercarea de a obţine o copie ilegală de Windows sau MS Office poate duce la atacul unui virus

După cum ştiţi deja, fişierul SECOH-QAD.exe este asociat virusului KMSpico. Acest termen ascunde un program cu potenţial periculos, care permite utilizarea lui Windows sau a lui Office 2010, fără a cumpăra licenţa. Dorim să menţionăm că această activitate NU este legală. Deci, nu ar trebui să faceţi aşa ceva.

În plus, este posibil ca acest program să fie exploatat de criminali cibernetici. Prin urmare, numeroase componente maliţioase pot fi injectate în sistem, incluzând troiani, ransomware sau ameninţări mai puţin periculoase, precum programe cu potenţial nedorit (PUP-uri).

Cu toate acestea, dacă nu aţi instalat această unealtă de activare Windows, şi totuşi vedeţi SECOH-QAD.exe rulând în Task Manager, nu ar trebui să îl toleraţi. Acelaşi nume de fişier poate fi utilizat de un alt malware. Prin urmare, trebuie să inspectaţi acest fişier şi să îl eliminaţi cu ajutorul unei utilităţi anti-virus.

Eliminarea fişierului SECOH-QAD.exe

După cum am menţionat, nu este recomandată eliminarea individuală a fişierului SECOH-QAD.exe. Fişierul este asociat cu un virus. Desigur, trebuie să dezinstalaţi activatorul Windows pentru a scăpa de acest fişier. Totuşi, ar trebui să verificaţi şi securitatea calculatorului, pentru  a vă asigura că nu au mai fost instalate şi alte fişiere maliţioase.

Deci, vă sugerăm să optaţi pentru eliminarea automată a lui SECOH-QAD.exe, cu o unealtă de eliminare malware, precum FortectIntego sau SpyHunter 5Combo Cleaner. În plus, ar trebui să verificaţi instrucţiunile de eliminare a virusului KMSpico, de aici.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi