Cum să eliminaţi plugin-uri de browser
decembrie 6, 2023

Baza de date cu plugin-uri de browser

Decembrie 05, 2017

Comcast.net

Pericolele asociate lui Comcast.net. Virusul Comcast.net este un termen care defineşte un malware folosit pentru a ghida utilizatorii nebănuitori de Comcast Xfinity pe website-uri compromise.
Octombrie 25, 2017

Virusul Always Weather

Extensia Always Weather nu este cea mai sigură aplicaţie de păstrat în browserul dumneavoastră.
August 14, 2017

Virusul Startpage.com

Scurtă prezentare a lui Startpage.com: Virusul Startpage.com nu este o ameninţare maliţioasă, ci mai mult un program concentrat pe profit din reclame, care pretinde a fi un motor de căutare reputabil pentru a înşela utilizatorii să viziteze website-uri necunoscute şi extrem de chestionabile.
Iulie 02, 2015

mywebsearch.com

Ce este Mywebsearch.com? Mywebsearch.com este un site de căutare dubios, care este promovat ca şi un loc unde puteţi utiliza aplicaţia MyWebFace.
Iunie 19, 2015

MyStart Search Protection

Ce este MyStart Search Protection? MyStart Search Protection este un program cu potenţial nedorit care a fost creat cu intenţia de a proteja alte programe cu potenţial nedorit.
Iunie 12, 2015

Redirecţionarea Istartsurf

Ce este IstartSurf? IstartSurf este unul dintre acele motoare de căutare care, tehnic, nu este considerat a fi maliţios.
Mai 27, 2015

Virusul Searches.omiga-plus.com

Ce este Searches.omiga-plus.com? Searches.omiga-plus.com este clasificat ca şi un browser hijacker care, odată instalat, modifică pagina de start şi motorul de căutare din Google Chrome, Mozilla Firefox şi Internet Explorer.
Aprilie 01, 2015

AtHoc toolbar

Ce este AtHoc Toolbar?. AtHoc Toolbar este un program cu potenţial nedorit, ce poate fi instalat cu sau fără acordul dumneavoastră.

Fişiere
Software
Comparaţi