Scala de severitate:  
  (11/100)

Înlătură Voluumtrk (Ghid gratuit)

de Alice Woods - - | De tip: Adwareul

Lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre virusul Voluumtrk

Voluumtrk.com este un site cu potenţial periculos care oferă reclame web periculoase. Dacă deodată aţi început să primiţi sute de reclame de tip pop up şi în ferestre noi care vin de la Voluumtrk, este un semn că aţi instalat un program cu potenţial nedorit (PUP), care a fost introdus în categoria de adware. Adware-ul Voluumtrk inundă ecranul calculatorului victimei cu reclame nesigure, care sunt dubioase de la o primă vedere. PUP-ul Voluumtrk generează reclame cu mesaje de tipul: „Ai câştigat! Eşti vizitatorul nostru norocos! Te rugăm, instalează ca să continui” şi aşa mai departe. Nu ar trebui să aveţi încredere în astfel de reclame deoarece sunt create cu scopul de a conduce utilizatorii către site-uri riscante sau să promoveze programe chestionabile.

Vă rugăm să reţineţi că reclamele de tip pop-up care sugerează instalarea unor programe sau actualizări de software sunt foarte periculoase şi nu ar trebui să fiţi vreodată de acord cu astfel de propuneri deoarece astfel de software-uri pot fi maliţioase. În plus, reclamele de la Voluumtrk pot să vă ceară că completaţi unele chestionare pentru a „pretinde premiul acum”, însă ar trebui să refuzaţi aceste chestionare deoarece este doar un truc pentru a colecta informaţiile dumneavoastră identificabile personale. Alte chestionare vă pot cere să răspundeţi la nişte întrebări simple iar la sfârşit să vă sugereze să instalaţi gratuit un software „uimitor”. Nici nu se pune problema că astfel de programe de asemenea nu sunt sigure.

Examples of Voluumtrk ads

Reclamele Voluumtrk apar neaşteptat, de obicei, după ce utilizatorul de calculator apasă pe un link web sau deschide o nouă fereastră. Evident, acest lucru se întâmplă frecvent atunci când navigaţi pe web; prin urmare, aceste reclame pot enerva la culme pe oricine. O astfel de problemă face ca maşina să ruleze încet, cauzează închiderea altor programe sau ca acestea să nu mai răspundă. Dacă doriţi să evitaţi astfel de inconvenienţe, eliminaţi virusul de redirecţionare Voluumtrk din calculatorul dumneavoastră utilizând un program anti-spyware. Vă recomandăm să utilizaţi SpyHunter – este una dintre cele mai bune soluţii anti-spyware din ziua de azi.

Când a intrat Voluumtrk în sistemul calculatorului fără acordul dumneavoastră?

Vă întrebaţi cine a instalat PUP-ul Voluumtrk în sistemul dumneavoastră? De fapt, dumneavoastră aţi făcut acest lucru; totuşi, nu este surprinzător faptul că nu vă amintiţi când. Adware-ul Voluumtrk este distribuit prin tehnica la pachet, ceea ce înseamnă că alte programe gratuite îl răspândesc. Din cauza acestui lucru, trebuie să fiţi foarte atent atunci când instalaţi software în calculator. Nu săriţi peste procesul de instalare apăsând butonul „continuare” tot timpul. Mulţi utilizatori de calculatoare nu realizează acest lucru, însă setările ce par sigure (Implicite sau Standard) de fapt nu sunt sigure. De fapt, selectându-le, pur şi simplu sunteţi de acord cu instalarea unor componente adiţionale adăugate software-ului selectat. Pentru a scăpa de ele, optaţi pentru setările Personalizate sau Avansate şi deselectaţi aceste componente.

Deja sunteţi infectat cu acest adware? Nu vă faceţi griji; cercetătorii de la 2-spyware au pregătit instrucţiuni de eliminare detaliate pentru Voluumtrk. Vă rugăm să navigaţi pe pagina 2 pentru a le găsi.

Învăţaţi cum să eliminaţi adware-ul Voluumtrk din calculatorul dumneavoastră

Nu lăsaţi virusul Voluumtrk să stea în sistemul calculatorului dumneavoastră, asta doar în cazul în care doriţi să primiţi numeroase reclame terţe care vă pot expune unui conţinut maliţios. Dacă sunteţi un utilizator ce se gândeşte la securitatea calculatorului, eliminarea lui Voluumtrk ar trebui să fie foarte importantă pentru dumneavoastră. Prin urmare, vă prezentăm aceste instrucţiuni de eliminare clare şi uşor de înţeles. Vă rugăm să le urmaţi cu atenţie şi blocaţi reclamele Voluumtrk odată pentru totdeauna. Asiguraţi-vă că nu săriţi niciun pas, în mod contrar veţi lăsa fişiere de ale lui Voluumtrk în sistem, care vor duce la diverse probleme mai târziu. Pentru cea mai bună protecţie, vă sfătuim să obţineţi un software anti-spyware pentru a vă proteja calculatorul împotriva spyware-ului şi a malware-ului. Puteţi folosi un software anti-spyware la alegere, însă asiguraţi-vă că este unul demn de încredere. Vă recomandăm să utilizaţi unul dintre aceste programe:

Puteţi elimina automat viruşi cu ajutorul a unuia dintre aceste programe: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vă recomandăm aceste aplicaţii deoarece acestea pot detecta programe cu potenţial nedorit şi viruşi, împreună cu fişierele şi cheile de regiştri asociate lor.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Supported versions Compatibil cu OS X Supported versions
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Reimage, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru a elimina daunele aduse de viruşi Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Manual de înlăturare Voluumtrk:

Înlăturaţi Voluumtrk din sistemele Windows

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Voluumtrk şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Voluumtrk sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi Voluumtrk din sistemul Mac OS X

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Voluumtrk sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi Voluumtrk din Internet Explorer (IE)

 1. Înlăturaţi reclamele periculoase
  Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 2. Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Voluumtrk şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 4. Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările. Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările
 5. Resetaţi Internet Explorer
  Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 6. Aici, selectaţi Reset.
 7. Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Voluumtrk pentru a finaliza înlăturarea Voluumtrk. Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.

Înlăturaţi Voluumtrk din Microsoft Edge

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, Voluumtrk ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

Înlăturaţi Voluumtrk din Mozilla Firefox (FF)

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Voluumtrk şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Voluumtrk. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi Voluumtrk din Google Chrome

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Voluumtrk şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Voluumtrk. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi Voluumtrk din Safari

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Voluumtrk sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Voluumtrk. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Despre autor

Alice Woods
Alice Woods

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Sursa: https://www.2-spyware.com/remove-voluumtrk.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Opinia dumneavostră legată de Voluumtrk