Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul YourSites123.com

123

Browser hijacker-ul YourSites123.com este un alt program cu potenţial nedorit (PUP) care va fi pus în baza noastră de date de la cercetarea spyware. Acest hijacker se arată sub forma unei pagini principale şi a unui proaspăt setat motor de căutare. Indiferent de faptul că arată ca o unealtă inofensivă dedicată căutărilor dumneavoastră, YourSites123.com este considerat un site escroc. Furnizorii din securitate nu recomandă utilizarea acestuia!

De ce nu ar trebui să utilizaţi motorul de căutare YourSites123.com:

PUP-ul YourSites123.com este un program care de obicei se strecoară silenţios în calculatoare, fără să ceară permisiunea directă a administratorilor. În plus, acest motor de căutare va iniţia imediat unele activităţi arbitrare în regiştrii Windows-ului şi alte setări ale sistemului. În primul rând, va elimina fosta pagina principală şi va seta YourSites123.com ca cea nouă. Aceste schimbări pot fi efectuate cu ajutorul extensiilor pe care acest browser hijacker le instalează pe browserul web imediat după ce se infiltrează în calculator. Aceste extensii dubioase pot de asemenea să colecteze date despre activităţile dumneavoastră de navigare. Gândiţi-vă – doriţi să lăsaţi nişte terţe dubioase să vă studieze istoricul de navigare, descărcările, website-urile preferate, termenii de căutare şi alte informaţii similare? Nu prea credem.

The official YourSites123.com virus page and examples of ads

Mai mult, motorul de căutare promovat de către YourSites123.com este foarte înşelător. Motorul de căutare este împrumutat de pe site-ul Yahoo, însă nu oferă rezultate ale căutărilor exacte. Fiecare a fost modificat pentru a cauza redirecţionări YourSites123.com către website-uri sponsorizate. Din acest motiv, rezultatele pot conţine hyperlink-uri care leagă utilizatorii de website-urile terţelor ce caută să îşi crească popularitatea. Atenţie la faptul că redirecţionările YourSites123.com vă pot conduce către surse web cu potenţial periculos, ce pot include descărcări infecţioase. Indiferent de faptul că unele dintre site-uri pot fi inofensive, nu ar trebui să utilizaţi acest site de căutare dacă nu doriţi să vă infectaţi calculatorul cu un alt PUP sau vreo altă ameninţare cibernetică suspectă. Pentru a elimina hijacker-ul YourSites123.com, vă recomandăm să instalaţi anti malware-ul SpyHunter, care poate detecta şi elimina programe precum acesta.

Cum mi-a afectat sistemul YourSites123.com?

Software-ul YourSites123.com nu poate fi găsit online, şi nu poate fi descărcat direct de pe vreun website oficial. Acest lucru înseamnă că de obicei, acest program călătoreşte cu alte programe (de obicei programe gratuite) şi este instalat fără ca utilizatorul să ştie. Principala cheie a procesului de instalare în siguranţă este să fiţi atent şi să studiaţi cu atenţie fiecare pas din instalare fără a vă grăbi. Ar trebui să evitaţi modurile de instalare de bază sau standard. În schimb, ar trebui să optaţi pentru modul Avansat sau Personalizat. După care, trebuie să deselectaţi ofertele suspecte de a primi bonus un software gratuit.

În cazul în care virusul YourSites123.com s-a arătat deja pe browserul dumneavoastră de internet, ar trebui să nu pierdeţi timp şi să îl eliminaţi cât mai curând posibil. Pentru ghidul de eliminare, mergeţi pe pagina următoare.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul YourSites123.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul YourSites123.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul YourSites123.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul YourSites123.com (2015-12-27)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul YourSites123.com (2015-12-27)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook