Scala de severitate:  
  (99/100)

Your computer has been blocked. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Jake Doevan - -   Ukash virus, Tech support scam | De tip: Malware

Puteți avea încredere în notificările “Your Computer Has Been Blocked”?

An illustration of the Your Computer Has Been Blocked virus

Virusul „Your Computer Has Been Blocked” vine ca o notificare falsă, de la care se așteaptă să sperie oamenii, făcându-i să creadă că au violat diverse legi din Statele Unite ale Americii, și că acum trebuie să plătească o taxă pentru acest lucru. În mod normal, blochează sistemul cu o alertă uriașă, care pare a fi trimisă de un reprezentativ oficial, guvernamental (Departamentul Federal de Justiție, în acest caz particular).

În plus, vorbește victimei în aceeași limbă în care el/ea sunt localizați. Vestea proastă este că de fapt, sunt criminali cibernetici în spatele notificării Your computer has been blocked. Aceștia caută să vă facă să plătiți o taxă de 300 de dolari, cumpărând un voucher Moneypak, și trimițându-le lor codul.

NU ar trebui să faceți acest lucru! Vă puteți debloca calculatorul și să eliminați Your Computer Has Been Blocked din sistem urmând pașii speciali dați mai jos, sau scanându-vă sistemul cu unelte anti-malware de încredere, precum Reimage.

Cu toate că acest virus este destul de vechi, recent, un noul val de rapoarte a acestui virus au apărut pe internet. Utilizatorii au început să raporteze despre reînvierea virusului YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED. După unele investigații, experții din securitate au descoperit că YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED este un virus diferit, cu toate că are același nume ca și ransomware-ul.

A fost făcut clar faptul că această amenințare cibernetică este un program de tip adware, care infectează calculatoarele utilizatorilor și injectează reclame infecțioase, ce conduc către website-uri infectate cu malware. În plus, acest malware, colectează și informații despre utilizator, unele dintre ele fiind personale, identificabile. Deci, cu toate că acest virus nu vă va bloca fișierele precum sugerează numele, dacă îl aveți instalat în calculator poate conduce la violarea intimității sau chiar la furt de identitate.

Care sunt cele mai tipice moduri de a fi infectat cu ransomware?

Putem pune cu ușurință acest virus de tip ransomware în același grup cu virusul FBI și virusul FBI Black Screen care au infectat masiv utilizatori de PC, fără să ceară permisiune. Exact ca și predecesorii, acest virus vine la pachet cu freeware, shareware, email-uri de tip spam și atașamentele lor, și alte aplicații care par legitime.

În plus, unii utilizatori au raportat că acest ransomware periculos se poate răspândi prin codec-uri media false și actualizări flash. Imediat după ce intră în PC, va bloca sistemul și va înlocui imaginea de pe desktop cu avertismentul ”Your Computer Has Been Blocked”.

Acest avertisment este acoperit în negru și arată o cameră web falsă pentru o victimă. În plus, utilizează aceleași litere albe în colțul din stânga, sus, precum și alerta de la virusul FBI Online Agent, care este ultimul din grupul virusului FBI. Atenție la faptul că trebuie să ignorați această alertă, care precizează:

Calculatorul tău a fost blocat!
Funcția acestui calculator a fost blocată pe baza violării legilor Statelor Unite ale Americii.
(…)

Desigur, trebuie să eliminați Your Computer Has Been Blocked din calculatorul dumneavoastră, fără întârziere.

Sugestii pentru eliminarea lui Your Computer Has Been Blocked:

Atunci când încercați să eliminați acest virus sau orice alt ransomware din grupul virusului FBI, cea mai mare problemă este deblocarea sistemului. În primul rând, trebuie să încercați restaurarea calculatorului lansând un scaner antivirus de încredere pentru a găsi și elimina Your Computer Has Been Blocked și alte fișiere infectate.

Dacă software-ul antivirus are probleme în a elimina virusul, puteți grăbi procesul urmând instrucțiunile oferite mai jos. După ce finalizați pașii, puteți încerca din nou să vă scanați sistemul.

Eliminarea virusul este uneori un proces lung și dificil, prin urmare, pentru a evita atacuri similare în viitor, este recomandat să creați copii ale datelor dumneavoastră și să le stocați undeva în siguranță.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Your computer has been blocked sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Your computer has been blocked. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Notă: Se necesită asistenţa unui manual înseamnă că unul sau toate dintre programele de înlăturare nu au fost capabile de a înlătura parazitul fără intervenţia unui manual, vă rugăm să citiţi instrucţinile din manualul de înlăturare ce se află mai jos

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Software Alternant
Plumbytes Anti-Malware
Am testat eficienţa lui Plumbytes Anti-Malware's în înlăturarea Your computer has been blocked (2017-08-22)
Malwarebytes
Am testat eficienţa lui Malwarebytes's în înlăturarea Your computer has been blocked (2017-08-22)
Hitman Pro
Am testat eficienţa lui Hitman Pro's în înlăturarea Your computer has been blocked (2017-08-22)
Malwarebytes
Am testat eficienţa lui Malwarebytes's în înlăturarea Your computer has been blocked (2017-08-22)
Your computer has been blocked captură de ecran
Your computer has been blocked captură de ecran

Your computer has been blocked manual de înlăturare

Procesul de eliminare
[random].exe

Şterge fişiere
[random].exe

Manual de înlăturare Your computer has been blocked:

Înlăturaţi Your computer has been blocked utilizând Safe Mode with Networking

 • Pasul 1: Reporniţi calculatorul pentru a Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Apăsaţi Start Shutdown Restart OK.
  2. Atunci când calculatorul dumneavoastră devine activ, începeţi apăsând de mai multe ori pe F8 până când observaţi fereastra Advanced Boot Options
  3. Select Safe Mode with Networking from the list Selectaţi 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Apăsaţi butonul Power de pe ecranul de autentificare Windows. Acum ţineţi apăsat pe Shift, care se află pe tastatura dumneavoastră, şi apăsaţi pe Restart..
  2. Acum selectaţi Troubleshoot Advanced options Startup Settings şi în final apăsaţi pe Restart.
  3. Imediat după ce calculatorul dumneavoastră devine activ, selectaţi Enable Safe Mode with Networking din fereastra Startup Settings. Selectaţi 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Pasul 2: Înlătură Your computer has been blocked

  Autentificaţi-vă în contul infectat şi porniţi browserul. Descărcaţi Reimage sau un alt program anti-spyware sigur. Actualizaţi-l după care efectuaţi o scanare completă a sistemului şi înlăturaţi fişierele maliţioase care aparţin ransomware-ului şi finalizaţi înlăturarea lui Your computer has been blocked.

În cazul în care ransomware-ul blockează Safe Mode with Networking, încercaţi următoarea metodă.

Înlăturaţi Your computer has been blocked utilizând System Restore

 • Pasul 1: Reporniţi calculatorul pentru a Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Apăsaţi Start Shutdown Restart OK.
  2. Atunci când calculatorul dumneavoastră devine activ, începeţi apăsând de mai multe ori pe F8 până când observaţi fereastra Advanced Boot Options
  3. Select Command Prompt from the list Selectaţi 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Apăsaţi butonul Power de pe ecranul de autentificare Windows. Acum ţineţi apăsat pe Shift, care se află pe tastatura dumneavoastră, şi apăsaţi pe Restart..
  2. Acum selectaţi Troubleshoot Advanced options Startup Settings şi în final apăsaţi pe Restart.
  3. Imediat după ce calculatorul dumneavoastră devine activ, selectaţi Enable Safe Mode with Command Prompt din fereastra Startup Settings. Selectaţi 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Pasul 2: Resetaţi fişierele şi setările sistemului
  1. Imediat ce apare fereastra Command Prompt, introduceţi cd restore şi apăsaţi pe Enter. Introduceţi 'cd restore' fără ghilimele şi apăsaţi pe 'Enter'
  2. Acum tastaţi rstrui.exe şi apăsaţi din nou pe Enter.. Introduceţi 'rstrui.exe' fără ghilimele şi apăsaţi pe 'Enter'
  3. Când apare o fereastră nouă, apăsaţi pe Next şi selectaţi punctul de restaurare care este înaintea infiltrării lui Your computer has been blocked. După ce veţi face acest lucru, apăsaţi Next. Atunci când apare fereastra 'System Restore', selectaţi 'Next' Selectaţi punctul de restaurare şi apăsaţi pe 'Next'
  4. Acum apăsaţi pe Yes pentru a începe restaurarea sistemului. Apăsaţi 'Yes' şi începeţi restaurarea sistemului
  După ce setezi sistemul pe o dată anterioară, descarcă şi scanează calculatorul cu Reimage şi asigură-te că Your computer has been blocked a fost eliminat cu succes

În final, ar trebui să luaţi în considerare tot timpul protecţia împotriva cripto-ransomware-urilor. Pentru a vă proteja calculatorul de Your computer has been blocked precum şi de alte ransomware-uri, utilizaţi un anti-spyware bun, precum Reimage, Malwarebytes Malwarebytes sau Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Despre autor

Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Sursa: https://www.2-spyware.com/remove-your-computer-has-been-blocked.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi