Scala de severitate:  
  (10/100)

Windows PC Backup Wizard. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Ugnius Kiguolis - - | De tip: Browser hijacker

Lucruri pe care ar trebui să le ştiţi despre Windows PC Backup Wizard

Poate că Windows PC Backup Wizard nu este un virus, însă cu siguranţă este un program cu potenţial nedorit (PUP). Promovat ca şi software de backup, de obicei, acesta este instalat împreună cu alte programe freeware descărcate de pe Internet. PC Backup Wizard poate fi un program complet legitim şi la îndemână. Însă, forţarea constantă de a utiliza acest program poate fi enervantă. După ce este instalat, acest program va trimite notificări, clasificate ca şi alerte critice, la fiecare 10 minute, încurajându-vă să: „Activate Windows Backup Now!”. Dacă veţi apăsa pe butonul OK, acesta vă va conduce pe un ecran de înregistrare care apare în faţa altor programe ce pot rula în acelaşi timp. Acest ecran de înregistrare nu poate fi închis decât dacă vă înregistraţi sau terminaţi procesul din Task Manager. Se pare că notificarea de alertă critică şi inabilitatea de a închide cu uşurinţă ecranul de înregistrare forţează utilizatorul să se înscrie. Unii dintre utilizatorii mai puţin experimentaţi se pot înregistra doar datorită faptului că vor să oprească ecranul de înregistrare din a le întrerupe munca. Alţii, deoarece sunt îngrijoraţi în legătură cu siguranţa sistemului lor, iau în considerare această alertă critică. Acestea sunt principalele motive pentru care ar trebui să eliminaţi Windows PC Backup Wizard din calculator fără ezitare.

De fapt, există alte programe ce lucrează pe un principiu similar. De exemplu, un program numit PC Mechanic 2015 de asemenea, este promovat ca şi o unealtă utilă pentru administrarea sistemului calculatorului, dar, de fapt, este o aplicaţie frauduloasă. Va scana calculatorul utilizatorului în căutare de posibile erori, şi după ce termină scanarea, va afişa un număr de probleme, incluzând, numeroase fişiere inutile, regiştri răi, şi altele. După, utilizatorului i se oferă să achiziţioneze versiunea completă PC Mechanic 2015 pentru a repara aceste probleme. După cum puteţi vedea, astfel de programe pot doar manipula informaţia pentru a forţa utilizatorii să descarce sau să cumpere produsele lor. Deci, dacă întâmpinaţi probleme similare, tot timpul trebuie să vă asiguraţi că alertele propuse de către programe dubioase sunt reale. Puteţi utiliza unelte anti-malware alternative pentru a arunca puţină lumină asupra legitimităţii acestor aplicaţii, precum Reimage.

Windows PC Backup Wizard example screenshot

Cum este distribuit PC Backup Wizard?

După cum am menţionat deja, PC Backup Wizard, exact ca orice alt software cu potenţial nedorit, este distribuit utilizând o metodă de marketing înşelătoare numită „la pachet”. Acest lucru înseamnă că programele PUP sunt ataşate unor altor software-uri. De obicei, PUP-urile se ataşează unor aplicaţii de răspândire fişiere ce sunt populare, creatori PDF, playere video şi de muzică. Atunci când utilizatorul instalează aceste aplicaţii în sistemul calculatorului, se vor instala simultan şi programele adiţionale. Problema este că acest procese au loc, în majoritatea cazurilor, fără ştirea sau permisiunea utilizatorului. Prin urmare, este esenţial să acordaţi atenţie atunci când descărcaţi şi instalaţi un program nou. Deoarece nimeni nu are timp să se îngrijoreze de eliminarea unor PUP-uri precum Windows PC Backup Wizard, este mai bine să vă protejaţi nelăsându-le să intre în sistemul calculatorului. Tot timpul, asiguraţi-vă că utilizaţi setările de instalare „Personalizate” sau „Avansate”. Acestea vă vor ajuta să dezvăluiţi programele adiţionale nedorite ce aşteaptă să fie instalate.

Pot şterge Windows PC Backup Wizard din calculatorul meu?

Răspunsul este DA, puteţi. Nu este un fişier de sistem sau ceva la fel de important. Virusul Windows PC Backup Wizard este doar o altă aplicaţie inutilă din calculatorul dumneavoastră care ocupă spaţiu şi vă enervează cu alerte nedorite. Dacă doriţi să eliminaţi Windows PC Backup Wizard din calculatorul dumneavoastră, puteţi face acest lucru foarte simplu deoarece opţiunea de dezinstalare a acestui software este disponibilă. Şi, nu uitaţi să vă scanaţi sistemul cu o unealtă antivirus precum Reimage sau Malwarebytes Anti Malware pentru a vă asigura că toate componentele Windows PC Backup Wizard sunt eliminate.

  1. Apăsaţi ‘Start’ şi selectaţi ‘Control Panel’.
  2. Apăsaţi ‘Uninstall a Program’ sub ‘Programs’.
  3. Alegeţi ‘Windows PC Backup Wizard’ şi componente similare şi selectaţi opţiunea ‘Uninstall/Change’.
  4. Apăsaţi ‘Yes’ şi ‘OK’ pentru a salva modificările.
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Windows PC Backup Wizard sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Windows PC Backup Wizard. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Despre autor

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi