Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul Piesearch.com

123

Ce ar trebui să reţin despre Piesearch.com?

Piesearch.com este un site de căutare care încearcă să concureze cu alţi furnizori de căutare reputabili. Totuşi, chiar dacă pare a fi un site căutare normal, ar trebui să faceţi nişte cercetări asupra acestuia şi suntem destul de siguri că veţi găsi destule mărturii negative ce au legătură cu acest motor de căutare. Mai mulţi furnizori din securitate au căzut de acord asupra clasificării acestui site de căutare ca şi „browser hijacker” şi „program cu potenţial nedorit” (PUP), din cauza mai multor motive importante.

În primul rând, s-a observat că nu este posibilă descărcarea / instalarea hijackerului Piesearch.com în calculatoare ca şi aplicaţie individuală deoarece tot timpul este răspândită cu ajutorul pachetelor de software. Înseamnă că imediat după descărcarea unui media player, creator PDF, administrator de descărcare sau o altă aplicaţie gratuită, puteţi descoperi că pagina dumneavoastră de start şi motorul de căutare au fost înlocuite cu acest site de căutare. Primul lucru pe care ar trebui să îl observaţi atunci când navigaţi utilizând acest furnizor de căutare este problema de redirecţionare Piesearch.com. Indiferent că poate fi văzută ca înlocuitoare a rezultatelor de căutare de la Google, nu ar trebui să aveţi încredere în rezultatele oferite de către acest site de căutare deoarece acestea sunt sponsorizate de către terţe, ceea ce înseamnă că sunt pline cu link-uri sponsorizate de către website-urile afiliate. Acest lucru poate fi observat în mod clar dacă încercaţi acelaşi lucru utilizând direct Google şi să obţineţi rezultate ale căutărilor de la Google prin virusul Piesearch.com. Trebuie să acordaţi atenţie deoarece, după cum pretind experţii din securitate, această căutare poate afişa link-uri către domenii terţe în care nu se poate avea încredere şi care pot fi nesigure. Apropo, păstrarea acestui hijacker este riscantă deoarece poate instala cookies şi să vă spioneze în mod continuu cu intenţia de a afla mai multe despre obiceiurile dumneavoastră de navigare şi să vă invadeze cu reclame personalizate. În final, acest motor de căutare chestionabil poate diminua performanţa browserului dumneavoastră şi poate cauza căderi continue ale acestuia. 

Doriţi ca toate acestea să se întâmple? Probabil, nu. Deci, sarcina dumneavoastră este de elimina virusul Piesearch cât mai curând posibil. Cel mai bun ajutor în acest caz este SpyHunter sau un alt anti-spyware de încredere. 

the main page of Piesearch virus 

Metodele de distribuţie folosite pentru răspândirea browser hijackerilor:

Cum poate să vă atace Piesearch.com calculatorul? Se ştie că poate intra cu sau fără aprobarea dumneavoastră. Imediat după ce reuşeşte acest lucru, poate să se aşeze pe fiecare browser pe care îl aveţi (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari), şi poate să înlocuiască furnizorul de căutare, pagina de start şi noua filă. Dacă doriţi să evitaţi un astfel de motor de căutare chestionabil, trebuie să acordaţi atenţie următoarelor tehnici de distribuţie: 

  • Reclame înşelătoare. Problema de redirecţionare Piesearch şi alte probleme similare pot începe să vă întrerupă după ce aţi căzut în capcana unui website înşelător ce pretindea că acest motor de căutare este de încredere şi profesional. De fapt, există zeci de site-uri diferite ce promovează motoarele de căutare suspecte ca fiind unelte utile. Vă rugăm, fiţi atent cu ele. 
  • Tehnica la pachet.  Această metodă de distribuţie implică freeware şi shareware ce conţin add-ons, plugin-uri, bare de unelte şi extensii terţe. Dacă nu monitorizaţi instalarea unui freeware, puteţi fi înşelat în a instala acest browser hijacker ca şi motor de căutare implicit sau ca pagină de start. Pentru a evita acest lucru, trebuie să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să monitorizaţi întregul proces de instalare cu atenţie. 
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Piesearch.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Piesearch.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul Piesearch.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul Piesearch.com (2015-11-25)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul Piesearch.com (2015-11-25)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook