Scala de severitate:  
  (10/100)

Înlătură Yoursearching.com

123

Pot să am încredere în Yoursearching.com?

Experţii din securitate consideră că utilizatorii ar trebui să aibă mare grijă cu Yoursearching.com deoarece acesta este considerat un program cu potenţial nedorit şi un browser hijacker. În mod normal, acest site de căutare promite să îmbunătăţească navigarea oamenilor furnizând rezultate ale căutărilor relevante şi de înţeles. Dacă îi veţi investiga Licenţa, Politica de Confidenţialitate şi alte informaţii relevante, veţi descoperi indicii despre cookies şi colectarea de date, precum şi informaţii despre publicitate. După cum a fost menţionat, rezultate căutărilor de la Yoursearching.com de obicei constau în „rezultate top comerciale (publicitate sponsorizată) şi non-comerciale (algoritmic) de pe cele mai populare motoare de căutare de pe Web.” Înseamnă că este posibil să nu primiţi doar rezultate relevante ale căutărilor ci şi diverse oferte comerciale indiferent dacă doriţi sau nu. De fapt, acest site este clasificat ca şi browser hijacker şi program cu potenţial nedorit (PUP) deoarece este de obicei distribuit folosind o metodă de marketing înşelătoare şi vă poate infecta browserele web (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer), imediat după ce terminaţi instalarea unui alt freeware. O infiltrare cu succes a lui Yoursearching.com este tot timpul urmată de modificarea setărilor DNS de pe fiecare browser web, motiv pentru care poate apărea deodată  ca şi pagina de start, motor de căutare şi o nouă pagină.

An example of Yoursearching.com start page and ads

Din nefericire, modificările aduse browserului nu sunt cea mai rea parte din ce poate face acest furnizor de căutare. Odată ce s-a aşezat pe browserul dumneavoastră, pot apărea probleme precum redirecţionări Yoursearching.com şi altele similare care vă pot deranja pe parcursul sesiunilor de navigare. Pentru a vă face să vizitaţi website-uri afiliate şi pentru a-şi mări rangul paginilor, acest browser hijacker poate oferi rezultate modificate ale căutărilor pline cu link-uri sponsorizate. În plus, fiecare website pe care îl vizitaţi poate conţine reclame sponsorizate care de asemenea, pot conţine link-uri de redirecţionare. Dacă doriţi să preveniţi aterizarea pe website-uri terţe dubioase şi nesigure, asiguraţi-vă că scăpaţi fără întârziere de virusul Yoursearching.com. S-a descoperit că poate să utilizeze şi cookies, să colecteze informaţii despre obiceiurile dumneavoastră de navigare, să încetinească browserul şi chiar să afecteze sistemul de securitate al PC-ului. Deci, cel mai important este să vă menţineţi calculatorul în siguranţă şi productiv. Pentru acest lucru, vă recomandăm să îl verificaţi uneori cu un anti-spyware reputabil, precum SpyHunter, mai ales atunci când aveţi un browser infectat.

Cum este răspândit acest motor de căutare?

Yoursearching.com atacă sistemele cu ajutorul aceleiaşi tehnici de distribuţie ce deja a fost utilizată de către alte motoare de căutare, inclusiv Default-search.netDogpile.com,MyPlayCity.com şi multe altele. De obicei, se răspândeşte prin intermediul pachetelor de software, care pot fi găsite atât pe website-urile terţe populare (e.g. download.com, soft32.com, cnet.com, softonic.com, etc.) cât şi pe domeniile suspecte / ilegale. Din fericire, nu este dificil să descoperiţi ce fel de programe sunt puse la pachet, precum şi descompunerea pachetelor de software. Pentru a face acest lucru, ar trebui să citiţi informaţii despre freeware-ul selectat. După acest lucru, ar trebui să optaţi pentru instalarea Avansată sau Personalizată şi să analizaţi fiecare căsuţă, fiecare frază pentru a descoperi dacă programul conţine sau nu „descărcări opţionale”. Dacă veţi găsi o propoziţie de tipul Set Yoursearching.com as your default start page/search provider deselectaţi-o fără să ezitaţi. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Yoursearching.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Yoursearching.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Yoursearching.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Yoursearching.com (2016-01-04)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Yoursearching.com (2016-01-04)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook