Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul Palikan Search

123

Ce este Palikan Search?

Motorul de căutare Palikan Search este un browser hijacker care poate apărea în calculatorul dumneavoastră după instalarea unui program gratuit sau a unei actualizări. Ce programe nu ar trebui să instalaţi pentru a-l evita? Din fericire, nu trebuie să vă opriţi din a folosi programe gratuite pentru a vă proteja împotriva acestui PUP. Pentru a evita virusul Palikan Search, trebuie să acordaţi mai multă atenţie procesului de instalare pentru administratori de descărcare, creatori PDF, programe de înregistrare video, actualizări pentru Java, Flash Player, FLV Player şi alte aplicaţii similare. Chiar dacă utilizaţi website-ul oficial pentru descărcarea programului dorit, tot trebuie să fiţi atent pe parcursul procesului de instalare deoarece puteţi sfârşi cu infecţia Palikan Search.

După afectarea fiecărui browser web (Mozilla Firefox, IE, Chrome şi altele care le aveţi în calculatorul dumneavoastră), acest program va începe să îşi arate reclamele pe rezultatele căutărilor efectuate de dumneavoastră. De asemenea, puteţi descoperi link-uri dubioase şi alt conţinut similar atunci când utilizaţi motorul Palikan Search. După ce apăsaţi pe acele reclame, vă puteţi găsi pe un magazin online sau pe un website ce oferă actualizări de Java, Flash Player şi altele similare. Conform experţilor din securitate, ar trebui să staţi departe de astfel de site-uri deoarece acestea pot fi folosite pentru a răspândi adware, alţi browser hijackeri şi alte aplicaţii similare care sunt considerate ca având „potenţial nedorit”. Dacă acest motor de căutare deja s-a infiltrat în calculatorul dumneavoastră fără a vă cere permisiunea, ar trebui să luaţi în considerare eliminarea acestuia. Pentru a dezinstala Palikan Search de pe fiecare browser web, trebuie să rulaţi o scanare completă a sistemului cu SpyHunter sau puteţi utiliza pas cu pas un ghid dat pe pagina următoare a acestei postări. 

The example of Palikan Search

Cum se infiltrează în calculatoare acest site de căutare?

Palikan Search (sau palikan.com) este un furnizor de căutare înşelător care poate prelua controlul aproape asupra tuturor browserelor web populare, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox şi Internet Explorer. A fost promovat activ pe website-ul său oficial, însă, după cum aţi înţeles deja, noi NU vă recomandăm să îl descărcaţi. Celălalt lucru pe care NU vi-l recomandăm este grăbirea procesului de instalare a unui freeware deoarece acesta este doar un alt PUP care se poate infiltra în calculatorul dumneavoastră din cauza neatenţiei de a monitoriza procesul. Oamenii tind să instaleze repede software-uri gratuite şi în mod inconştient sunt de acord cu instalarea „componentelor adiţionale”. Dacă doriţi să vă păstraţi calculatorul în siguranţă, trebuie să deselectaţi toate componentele care sunt oferite odată cu freeware-ul pe care aveţi de gând să îl instalaţi. Pentru acest lucru, trebuie să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să deselectaţi toate menţionările care pretind să instalaţi browser add-ons, plugin-uri, bare de unelte şi extensii. În plus, NICIODATĂ să acceptaţi acest motor de căutare ca şi furnizor de căutare sau palikan.com ca şi pagină de start. În cazul în care aţi observat redirecţionarea Palikan Search în calculatorul dumneavoastră, ar trebui să urmaţi ghidul de eliminare care este dat mai jos şi asiguraţi-vă că îl eliminaţi imediat. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Palikan Search sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Palikan Search. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul Palikan Search 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul Palikan Search (2016-01-27)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul Palikan Search (2016-01-27)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook