Înlătură Driver Assist (Ghid gratuit) - Ghid uşor de înlăturare

Ghid de înlăturare Driver Assist

Ce este Driver Assist?

Lucruri de ştiut despre Driver Assist

Driver Assist de la Safebytes

Driver Assist de la Safebytes Inc. este un administrator de categorie uşoară pentru drivere, care vine la pachet cu funcţii utile. Software-ul este compatibil, în principal, cu sistemele de operare Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 şi 10. Driver Assist este un software care ajută la administrarea tuturor dispozitivelor de drivere , şi le actualizează automat pentru a nu fi nevoit să faceţi dumneavoastră acest lucru.

Unii utilizatori au numit greşit Driver Assist ca virus, cu toate că software-ul poate fi utilizat în siguranţă. Dacă nu cunoaşteţi scopul acestui program, vă invităm să citiţi acest articol şi dacă software-ul încă vi se pare inutil, puteţi elimina Driver Assist folosind instrucţiunile oferite sub acest articol.

Problemele cu drivere vechi, de obicei, au legătură cu erorile din Windows ce pot apărea pe ecranul dumneavoastră în timp ce încercaţi să finalizaţi anumite sarcini cu ajutorul calculatorului. Pentru a evita astfel de probleme, care de obicei durează până sunt rezolvate, vă puteţi administra driverele şi să le păstraţi în cea mai bună condiţie, astfel încât dispozitivele din PC să funcţioneze bine.

Driver Assist de la Safebytes oferă următoarele funcţii:

  • Instalarea automată a driverelor;
  • Inteligenţă Drivere;
  • Identificare inteligentă a dispozitivelor;
  • Copii de rezervă şi restaurări complete;
  • Administrare şi eliberare USB sigură ;
  • Serviciu clienţi 24/7.

Cu toate că software-ul a primit câteva critici în trecut, se pare că, în ultima vreme, şi-a îmbunătăţit reputaţia. Software-ul nu mai este promovat în moduri intrusive, şi nu mai este distribuit la pachet cu programele gratuite, deci poate fi considerat o unealtă de sistem de încredere şi reputabilă pe care utilizatorii o pot folosi pentru menţinerea drive-urilor.

Vorbind de programele cu potenţial nedorit, nu ar trebui să încercaţi să obţineţi gratuit cheia de licenţă pentru Driver Assist Keygen sau Safebytes Driver Assist. Dacă veţi încerca să faceţi acest lucru, aţi încălca legea de drepturi de autor, şi mai mult, v-aţi expune calculatorul unor potenţiale ameninţări.

Reţineţi că crack-urile ilegale pentru programe sunt periculoase şi că pot conţine programe de tip spyware sau malware. Pe scurt, o încercare ilegală de a obţine un program legitim poate duce la o infecţie cibernetică. Cu toate acestea, asta nu este vina lui Safebytes deoarece acesta oferă un software pe website-ul oficial, un loc unde ar trebui să căutaţi un link sigur pentru descărcare.

Dacă aţi instalat un software suspicios pe lângă această utilitate de sistem, cel mai probabil l-aţi descărcat de pe o sursă web nedemnă de încredere. Într-un astfel de caz, cel mai probabil, calculatorul dumneavoastră va începe să afişeze reclame de tip pop-up enervante şi banere. Odată cu aceste reclame, puteţi începe să suferiţi şi de pe urma încetinirilor de sistem şi a redirecţionărilor către website-uri necunoscute.

Deoarece mulţi criminali cibernetici refolosesc adware-uri pentru a promova website-uri dubioase şi pentru a răspândi produse cu potenţial nedorit, nu vă puteţi simţi 100% în siguranţă. În plus, programele cu potenţial nedorit sunt capabile să urmărească activităţile online a utilizatorilor, să acumuleze informaţii personale neidentificabile şi să le transmită promoterilor terţi.

Dacă doriţi să rămâneţi în siguranţă şi să vă păstraţi securitatea cibernetică, nu ar trebui să păstraţi în calculator programe cu potenţial nedorit. Din nou, dorim să vă reamintim că ar trebui să descărcaţi Driver Assist de pe pagina web oficială şi nu de pe surse terţe suspicioase. Este singurul mod prin care puteţi obţine o copie legitimă a programului.

Programul DriverAssistSafebytes DriverAssist este un program legitim pe care îl puteţi folosi pentru administrarea driverelor.

Distribuţia programelor cu potenţial nedorit

După cum am menţionat deja, puteţi instala programe cu potenţial nedorit dacă încercaţi să obţineţi gratuit o copie ilegală a versiunii licenţiate a lui DriverAssist. Totuşi, aceasta nu este singura metodă de a vă contamina calculatorul cu programe cu potenţial nedorit şi suportate de reclame.

Programele cu potenţial nedorit se pot infiltra în calculatoare cu ajutorul variantelor de freeware şi shareware. PUP-urile pot veni de la freeware-uri populare precum administratori de descărcare, creatori PDF, playere audio sau video şi aşa mai departe. Spunem acest lucru deoarece PUP-urile pot fi introduse ca şi addons utile, plugin-uri, bare de unelte, sau extensii ce sunt capabile să păstreze actualizate driverele din calculatoare.

Un software cu potenţial nedorit poate implementa şi activităţi nedorite care pot transforma în iad navigarea pe web a utilizatorului, livrând tone de reclame enervante, cauzând redirecţionări către website-uri suspicioase, făcând sistemul să funcţioneze mai încet şi aşa mai departe. Dacă doriţi să vă păstraţi PC-ul în siguranţă, ar trebui să preveniţi instalarea acestor tipuri de programe.

Fiţi foarte atent atunci când instalaţi un program gratuit. Indiferent dacă l-aţi descărcat de pe un website de încredere sau nu, reţineţi că „pachetele de instalare” sunt promovate peste tot şi că trebuie să selectaţi tot timpul opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată.

Apropo, citiţi fiecare notificare cu atenţie, şi căutaţi propuneri de a instala „descărcări opţionale”. Asiguraţi-vă că deselectaţi diversele plugin-uri, addons, bare de unelte sau extensii, deoarece mai târziu pot apărea adware-uri, browser hijackeri, care pot cauza diverse probleme.

Totuşi, în cazul în care credeţi că reclamele de pe ecranul dumneavoastră sunt cauzate de DriverAssist de a Safebytes, vă înşelaţi. Într-o astfel de situaţie, vă sugerăm să folosiţi un software de securitate pentru a identifica vinovatul- suntem siguri că această utilitate nu va fi identificată ca şi suspicioasă, deoarece este un software legitim care poate fi folosit fără griji.

Eliminaţi Driver Assist dacă nu doriţi să îl mai folosiţi

Este clar faptul că DriverAssist nu este maliţios. Este un program sigur pe care îl puteţi utiliza, însă dacă nu puteţi găsi un motiv pentru a-l utiliza, sau dacă aveţi o altă utilitate de administrare drivere, puteţi elimina DriverAssist prin dezinstalarea lui din lista Add/Remove Programs (sau Programs and Features).

Vă rugăm să urmaţi acest tutorial simplu de eliminare a lui DriverAssist, pe care l-am pregătit pentru a dezinstala cu succes un software din calculatorul dumneavoastră.

  1. Apăsaţi pe Start Menu şi căutaţi Control Panel. Deschideţi-l. Îl puteţi accesa şi dacă apăsaţi pe tasta Windows + R, scrieţi control panel în Run şi apăsaţi pe Enter.
  2. În Control Panel, ar trebui să căutaţi categoria Programs and Features. În versiunile anterioare de Windows, ar putea fi numită Add/Remove programs.
  3. Aici, selectaţi Driver Assist (by SafeBytes) şi apăsaţi Uninstall.
  4. Urmaţi instrucţiunile de pe ecranul calculatorului.
Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați Malwarebytes.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi