Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul TheTorntv V10

12

Ce este TheTorntv V10?

TheTorntv V10 este un alt browser plugin catalogat ca şi adware sau program cu potenţial nedorit (PUP) ce poate intra pe ascuns în calculator după care să înceapă să iniţieze diverse operaţiuni nedorite. A fost creat cu intenţia de a conduce trafic şi pentru a redirecţiona oamenii către website-uri terţe ajutându-i pe cei din urmă să îşi mărească rangul paginii sau vânzările. Cu ajutorul acestui lucru, terţele sunt capabile de a-şi mări veniturile. După cum am menţionat deja, virusul TheTorntv V10 este în mod normal răspândit la pachet cu software-uri gratuite ce primesc bani pentru a adăuga software-urilor astfel de adware-uri similare. Odată intrat în sistemul PC-ului ţintit, acest browser plugin îşi creează propriile fişiere şi modifică regiştrii, prin urmare permiţând-uşi să stea activ imediat ce PC-ul a fost repornit. Totuşi, această aplicaţie poate fi de asemenea instalată manual deoarece este promovată ca şi o unealtă ce ajută oamenii să economisească timp şi bani prin afişarea de cupoane relevante, oferte şi reduceri, în timp ce utilizatorii navighează prin magazinele online. Reclamele de la TheTorntv V10 pot apărea pe oricare dintre browserele web, precum Internet Explorer, Mozilla Firefox şi Google Chrome. La început, puteţi crede că aceste reclame sunt normale, însă cu cât veţi utiliza mai mult timp acest program, cu atât vor fi generate mai multe reclame. Prin urmare, poate deveni dificilă navigarea fără a vedea sau a apăsa pe aceste reclame. Totuşi, această disrupţie nu este cel mai rău lucru ce poate fi cauzat de către TheTorntv V10. Cel mai rău lucru este că acest plugin poate să vă redirecţioneze către website-uri nesigure. Dacă doriţi să evitaţi redirecţionările TheTorntv V10 şi să nu sfârşiţi cu probleme grave în calculator, ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a descărca această aplicaţie. În final, trebuie menţionat că TheTorntv V10 poate începe să vă urmărească şi monitorizeze activităţile online. În mod normal, această informaţie este utilizată pentru îmbunătăţirea serviciului şi pentru afişarea de mai multe reclame personalizate. Cu toate acestea, rămâne posibilitatea ca aceste date personale să poată fi colectate… 

Cum poate TheTorntv V10 să îmi atace calculatorul?

Similar lui  TornTV, TheTorntv V10 este de obicei instalat în calculator fără a cere acordul direct al utilizatorului. Foarte mulţi utilizatori de internet se plâng de faptul că nu au instalat această aplicaţie, însă reclamele acesteia apar pe browserele lor de fiecare dată când îşi deschid browserele. Adware-urile şi PUP-urile sunt în general distribuite la pachet cu alte programe, precum administratori sau convertori video ce sunt promovaţi pe diverse website-uri cu descărcări gratuite. Fiţi atenţi la faptul că „la pachet” a devenit atât de popular încât nu mai contează dacă descărcaţi programe fie de la o sursă de încredere sau din surse cu reputaţie mai scăzută. Prin urmare, înţelept ar fi să citiţi acordul de utilizator unde ar trebui să fie menţionat (însă nu tot timpul) dacă programul este sprijinit de reclame. Prin urmare, cel mai important lucru este să instalaţi cu precizie software-ul gratuit. Din moment ce foarte mulţi utilizatori nu acordă atenţie paşilor de instalare  a noilor descărcări şi doar apasă pe butoanele de „continuare” sau „sunt de acord”, deseori sfârşesc prin a instala un întreg pachet de programe în loc de unul. Evitaţi modul de instalare Rapid sau Recomandat deoarece programele adiţionale ce vin împreună cu programul de care aveţi nevoie va fi instalat automat. Tot timpul, optaţi pentru instalare Avansată sau Personalizată deoarece vă vor permite să urmaţi întregul proces de instalare şi să eliminaţi instalarea uneltelor nefamiliare. Cu toate că TheTorntv V10 este doar o potenţială ameninţare, vă permite să accesaţi alte aplicaţii nedorite şi reprezintă o ameninţare la adresa pierderii de informaţii private.

Cum să înlătur virusul TheTorntv V10?

Puteţi înlătura TheTorntv V10 manual sau automat. Vă recomandăm înlăturarea automată ce necesită utilizarea unui anti-spyware de încredere deoarece este capabil să detecteze şi să înlăture adware-uri, PUP-uri şi viruşi împreună cu intrările lor de regiştri. În cazul în care doriţi să îl înlăturaţi manual, urmaţi instrucţiunile de mai jos.  

Puteţi înlătura automat TheTorntv V10 cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul TheTorntv V10 sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul TheTorntv V10. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul TheTorntv V10 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul TheTorntv V10 (2015-04-02)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul TheTorntv V10 (2015-04-02)
Virusul TheTorntv V10 captură de ecran
Virusul TheTorntv V10 captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a virusului TheTorntv V10
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi TheTorntv V10 din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi TheTorntv V10 din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează TheTorntv V10 şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după TheTorntv V10 sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi TheTorntv V10 din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi TheTorntv V10 sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi TheTorntv V10 din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi TheTorntv V10 şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou TheTorntv V10 pentru a finaliza înlăturarea TheTorntv V10.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi TheTorntv V10 din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi TheTorntv V10 şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea TheTorntv V10.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi TheTorntv V10 din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi TheTorntv V10 şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui TheTorntv V10.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi TheTorntv V10 din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi TheTorntv V10 sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a TheTorntv V10.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a TheTorntv V10 virus

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a TheTorntv V10 şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook