Înlătură „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam (Instrucţiuni gratuite) - Ghid îmbunătăţit

Ghid de înlăturare „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

Ce este Escrocherie de tip suport tehnic "You Have A ZEUS Virus"?

Ameninţat de virusul Zeus?

Escrocheria de tip suport tehnic You Have A ZEUS Virus

Alerte, precum „You Have A ZEUS Virus”, pot alarma acei utilizatori care sunt mai puţin tehnici şi neştiutori de faptul că aceasta este o strategie comună utilizată de către escroci. Virusul Zeus a fost activ pe web acum câţiva ani. În principal, opera prin intermediul unui troian. După cum ştiţi, ultimul este privit ca şi o ameninţare gravă din cauza abilităţii de a se deghiza ca şi fişier legitim, să se strecoare în dispozitiv, şi să fure informaţii personale, inclusiv datele de autentificare în contul bancar.

Utilizatorii care au avut parte de experienţa neplăcută de a-l întâlni, încă mai pot tremura atunci când aud despre această infecţie cibernetică. Totuşi, astfel de ameninţări distrugătoare continuă să inspire noua generaţie de escroci. Escrocheriile efectuate prin intermediul suportului tehnic, din ziua de azi, au tendinţa de a alerta cu sisteme de operare neactualizate sau corupte, în timp ce altele avertizează despre viruşi de tip ransomware.

Similar, dezvoltatorii aleg aceeaşi tehnică pentru a obţine bani. Din fericire, este uşor de identificat escrocheria din eroarea originală din Windows sau din notificarea sistemului. Începeţi procesul de eliminare a lui „You Have A ZEUS Virus”, şi familiarizaţi-vă cu măsurile de prevenire. FortectIntego este una dintre opţiunile care poate accelera procesul.

„You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

Mesajele îngrozitoare despre un atac al viruşilor tot timpul funcţionează ca şi o unealtă de manipulare pentru a scoate bani de la utilizatorii prea creduli. De asemenea, escrocii încearcă să alimenteze sentimentele alarmate oferind multiple rezultate a unui sistem infectat.

Prin urmare, chiar dacă utilizatorii nu ştiu cât de periculos era virusul Zeus, tot pot cădea în capcana acestei înşelătorii şi să urmeze cererile escrocilor după ce văd ecranul fals BSOD, cu frica că datele lor pot fi pierdute. De obicei, criminalii cibernetici vă pot cere să sunaţi la numărul indicat.

AVERTISMENT! Hard disk-ul tău va fi ŞTERS dacă închizi această pagină. Ai un virus Zeus! Sună la suport! Sună la numărul gratuit: 1-844-859-0337 pentru a opri acest proces

Există mai multe versiuni în care direcţia următoarei conversaţii poate conduce dacă sunaţi la numărul respectiv. Fie veţi fi sfătuit să instalaţi o utilitate de eliminare malware falsă, care nu face nimic altceva decât să elimine aceste notificări false „You Have A ZEUS Virus”. În al doilea rând, este posibil să vi se ceară să plătiţi mai mult de 300 de dolari pentru o astfel de soluţie tehnică.

Alternativ, aşa zisul tehnician vă poate duce prin nişte paşi obositori care ar trebui să elimine ameinţarea. De asemenea, vi se va cere să spuneţi un cod anume escrocilor. Se pare că ajută escrocii să identifice locaţia victimei. Totuşi, este posibil să deveniţi furios după ce veţi vedea factura de la compania de telecomunicaţii atunci când va veni.

În al treilea rând, există probabilitatea redirecţionării de la „You Have A ZEUS Virus”. Pe scurt, este posibil să fiţi trimis pe un alt domeniu dubios care poate conţine un virus real. Dacă vedeţi un astfel de mesaj în viitor, nu vă grăbiţi să urmaţi comenzile, şi eliminaţi „You Have A ZEUS Virus” sau oricare alt virus.

Cum ocupă dispozitivele acest malware?

Surprinzător, este posibil ca infecţia să se fi infiltrat în sistem în timp ce treceaţi prin nişte paşi de instalare. Ca şi rezultat, trecând cu vederea add-ons-urile, este posibil să fi dus la infectarea cu „You Have A ZEUS Virus”. Este crucial cât de multă atenţie acordaţi în timp ce instalaţi un program.

Reţineţi că programele care sunt distribuite pe paginile web de încredere, pot conţine ataşamente frauduloase. În acest caz, chiar dacă instalaţi Skype sau orice altă aplicaţie, aveţi grijă la diversele motoare de căutare promovate sau programe suspicioase. Deselectaţi-le şi continuaţi cu instalarea doar atunci când sunteţi sigur că nicio aplicaţie nedorită nu va fi instalată.

Ghid de eliminare pentru „You Have A ZEUS Virus”

Chiar dacă nu este o ameninţare virtuală complexă, nu recomandăm opţiunea de eliminare manuală a lui „You Have A ZEUS Virus”. Ar trebui să vă bazaţi pe o unealtă de securitate să facă acest lucru în locul dumneavoastră. Instalaţi un program anti-spyware, precum FortectIntego sau SpyHunter 5Combo Cleaner, şi lăsaţi-l să îl elimine pe „You Have A ZEUS Virus”.

Procesul în sine nu necesită mult timp; durata depinde mai mult de abilităţile hardware. În plus, vă recomandăm să analizaţi instrucţiunile indicate mai jos pentru a vă curăţa browserul de elemente maliţioase. Ca şi notă finală, dacă daţi peste o escrocherie similară, nu vă grăbiţi să luaţi măsuri în grabă, ci căutaţi cu atenţie detalii care ar dezvălui adevărata natură a fenomenului.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

Înlăturaţi „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam din sistemele Windows

Utilizatorilor de browsere li se recomandată să utilizeze o metodă avansată prin care trebuie să lanseze PowerShell, oferit sub instrucţiunile pentru Microsoft Edge. Instrucţiunile vă vor ajuta să eliminaţi toate elementele înşelătoriei de tip suport tehnic „You Have A ZEUS Virus”.

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam din sistemul Mac OS X

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam din Microsoft Edge

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

Înlăturaţi „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam din Mozilla Firefox (FF)

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam din Google Chrome

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam din Safari

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a „You Have A ZEUS Virus” Tech support scam şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Julie Splinters
Julie Splinters - Specialist în eliminarea de malware

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Julie Splinters
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi