Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul Reimage

123

Ce este Reimage? Este un virus?

Reimage NU este un virus. Reimage este un optimizator de PC, distribuit la pachet cu diverse aplicaţii. Unele dintre acestea sunt programe bine cunoscute, altele- nu chiar atât de populare; prin urmare, mulţi utilizatori au fost convinşi de faptul că Reimage PC Repair este o aplicaţie maliţioasă care se poate infiltra în calculatoarele lor precum viruşii. Îl numesc „virusul Reimage”. Dacă faceţi parte dintre acei utilizatori, trebuie să ştiţi că vă înşelaţi. În general, acest program îndeplineşte ceea ce promite – repară sistemul PC-ului şi îi îmbunătăţeşte funcţionalitatea. De asemenea, această aplicaţie a fost incorect clasificată ca şi „scareware” deoarece oamenii au crezut că tot ce face este să îi convingă să achiziţioneze versiunea completă a acestui program. În acest caz, ar trebui să precizăm că unele dintre reclamele acestuia sunt afişate destul de des. Totuşi, nu este o surpriză faptul că trebuie să plătiţi pentru ceva pe care dumneavoastră nu puteţi să îl faceţi. În cazul în care Reimage s-a „infiltrat” în PC-ul dumneavoastră, ar trebui să vă gândiţi la software-ul gratuit pe care l-aţi instalat în calculator fără a-i monitoriza instalarea. Tehnica „la pachet” este legitimă şi dumneavoastră faceţi parte dintre cei care aţi utilizat-o.

Atunci când aveţi Reimage în calculatorul dumneavoastră, veţi observa scanări de sistem şi reclame de tip pop-up ce menţionează că maşina dumneavoastră este fie în pericol fie în siguranţă. Ţelul este de a vă convinge că trebuie să îi cumpăraţi versiunea licenţiată. Atenţie la faptul că nu este neapărat ca PC-ul dumneavoastră să fie infectat cu viruşi, şi că aceste notificări pot fi afişate pentru a vă face să vă cheltuiţi banii pe acest program. Asta e afacerea, corect? După ce apăsaţi pe butonul de „Start Repair”, este posibil să vă regăsiţi pe website-uri necunoscute care vă vor îndemna să cumpăraţi asistenţă pe viaţă de la Reimage plus. Aceasta este alegerea dumneavoastră. Dacă deja aţi descărcat acest program, ar trebui să înlăturaţi Reimage PC Repair sau să îl păstraţi ca şi o a doua opţiune de software de securitate. Totuşi, păstrarea acestui program în sistem poate cauza apariţia reclamelor comerciale şi redirecţionarea către website-uri necunoscute.

Cum poate intra în calculatorul meu fără a fi descărcată?

Ar trebui reţinut faptul că Reimage nu poate intra în calculator fără permisiunea dumneavoastră. Acest program trebuie descărcat fie de pe site-ul său oficial, fie de pe un alt website terţ care a fost implicat în distribuirea sa. Indiferent de modalitate, procesul de instalare necesită intervenţia utilizatorului. Cu toate acestea, atunci când instalaţi Reimage în calculatorul dumneavoastră, trebuie să fiţi atent deoarece puteţi instala bara de unelte Babylon sau un alt software terţ. Dacă v-aţi decis să descărcaţi acest program, ar trebui să vi se ofere opţiunea de instalare „Recomandată”, care include AVG Safeguard Toolbar, şi extensia de browser search.avg.com. Desigur, ar trebui să fiţi de acord cu instalarea acestor programe deoarece sunt unelte de încredere. Totuşi, ar trebui să fiţi pregătit să primiţi reclame de tip pop-up ce vă oferă posibilitatea de a cumpăra Reimage PC Repair deoarece nu este un software de securitate gratuit.

Cum să elimin virusul Reimage din calculatorul meu?

După cum am menţionat, Reimage NU este un virus sau program maliţios. Totuşi, vă recomandăm să fiţi atenţi la reclamele acestuia, deoarece vă pot face să îi achiziţionaţi versiunea licenţiată. Desigur, dacă sunteţi pregătit să faceţi acest lucru, ar trebui să descărcaţi Reimage în calculatorul dumneavoastră.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Reimage sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
înlăturare pentru Virusul Reimage
Descărcare
înlăturare pentru Virusul Reimage
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Notă: Se necesită asistenţa unui manual înseamnă că unul sau toate dintre programele de înlăturare nu au fost capabile de a înlătura parazitul fără intervenţia unui manual, vă rugăm să citiţi instrucţinile din manualul de înlăturare ce se află mai jos
este recomandată înlăturarea lui ReimageReimage prin instalarea Virusul Reimage

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
Software Alternant

Virusul Reimage manual de înlăturare

Procesul de eliminare
reimage.exe

Şterge fişiere
reimage.exe

Şterge directori
reimage

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook