Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul TradeAdExchange

123

Vă rog să mă ajutaţi să rezolv  o problemă de calculator! Constant primesc reclame de la TradeAdExchange. Aceste oferte dubioase se arată continuu în ferestre de tip pop-up şi îmi sugerează să actualizez software-uri sau să instalez altele noi, de care nu am auzit niciodată, gratuit. Nu cred că ar trebui să mă bazez pe aceste oferte, corect? Ce îmi puteţi spune despre problema mea?

Informaţii generale despre TradeAdExchange:

Hijackerul TradeAdExchange este un parazit de calculator care vă poate înrăutăţi considerabil experienţa de navigare. Este un program cu potenţial nedorit (PUP), care ţinteşte să îşi instaleze extensiile pe browserele calculatorului victimei. Imediat după ce reuşeşte acest lucru, şi va începe activităţile intrusive. Acest adware, în general, trimite reclame de tip pop-up sau file noi oricând navigaţi pe Internet.

De obicei, reclamele de la TradeAdExchange se arată atunci când utilizatorul apasă la întâmplare pe link-uri şi deschide noi pagini web. Aceste notificări, de obicei, oferă instalarea programelor de calculator sau actualizări gratuite. În principal, sugerează actualizări ale playerelor Java sau Adobe Flash. Mai mult, dacă sunteţi infectat cu virusul TradeAdExchange, puteţi experimenta redirecţionări către domenii web dubioase. Atenţie la faptul că furnizorii din securitate pretind că acest software dubios promovează în mod frecvent software-uri periculoase sau chiar malware. Nu mai e nevoie să menţionăm faptul că NU ar trebui să instalaţi software-uri dubioase pe pe surse web de neîncredere. Nimeni nu poate garanta faptul că veţi primi un program sigur, deci de ce să riscaţi?

Pentru a elimina complet această aplicaţie dubioasă, numită de către utilizatorii de calculatoare ca şi „Trade Exchange”, „Trade and exchange”, etc., experţii din securitate recomandă utilizarea opţiunii de eliminare automată. Vă recomandăm să instalaţi un program anti-malware, de exemplu, SpyHunter, care este capabil să scaneze sistemul calculatorului şi să găsească şi să şteargă ameninţări de calculator periculoase care se pot ascunde adânc în sistem.

TradeAdExchange adware displaying dangerous suggestions to install questionable software

Cum pot deveni infectat cu TradeAdExchange?

Acest program dubios vă poate invada sistemul calculatorului într-un mod nedrept, şi acest lucru NU ar trebui tolerat. Infiltrarea lui TradeAdExchange apare de obicei în cazul în care utilizatorul calculatorului nu urmează anumite reguli de instalare a software-ului. Acesta şi alte programe critice sunt în general răspândite ca şi ataşamente ale altor freeware-uri şi shareware-uri, deci este extrem de important să fiţi atent atunci când instalaţi astfel de programe în sistemul calculatorului. Avem unele sfaturi despre cum să instalaţi software-uri corect:

  1. Descărcaţi programe doar de pe surse de încredere şi securizate de pe Internet. Dacă nu sunteţi sigur că pagina care oferă descărcarea software-ului este demnă de încredere, citiţi recenziile utilizatorilor de pe diverse forumuri de pe internet.
  2. După ce aţi descărcat programul, ar trebui să îl instalaţi cu atenţie. Asiguraţi-vă că aţi citit fiecare menţiune din instalatorul programului şi nu ignoraţi Termenii de utilizare şi Politica de Confidenţialitate. Aceste documente, de cele mai multe ori, oferă informaţii despre faptul că programul conţine sau nu aplicaţii adiţionale terţe.
  3. Setaţi modul de instalare corect. Deselectaţi opţiunea de instalare tradiţională De Bază/Standard/Implicită, şi alegeţi metoda de instalare Personalizată sau Avansată. Vedeţi, metodele de instalare tradiţionale de obicei ascund acordurile de a instala descărcări opţionale, dacă sunt. Celelalte două moduri de instalare permit utilizatorului să deselecteze aceste acorduri.

Dacă aţi observat că malware-ul TradeAdExchange s-a ataşat deja de calculatorul dumneavoastră şi că acum vă întrerupe experienţa de navigare cu interferenţe constante, nu ar trebui să pierdeţi timpul şi căutaţi o soluţie pentru această problemă. Dacă doriţi să aflaţi cum să eliminaţi virusul TradeAdExchange, continuaţi să citiţi pe Pagina 2. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul TradeAdExchange sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul TradeAdExchange. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul TradeAdExchange 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul TradeAdExchange (2016-01-07)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul TradeAdExchange (2016-01-07)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook