Scala de severitate:  
  (68/100)

Virusul Poliţia Română. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Olivia Morelli - - | De tip: Ransomware

Virusul Poliţia Română este un program periculos ce poate părea a fi o aplicaţie legitimă, care aparţine departamentului Poliţiei Române. În general, acţionează în această regiune. Cu toate acestea, există mai multe versiuni ale acestei ameninţări care aparţin aceluiaşi grup de viruşi, numit Ukash. Deja am anunţat despre virusul Luxembourg Police , virusul Česká Republika Policie, virusul Politiet Norge şi multe alte variante ale acestui grup de ransomware. După ce se infiltrează în calculator, aceste ameninţări blochează întregul sistem şi afişează o alertă uriaşă ce explică utilizatorului că a fost blocat pentru violarea unor legi şi că acum va trebui să plătească o taxă pentru a debloca sistemul. În mod normal, nu puteţi face absolut nimic atunci când aveţi acest virus în calculator. În cazul în care consideraţi că achitarea taxei (ce va fi între 100 şi 200 de euro) vă va ajuta să deblocaţi sistemul, ar trebui să vă mai gândiţi o dată deoarece puteţi face acest lucru doar înlăturând virusul Poliţia Română din calculatorul dumneavoastră.

CUM POT DEVENI INFECTAT CU Virusul Poliţia Română?

La o primă vedere, se pare că virusul Poliţia Română a infectat calculatorul din senin. Totuşi, în realitate, acesta poate fi descărcat cu uşurinţă de pe orice website care a fost atacat de hackeri. Imediat ce se infiltrează în calculator, va bloca PC-ul cu alertele sale, ce pretind că aţi violat diverse legi, cum ar fi vizionarea unui conţinut cu drept de autor, răspândirea de malware, vizionarea de filme pornografice şi alte activităţi ilegale. Foloseşte următorul titlu: Calculatorul dvs. este blocat! Înainte să cădeţi pradă acestei poveşti şi să plătiţi taxa, ar trebui să ştiţi că poliţia nu s-ar ascunde niciodată sub astfel alerte ce blochează ecranul sau să colecteze taxele în acest mod deoarece acestora le place să înfrunte criminalii faţă în faţă. Dacă sunteţi infectat cumva cu virusul Poliţia Română, trebuie să ignoraţi notificările înşelătoare şi să înlăturaţi această ameninţare din sistem.

CUM POT ÎNLĂTURA Virusul Poliţia Română?

Dacă puteţi intra pe internet, ar trebui să descărcaţi imediat un program anti-spyware cunoscut şi să rulaţi o scanare completă a sistemului cu acesta. Vă recomandăm să utilizaţi Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus sau Malwarebytes Anti Malware după actualizare.

Dacă nu puteţi intra pe Internet, încercaţi aceşti paşi:

*Utilizatorilor infectaţi cu virusul Poliţia Română li se permite accesul altor conturi de pe sistemele lor din Windows. Dacă unul dintre aceste conturi are drepturi de administrator, ar trebui să reuşiţi să lansaţi programul anti-malware.

*Încercaţi să refuzaţi Flash pentru a face ca funcţia ransomware-ului să se oprească. Pentru a dezactiva Flash, mergeţi la asistenţă Macromedia şi selectaţi „Deny”:

*Folosiţi metoda Flash Drive:

1. Mergeţi la un alt calculator şi folosiţi-l pentru a descărca Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Reimage sau un alt program anti-malware cunoscut.

2. Actualizaţi programul şi copiaţi-l pe un USB drive sau pe un CD.

3. Între timp, reporniţi calculatorul infectat în Safe Mode cu command prompt şi introduceţi USB drive-ul în el.

4. Reporniţi calculatorul infectat cu virusul Poliţia Română şi rulaţi o scanare completă a sistemul cu acest anti-malware încă o dată.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Poliţia Română sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Poliţia Română. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Virusul Poliţia Română captură de ecran
Virusul Poliţia Română captură de ecranVirusul Poliţia Română captură de ecranVirusul Poliţia Română captură de ecran

Despre autor

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi